9499
Intel
-
#1884 Ja. Van ennek a "Borgnak" valami köze ehhez a Star Track-hez, 10 évesen még én is rendszeresen néztem. Bár ma nem tud érdekelni. A végén nem a borgok vesztettek és az összes borg üzemzevaros lett, vagy mi??? -
#1883 Inkább asszimilál :)) -
#1882 Nabazzz... Ezé Borg kinyír :P -
#1881 Jó kis táblázat. -
Remélem nem tl nagy. Most kivételesen TomsHardware... :D
Monnyuk ezek adatok, nem részrehajló tesztek... -
#1879 Nekem is ASUS lapom van és eszméletlenűl stabil, nagyon tuningbarát, sőt nagy tuningnál is stabil marad. Szóval én bátran ajánlok ASUS-t bárkinek. -
#1878 Egyébként meg utánnanéztem és 2 féle Asus p4c800 deluxe van, ami az én listámon van az újabb és az p4c800-e deluxe. Lehet ezért nagy az árkülömbözet! -
#1877 Amúgy átlagos hűtővel biztos kevésbé mint a HT-set, hisz alapból jobban melegszik. -
#1876 Próbáld ki. -
himpike #1875 prescott tuningról tud valaki írni valamit? mennyire lehet húzni őket? -
himpike #1874 HELP! Prescott tuningról szóló cikket látott már valaki? Kíváncsi lennék, mennyire húzható! -
antijedi #1873 nem ezt modntam ? ha ot vennéd meg akkor az lennél és ezt ki merem jelenteni mongy amit akarsz ;P ha meg nem ott veszed meg akkor meg semmi gond és akinek nem inge... :P -
#1872 Lehet hogy rosszul értelmeztem, de ha ott venném meg akkor tényleg balek lennék, és mivel szétnézek így biztos nem ott veszem meg ahol a legdrágább. Na mindegy, amúgy az alaplapra visszatérve az ic7 már ubinál sem sokkal olcsóbb úgyhogy biztos elírás, ha nem akkor bemegyek a boltba és... -
antijedi #1871 és feltünt hogy még csak nézelődsz ezért is mondtam hogy ha ilyeneknél veszed meg akkor azok simán balekotcsináltak belőled..., szal ne tedd, attol mgé hogy nem midnenki tud nagykerban vásárolni nem midnen kiskernek oylan rosszak az árai... -
antijedi #1870 hmm balek nem vagy de értelmezési zavaraid vannak...
"mert ahol enyiért adják ott jó nagy balekot csinálnak belőled..."
magyarul alaphelyzetben nem vagy balek csak ha hajalndo vagy olyannál vásárolni aki enyiért adja... -
#1869 Thx Ubi! Amúgy a balekozás nem neked szólt "#1862" hanem nekem, amit én se veszek jó néven. Antijedi, nem kéne olyanokat minősíteni akiket nem is ismersz, egyrészt: először szétnézek mielőtt vásárlok valahol, másrészt ez még csak tervbe van azért nézelődök a fórumon. Ha olvasnád ezt a topicot akkor ez feltünt volna. -
#1868 kérés miatt: abit IC-7,2 év garral 23600nettó -
#1867 uccsó hozzászolásom, évek óta nagykerben vásárlok, ugyan azt árulják, mint a 3szoros ároni kisker, tehát nem vagyok balek!!!!!te csak ne balekozzál le... -
#1866 Ez tényleg érdekes. Az árlista dátuma 2004.02.13., amúgy Pc-max kft. Debrecen és kisker. Lehet hogy el van írva? Ennek utánnajárok, köszi a kiigazitást. Ubi nézd már meg légyszi a tieden az Abit ic7-est mert ezen nettó 26400, bruttó 33000. Lehet nállad ez is olcsóbb és ez a bolt ilyen drága. -
#1865 értelemszerűen a nagyker olcsóbban veszi, kiskerek meg nagykerektől (pl-kat is tudnék), aztán rárakják a saját hasznukat -
#1864 én nem balek, ez a mostani reélis, tényleges ára, nem f*sz sulinet, meg mittomén milyen kisker 3szoros árral -
#1863 nagyker, nagy balekok, 2001 es forgalmuk 2 milliárd forint -
