9499
Intel
-
#1474 szerintem igen -
#1473 45k-50k között reális? -
#1472 Nem tom, de OEM P43.0C van olyan brutto 75 körül, kisker áron. -
#1471 Nem, csak annyiért amennyiért vettem megérte!
Szerinted mennyiért mennek most ezek a 3k-ok? -
#1470 Ja, hogy nem vette meg haver tőled? -
#1469 Este nyomok tesztet.
Már csak a 3000-est kell eladnom és teljes a happy. -
#1468 Nyomj már valami tesztet, hogy mennyivel gyorsult a cucc. -
#1467 Á, de sajnállak! :)) -
#1466 tudod hova menj!!!
Na jó, veled örülünk. ;) -
#1465 Vaze! megint át kellett írnom az aláírásomat! -
#1464 köszi! -
#1463 Megkérdezem neked -
#1462 2.6 vagy 2.8C-t, persze jó lenne tudni mennyiért cserélnék. Na meg az enyém dobozos, jó lenne dobozosat kapni helyette. Ja és még kb 8-9 hónap gari van. -
#1461 Mit szeretnél helyette? -
#1460 Amúgy Intel procit Kirbi Bench alatt kellene nézegetni (HT támogatás ugyi, vidkaritól teljessen független szoftveres renderelés stb..) -
#1459 Szép kép. Azt szeretném megkérdezni, hogy a brutál polyígonmennyiségű Quake3 NV15 demo-ról 1600*1200-ban 32biten, miért nem nyom vajon képet a jó öreg TOM?
:)
Intelesek tudják a választ? Ilyen képecske van csak:
640x480x16 LOL
-
#1458 húú és az enyémet nem tudod lecserélni valamire? -
#1457 Tényleg te menniért jutsz hozzá? -
#1456 Úgy látszik nem csak én vagyok fanatikus! :)
Nekem is jön 1 jó lehetőség, ugyhogy én is cserélek!
Mielőtt mindenki lehülyézne minimális anyagi ráforditással teszem ezt.
Szal a mostani helyett jön 1 3200/800-as.
kiváncsi vagyok mennyivel erössebb. -
#1455 Nya, az én kis procim 2. hely. ;)
hétvégén érkezik, akkor majd megnézem mit lehet belőlle kihozni... ;) Addigra megérkezik, most rendeltem az 5.25-ös TRIvilátort, hátra meg akkor a kerül be a kiszívó venti... ;) -
Fam #1454 nem tudom pontosan, hogy a különböző tesztprogramok mit mozgatnak, de szerintem ezt is azt is, viszont az elég komoly, hogy 700mega kicsomagolása magán belül kb 20sec -
#1453 pontosan, én erről azt tudom mondani, hogy ha működik a géped akkor nem érdemes, mert el lehet cseszni a gépet.
Én már csináltam BIOS ftissítést, de azt azért kellett, mert az alaplapom nem ismerte fel az akkor új 1.4-es TU-t.
Nem nagy dolog, de ott lehet hagyni a fogad. ;) Ha megéri a rizikót... -
#1452 De gondolom az a 97MB/s az nagy file-ok esetében volt mérhető, és nem mondjuk a Windows, vagy a Program Files mappa másolásakor. Kis file-oknál szinte semmit sem ér stripe, ezért írtam 5-10%-ot. Bár ez ugye attól is függ, hogy ki mit másol. -
Fam #1451 kicsivel több, mint 5-10%, konkrétan nem satas 80-as 2mega cahces vinyó esetében raid nélkül 60mega/sec raid0-ban meg 97mega/sec, sata vinyóknál kb. 110mega/sec lehet
az adatvesztés valóbán gázos, de egy single otthoni felhasználó szerintem max filmeket, meg játékokat tárol a vinyóján -
#1450 :DD -
emberke #1449 Ok köszi. -
#1448 Nem kell, de ajánlott, általában a legfrissebb BIOS tartalmaz mindíg valami javítást/újítást az előzőhöz képest, tehát érdemes frissíteni, maximum, ha nem jó az új BIOS, akkor visszarakod az eredetit, csak előbb mentsd le! Ja, és frissítés közben ne kapcsold ki a gépedet, és ne resetelj! -
#1447 ja hogy a 33-35-öt az árra értetted... nem volt tiszta -
#1446 miért kellene? -
emberke #1445 Van egy P4 2.6c procim egy asus P4C800 Deluxe alaplapban, a kérdésem pedig az, hogy kell-e biost frissitenem hmm? -
#1444 ja newkem is az van és igen, az árra írtam azt, hogy 33-35 az olcsóbbik verzió, de persze errefelé, szóval lehet nálatok olcsóbb... -
#1443 RAID0-hoz 2db teljesen egyforma winyó kell, és nem nagyon számít sebességben, maximum, ha sokat másolnál rá nagyobb (500MB+) állományokat, főleg több GB-osakat, pl DVD image file-okat, de ott sem ég és föld az eltérés. Kollégám most nemrég dobott ki az ablakon 160GB-nyi cuccot, mert meghalt az egyik 80GB-os winyója a stripe-ból, és hát hadd ne mondjam, hogy nem volt vidám az eset után. Tehát szerintem max akkor használj stripe módot, ha nem létfontosságú adatokkal dolgozol, mert inkább legyen a winyó 5-10%-al lassabb, de biztonságos. -
#1442 Neked újabb/gyorsabb chipseted van, nyílván sokat számít. -
#1441 Érdekes. Nekem is Infineon van CAS 2.5-ös és minden a legbutálissabb időzítésre állítok akkor is jól müxik.
Újabb mázli? :) -
#1440 A tükrözés nem annyira érdekel, én inkább a sebesség miatt kérdeztem. akarok majd még 1 vinyót venni és ezért kérdeztem: inkább nagyobbat vegyek, vagy még1 sata 80 RAID -
#1439 Nem feltétlen bírja, pl az infineon 400-amat hiába teszem 333-ba, szemetel ha kissebb értékekre állítom. Szerintem attól is függ, hogy mennyire szereti egymást a ram és az alaplap. -
#1438 Ha kell a tükrözés akkor megéri, ha stripe (RAID0) módban hajtod, akkor nem lesz annyival gyorsabb, hogy megérné kockáztatni mindkét winyó adatait, mert ugye RAID0-ban ha az egyik winyó letérdel, akkor az adatok a másikról is elvesznek. -
#1437 Még 1 kérdés mennyire éri meg 2db satás vinyót Raidbe hajtani? -
#1436 400-as ramnak ha 333-on megy simán kéne birnia full király időzítéseket? Vagy a kevesebb Mhz nem számit. -
end #1435 kösz