9499
Intel
-
#1724 Tuning nélkül is ajánlott a csere? -
#1723 Én a Codegen-t mindenképpen lecserélném, ha csak nem akarsz megkockáztatni egy hírtelen halált. Ja és nem is a teljesítmény szempontjából értettem. -
#1722 Érdekelne a véleményetek. Kell-e nagyobb táp a default Codegennél, ha 2.6 C-t veszek? -
antijedi #1721 meg pl a 3at még tovább lehet huzni ;P -
TheZsenyka #1720 Pl. mert nem mindegyiket lehet felhúzni. -
#1719 De minek ha veszel egy 2.6-ost és felhúzod 3.2-re? -
TheZsenyka #1718 Nagykerben már 44+ÁFA a 3GHz-es FSB800, illetve 57+ÁFA a 3.2 GHz-es. -
#1717 hááát, attól függ hol lax.
Ez nem túl baráti, de hivatalosan jó árnak mondható. -
#1716 2.6 Ghz 800-as P4-ben gondolkodom, jobban menne a videókódolás. A 40+áfás ár már csökkentett? -
Akuma #1715 egy világrekordra jó volt, de semmi többre, ugyanis egy ilyen üzemeltetéséhez nagyon sok "üzemanyag" kell
sztem aki ilyen drága cuccot így képes kockáztatni, hogy hazavágja, azt gumiszobába kellene zárni
nem azokra a "profikra" célzok leginkább akik ezt a filmet is lebonyolította, hanem azokra, akik azt hiszik, hogy utánuk tudják csinál és mindez "gyerekjáték" és megvalósítható a mindennapi életben -
Pontius #1714 Nemtudom volt-e már, de ezt sasoljátok...:
P4 5Ghz-en
Itt pedig a videó:
P4 5Ghz-en video
Folynékony Nitrogén... No komment...
-
#1713 mi itt a gond? -
Akuma #1712 dúrvább időzítéssel meg nem indúlt el, ha húztam a procit... akkor most lehet választani! szerintem egyértelműen a proci fsb húzás -
Akuma #1711 igen, és? :) nemtudom ez miért baj egyébként -
#1710 De az FSB-vel az a baj, hogy húzza a procit is! -
#1709 Én se ma próbálgattam ilyet először, még a dugóból is kihúztam egy kicsit, de nem akart menni! -
#1708 pontosan, ezzel több erőt lehet nyerni, én is 222-re most felhúztam a memet... -
Akuma #1707 én sem láttam változást, visszatettem auto-ra (ok nélkül ne nyírjuk már ki a memóriákat); sokkal több, ézerhető a különbség, ha manálon állítottam az fsb-t 200ról majd 205-ról 210-re -
#1706 hát én is állítottam a memória időzítésein, de sok mindent nem tapasztaltam, elhanyagolható a külömbség 8-3-3-2,5 ill. 7-3-3-2 között?! -
Akuma #1705 nem reszetelni kell hatszor, hanem egyszer kikapcsolni, majd vissza és mondja, hogy be kell lépned a biosba... nyomd meg az F1 billetyűt! ennyi. a reszet nem használ, csod, hogy neked a 6. reszetnél mégis csinált valamit... -
#1704 Hát ez rossz ötlet volt, 6-szor reseteltem mire visszahoztam, nagyon nem tetszett neki. -
Akuma #1703 próbáld ki, hogy pl aida mekkora memóriaolvasást-írást ad!
és próbáld ki, hogy amit 2-re álltottál azt visszteszed 3ra és amit 3.0-án hagytál, azt 2.5re teszed és újra az aidát! -
#1702 Wgyébként 3.0 3 2 5 4 lett a vége.
De csak most látom, hogy ilyen szar Nanya Technologies ramom van, semmi Kingston.. -
Akuma #1701 azokat meg tedd auto-ra nekem is azon van, egyébként meg nemtom énse miaz -
#1700 A clockosak megvannak, ez mát ilyen 64T, stb -
Akuma #1699 de mi lenne, ha azt próbálnád meg csinálni, amit előzőleg már leírtam? :) #1689 -
TheZsenyka #1698 Amennyiben a BIOS támogatja, mindkettőben megy. A PAT-tól nem igazán függ a Prescott támogatottság.
Ha bővebben érdekel a történet, akkor kattanj ide.! -
#1697 2,8as 800as procira ugyan ez való és mégis kicsit melegnek érzem -
#1696 hi all
3 GHzes 800fsb procira van külön hűtő vagy az intelekre általános van?
mert 3as procim OEM és külön vettem hűtőt rá (intel hűtőt) és 55fok átlagba -
GAAMMEER #1695 Az Abit AI-7 alaplahoz jó lenne P4 2.6 800as proci? -
Pill #1694 Hi.
Nem tudjátok a Prescott magos P4-ek mennek a i865 chipsetban vagy csak i875 ben? -
#1693 Hát nyomtam amit lehetett, de sisoft sandra szerint semmi változás!
A DRAM Idle time, meg DRAM refresh rate-nél mi a jó? -
#1692 Tehát nem "4 clock" hanem "2 clock"? -
Akuma #1691 minnél kisebb értékkel el tudod indítani a gépet és nem hibázik programokban(nekem hibádzik), annál jobb. -
#1690 A "Configure DRAM by SPD"-t. És ott mit mire kéne, többre vagy kevesebbre? -
Akuma #1689 ez is megvan! mindent állítgattam, végül egy nem is tudom már mit... át kellett állítani enabled-ről disabledre a chipset menüben és így újabb 5 almenü jelent meg! az első négy a lényegesebb asszem. az 5. nem is tudom, hogy gyorsít-e vagy sem... megpróbáltam, hogy mindet 2-re, de el sem indúlt a gép... visszaállítottam 2.5;3;3;7 most és az 5. az 4 vagy 8 lehet, ez 4re van állítva nekem -
antijedi #1688 azért kérdeztem hogy felhomályositsatok de nagyábol már értem a dolgot :) -
#1687 Ha nem sikerul dobj eg privit és megnézem neked este. Most melozom -
#1686 Ha ennyire nem akkor elötte olvass utána.
Memóriaidőzités.
Minnél kevesebb idő alatt végez el 1 feladatot annál gyorsabb. NAGYON EGYSZERÜEN :D
De ez a te RAM-od tol is függ, hogy milyen "időzitései" vannak. egy érték pl a sok közül:CAS2,CAS2,5,CAS3
természetesen a CAS2 a legkissebb az a leggyorsabb.
Ennél egyszerübben én nemtom leirni. -
Akuma #1685 még1* átböngészem sorról sorra, aztán mára elfelejtem végre a bioszt :J