antijedi #1862 te hol szoktál vásárolni? mert ahol enyiért adják ott jó nagy balekot csinálnak belőled... -
#1861 p4c800e deluxe 35800nettó -
#1860 friss: asus p4c800 deluxe 3év garral-->32.600 nettó -
#1859 nagyker, de kiskerekben sem több 37-38 nettónál -
#1858 Itt van előttem a Februári árlista : Asus p4c800e deluxe bruttó 63750, nettó 46900. Te hol nézed? -
#1857 asus p4c800 deluxe netto 34000
-
#1856 Ezzel egyetértek maximálisan. Én ABIT-ban gondolkodom, az előző is az volt és nagyon bevált (ST6). Asusból a 800deluxe egy kicsit drága ~50000, inkább Abit ic7, ami hasonló tudású ez pedig 33000. -
antijedi #1855 az emg hogy csak a márkát kell megfizetni tény majdnem midnig csak azt kell és lehet a noname is ugyan oylan csak éppen a márka nem hiába márka, lehet hogy ha mákod van uyganazt nyujtja mindkető a noname meg a márkás is csak éépen a "mázlifaktor" nonamenel mondjuk 30% hogy mákod lesz a márkásnál meg 80-90%..., szal azért nemmindegy... -
antijedi #1854 hát vidkártáybol meg cd iróbol én se vennék asus-t de az alaplap az más tészta...
bár lehet máshol is jo márka de szerintem az asusnak az a alaplapok piacán nagy név... -
#1853 Nem tudom. Én több dolog miatt nem gondolkozom ASUS-ban. Egy haverom is ASUS párti volt, annakidején vett egy cd írót de gyári hibás volt, útánna becserélték, annak pedig az analóg audio kimenete volt félcsatornás, a harmadik asus már bevált. De ez csak 1 ok és már 3 éve volt. A másik ok hogy a napokban láttam az Asus fx5200-es és az inno3d fx5200-es videokártyáját is és az Asusé elég gyenge volt ránézésre (venti sehol, a hűtőborda pedig egy 486os hűtőborda méretü), az inno3d-n pedig elég tekintélyes borda volt (ez is venti nélkül) és 4000-el még olcsóbb is volt, itt szerintem csak a márkát kell megfizetni. Na mindegy, ez csak az én véleményem, lehet hogy attól még atomstabil cucc. -
#1852 bocsi az off ért de egy hirdetes ezt irja (notebook):
"Az LCD háttérvilágító lámpáját, és annak elektronikáját kell kicserélni"
e nélkül lehet használni vagy létfontosságu? -
#1851 Az csak pálda, volt, hogy ez is ilyen "kompatibilis" üzemmód-e? (mármint az 1.4) -
#1850 Ha valakit érdekel én is a ASUS-t javaslom!
Betonstabilok,már a 3-dik generáció lapom és isten!
Volt Abit-om is azért merem állitani, lehet hogy pár ezressel kijebb leszel de megéri, ha egyszer feláll a szet hardware problém szinte kizárt. -
Akuma #1849 nekem nem volt ilyen alaplapom, de amit olvastam fórumokban: a processzor melegszik túl, de gondolom, akkor már a memória is melegszik és az alaplap is, sőt talán az is előfordúlhat, hogy aki panaszkodott miatta, azoknak mind jól ment a gép, csak azt hitték, hogy baj van, mert túlmelegedettnek látták pl a procit -
#1848 Chipset túlmelegedés? -
#1847 Vol egy Abit túlmelegedési probléma, de ezek valszeg csak az első generációs IC6/IS7-eknél voltak. Azóta megszűnni látszottak ezek a problémák. -
#1846 Hy @Akuma!
Milyen problémákra gondolsz? Én is ilyen alaplapot tervezek venni, de rosszat még nem hallottam róla. -
Akuma #1845 sok embernek gondja akad az ic7 alaplappal, ezt meg kell fontolnod, elvégre a te pénzed bánja... ha van pénzed, mindenképp a Corsair-t javaslom memóriából, alaplapból ASUS -ra szavazok! és, ha lehet hűtőbordával együtt vedd meg a memóriát! mérete meg jó lenne legalább 2*256MB