9499
Intel
-
#2285 egy 3Dmark, valamely gém, munka esetleg. ;) egy CorelDraw...stb. -
#2284 És most Aidával mennyit ír? -
#2283 Tudtok valami spéci beállítást a biosban (Abit IS7-E) , amit a szervízesek nem tudhattak, de érdemes beállítani esetleg? Bios frissítésre szükség lehet? -
#2282 Mindenkinek köszönöm a segítségét, tegnap délután óta működik az új gépem. Dual-ként mennek a ramok, de a proci nem lett húzva (egyenlőre). :)
Mit tanácsoltok, hogyan teszteljem le, hogy valóban minden okés-e? -
#2281 Én is akarok zalmant csak nem fér el!
Köszi, de ez Kit of 2, azaz 2x1024mb! -
#2280 A zalman, nagyon kúl, és kurva halk...
Most mondjuk maradtam ezeknél a freki beallításoknál, mer aszondták, hogy hamar szétmegy a kari, ha sokat húzom!
De ezzel max a 774/582-t bírja a kari szemetelés nélkül. ;)
Ja és veszek neked is ramot, de 2-t, hogyha az egyiket túlhúznád legyen pót! -
#2279 Valójában 2x512, és javítottam is. A lassúság meg single channel esetén van, de ezt írtam is akkor. -
#2278 Nekem nem is veszel?
Amúgy milyen a zalman? -
#2277 Kettőt, plusz haveromnak ajándékba! -
#2276 Veszel egy szettet?
-
#2275 Az a király! -
#2274 Vegyetek ilyet:
2048MB DDR-SDRAM 2GB PC400 CL3 (3-3-3) DIMM (Kit of 2) 328 563 Ft
Biztos jól menne dualban! -
#2273 Van 1024-es is egészben, már láttam, és ha azt írta 1024, akkó valszeg az is, mert különben 2x512-t írt vóna... (sztem) -
#2272 Szerintem két 512esből jön ki az 1gb neki... -
#2271 Hy Ollie!
Ez mi az aláírásodban: Infineon 1024M/360? 1GB ram 360MHZ-en? Miért nem 2 512-est használsz a duálos alaplapodba? Pár napja írtad hogy lassu az írás/olvasás Aidával, nem ezért? Lehet hogy láma a kérdés nagyon, de írd már le ha lemaradtam valamiről. -
Pontius #2270 játék közben 50-52, de nagyon hangos :(
Lehet holnap veszek bele 4db Cooler Master-t + 1 szabályzót...
kösz a tippet, tényleg az volt a baja -
#2269 :) -
Pontius #2268 most 44, de nagyon hangos -
Pontius #2267 értetetem, akkor belenyomok ketőt, most szereeltem ki 2 tápventit 2 kurva régi 200-as tápból...
Meglássuk mi lessz, majd irom mennyi igy a hőmérséklete -
#2266 Hát akkor az a baj. Muszáj lennie legalább 1 rendzserhűtőnek, különben bent reked a meleg levegő, és az nem fog magától kihülni, a proci meg a vidkari csak egyre jobban bemelegíti az egész rendszert. Még ha a tied lenne a legtáposabb léghűtő a világon, akkor is ugyanígy bemelegedne rendszerhűtő nélkül... -
Pontius #2265 ott nemtom, de ugyan annyi a hőmérséklete -
#2264 Köszi, már csak a táp az egyetlen kérdés, de azt a "táp" topikba írtam, nem off-olok. :) -
Pontius #2263 nincs, multkor volt bent 2, de kivettem mert iszonyatosan zúgott... -
#2262 Van rendszerhűtő a gépben? -
#2261 Meg fog maradni minden, a winxp boot cd-hjéről csinálj egy repair-t, és még a zikszpé is müxeni fog. -
#2260 hardver cserénél érdemes újradobni a wint. -
#2259 alapjáraton is fagy? -
#2258 Köszi mindenkinek a segítséget, megvettem a 2.4-es procit gyári hűtővel, Samsung 2x250DDR 400-as ramokat (dual) és az Abit IS7-E alaplapot is.
Holnap lesz összerakva, ha minden igaz.
A wincsimen az adatok meg fognak maradni, ha átkerül az új gépbe, vagy elveszhetnek? A c-n van az Xp, a d-n minden más jelenleg. -
Pontius #2257 alaplból volt a borda alján paszta
a venti elvileg 3.2-ig birja, és a fordulata is annyi ami a dobozon fel van tüntetve
Néztem alapjáraton a procit de ott is ugyan ennyi a főmérséklete -
#2256 65 alatt simán mennie kellene, de bizonyosodj meg arról, hogy a proci melegedése miatt fagy. Biztos amiatt?
Ha igen, akkor egyszerű aképlet:
- nézd meg, hogy megfelelő mértékben van e paszta
- cserélj ventit
- ne húzd a procid, mert nem bírja.
- más nem jut hirtelen eszembe. ;) -
Pontius #2255 Hali, csak annyit szeretnék kérdezni, hogy 1 intel procitol mi számitt normális hőmérsékletnek?
2.6/800-am van 3.0-ra húzva, glacialtech hütővel és chieftec zárt házban, és 49fokos, ha elkezdek játszani pl. Africa Corps-al akkor kb 10perc után annyira felmelexik, hogy kifagyasztja az egészet... -
#2254 na ezaz, énis igy gondoltam hogy csak a chipsettől függ... de azt olvastam hogy két ugyanolyan márkájú meg nagyságú ram volt, és nem ment dualban. de aztán lehet hogy ez egyedi eset volt csak :) -
#2253 Az alaplapi chipsettől (i864 vagy i875 kell), ill talán a ramok minőségétől is (fontos viszont, hogy 2 ugyanolyan modul legyen, lehetőleg a márka is). El tudom képzelni pl, hogy gagyi ramokkal nem működik bizonyos lapokban a dual. -
#2252 ollie, egy kérdés tőled: az hogy a ramok mennek-e dualban az csak az alaplaptól függ, vagy a ramok márkájától? mer láttam olyan hogy irta srác hogy ilyen fajta ramokkal nem ment dualban, más márkájúval meg igen... -
#2251 én nem sok Intel alaplapot láttam eddig :) de teljesen jó minden fajtához... én a Bluefishben beszéltem erről a szervizes csávóval, aztán ő is azt mondta amire tippeltem, hogy a gyári intelnél nem nagyon van csöndesebb meg jobb hűtő... szerintem max átbaszni akartak azzal hogy ne dobozos procit vegyél, mer akkor még külön lehúzhatnak a hűtő miatt :))) -
#2250 Na meg kapsz hozzá egy intel inside matricát, ami a lényeg :))) -
#2249 Érdemes, amíg bírja, szerintem olyan 3GHz-t fog vinni simán (egyébként meg minden procit érdemes húzni szerintem :)) -
#2248 Amúgy a 2.4-es celeront érdemes húzni és ha igen meddig? -
#2247 Árban mindenképpen szerencsésebb, ha a hűtő+proci duót együtt venném, mintha külön. -
#2246 Tehát vehetem, szerinted nem lesz baj?