9499
Intel
-
Borg #1640 Én is jártam ilyen helyen, aki nem adja hozzá az élettartamgart, sőt van hogy csak 1 évet.
Ilyenkor fel kell hivni a nagykerüket (aki nem mellesleg a chieftec hazai forgalmazója mondjuk). Eleinte anyázni fognak, hogymiazhogyholmivásárlózaklatjaőket, de aztán töredelmesen bevallják, hogy bizony jól seggbe lesz rúgva a mistral, ha nem vállalja az élettartamgart. Vagy bármelyik másik cég is. Ezekután nekem fél órán belül felvezették a garpapírra...:) (nem a sajátom, haveromnak vettünk ugyanilyet) -
#1639 az aliencomputers--nél próbáld. én ott vettem az enyémet, és adtak élettartam garit. -
antijedi #1638 na még egy ucso barom kérdés aztán nem szekállak már titeket :) :
420W CHIEFTEC PFC nélküli tápot hol lehet kapni jo áron ugy hogy járjon rá az élettartamgarancia? (mer tugye msitralnal pl nem jár...) -
antijedi #1637 *most
*ilyet
*veszem
*hozzá
"apró" elgépelések... :P -
antijedi #1636 ja meg mégegy:
a hétezer után az A jelzés nem azt jelenti hogy az több alaplaphoz/procihoz is jó (pl amd) , szal nem az van hogy p4hez a sima 7000 , A nélkül is jó lenne nem? (vagy ha van más különbség is miaz?) -
antijedi #1635 ja még egy kérdés: a háztól elfér a hűtő vagy abban is vannak kritériumok? mert a hv.honlapon csak az alaplapokrol irták hogy jo e vagy nem -
antijedi #1634 az alaplapnak?
az jo mert énis msot vettem iylet, akkor nyugodszivel vesze meg a hűtőt is hozz :) -
#1633 :)
Megerősített kerete van. Hátul van egy bazierős fekete keret.
Simán kibirná még a 7000CU-t is! -
#1632 jó, azért írtam, hogy szerintem. most már legalább tudom -
antijedi #1631 köszi nekedis! megnyugtatál hogy nem maradok le semmiről ha nem lesz pfc a tápomban! :) -
Borg #1630 lol:)
A pfcnek semmi köze a ventikhez, egy egyszerű energiatakarékossági funkció, egyik topicban már valahol leirtam. Otthoni felhasználónak egy parasztvakitás az aktiv pfc, csak nagycéges környezetben nagy villanyszámlásoknak, sok ilyen táppal éri meg.
Otthonra a pfc nem számit semmit. -
antijedi #1629 ha mar konfigodrol van szo: mit tapasztaltal asus p4c800 alaplap jol eltüri annak a zalman hütőnek a sulyát? mer tén is ilyet fogok venni asszem csak volt ahol azt mondtak néhány alaplap nem birja tul jol -
antijedi #1628 ok ako asszem chieftec 420W lessz de nem az aktiv pfc-s, köszike a helpet mindenkinek :) -
#1627 Ja egyébként nekem is Chieftec 360W van -
#1626 Nézd meg a konfigom, meg sem inog, simán főlényom. -
#1625 Semmi baj a chiefteckel intelnél sem, főleg nem egy min 400W-snek. -
#1624 jó a chieftec is hidd el -
#1623 dehogynem. -
antijedi #1622 meg mondjuk chieftec gondolom meg igy is jobb mint a budget kategorias codegen és társai nem? -
antijedi #1621 hmm, de enermax joval drágább az a gáz... :( -
#1620 P4-hez enermax, AMD-hez chieftec
Az enermax a 12v-ben, a Chieftec az 5v-ben stabilabb. -
antijedi #1619 mongyuk lehet hogy a ventit szabályoza de nem hiszem mert akkor mi az hogy passziv pfc? hogy szabályoza a ventit passzivan? :) -
antijedi #1618 ok, asszem sjana a pfc nélküli marad mert azért annyi fölös pénzem már nincs..., mongyuk ha eddigi tápomal megvoltam pfc nélkül akkor ezentul is megleszek :)
azért erre a pfcre rákérdezek másik topicban is mert mostmár izgat a dolog :P -
#1617 szerintem a hőmérséklettől függően állítja a tápventik sebességét. a chieftec meg nagyon jó választás! -
antijedi #1616 jah énis utánanéztem és felejtve :P
most valszinű ugy áll dolog hogy egy S1690 -es házikólesz + bele egy chieftec 420W-os pfc nélküli (passziv pfc?) táp
tényleg mégegy kérdés: ez a passziv pfc/aktiv pfc/nicns pfc menyit számit, mit is csináll tuléppen ez a pfc, mirejó? megéri azt a +5-6k huf-ot az ha aktiv pfc-s vagy nem? -
#1615 szerintem felejtsd el az ultra power-t, már a neve is gyanús. inkább veygél mondjuk egy coolink 350W-t az olyan 10 rugó körül van és elég jó minőség -
antijedi #1614 Ultra power a márka és házzal együt van, magyarul szerinted jobb biztosra menni és inkább nagyobbat beszerezni? -
#1613 Tehát nézd meg a tápon, hogy mennyi van névleges teljesítmény ráírva. A 400W codegen-em 230W körül, a 360W-s chieftec-em meg 350W körül tud teljesíteni. Persze az sem mindegy, hoyg mennyire stabil feszkókat nyomat a táp. -
#1612 Attól függ milyen márka. egy enermax vagy chieftec pl biztos elég, viszont egy codegen-t már nem ajánalnék. De talán egy coolink vagy deer is megteszi 350W-n. -
antijedi #1611 közbe rájötem lehet nem ide kellet volna na de nembaj, végülis egy inteles gépről van szó ;P -
antijedi #1610 egy kérdésem lenne:
egy 350Wos táp elég-e egy ilyen gépnek vagy minenképp nagyobb kéne? (és ha igen mekkor? jelentősen huzni nem akarom) : p4 3.0ghz, 1giga ram ,connect 3d 9800pro, 2 vagy 3 vinyo (1 sata), egy dvd olvasó és egy cd iró, + 1-2 házventi pulszban -
#1609 Hát nemsokára elvileg meg kell jellennie egy új celeron sorozatnak 256k L2 cache-el, talán erre gondolsz. Ezek már használhatóbbak lesznek, mint a mostaniak 128k-val. -
#1607 néztem, de nem vágom, bocsi. -
#1606 ollie, segíjj má légyszi a segítség topicban egy picit nekem, hátha vágod...
kösz -
#1604 Hát azok még nem melegszenek annyira, a 112-őt meg lehet, hogy a memória nem bírta már. -
#1603 Szivesen! :)) -
#1601 Köszi OLLIE a ventit! Sirály. :) -
#1598 AMugy volt 1.3-as Wilmos is!
Tesztet is láttam vhol még korábban... -
#1597 Hi:)egy alaplaphoz procihoz és ramhoz hogy kellene oprendszer???Amúgy oks köszke! -
#1596 Jóvan, megjött a datanetes, csak innek kicsit körülményes volt lekérni... Ment válasz!