9499
Intel
-
#2685 LAssult? Ezt hogy érted? Sztem gyorsan állísd vissza eredetire (load bios defaults)...amúgy ilyet még nem hallottam...:) -
#2684 valaki help!!!! -
#2683 mást nem kell állítani hogy jó legyen?? -
#2682 van hűtőm
kihuztam 3.36 ghz ig de de nemhogy gyorsult volna tőle hanem lassult..
de a memoriát nem állitottam...
nemtom hogy kell
help lécci!! -
#2681 jah és most 2953 mhz -
#2680 még1x lécci!!!:)
most kapott +5% ot
3dmark 2005 után 49 fokos lett
aztán visszament 39-43 ra -
#2679 mert kilökted a válaszomat -
#2678 hmm
nemtom miért ment kétszer bocsi -
#2677 amugy thx a tippeket
csak megvárom még mit mondasz a memoriára..addig nem bántom
jah és alap hűtővel meddig lehet elmenni?
mer akarok venni hűtőt cooler master jet 4 vagy mi a neve
ismeri valaki? -
#2676 400 as a memoriám..
hogy tudom 320 rakni a memoriát??
és akkro nem is kell őket vissazállitani vagy mi?:D -
#2675 Ha mondjuk 466 vagy 500-as memóriád van, akkor elég csak az fsb-t állítani a biosban. Próbálkozz eloszor 220-al (ez 10%-os tuning). Aztán egy kis teszt (pl 3dmark), utána meg megint emelheted 10-el és így tovább. Ha nem indul a gép, vagy lefagy bármikor, akkor indítsd újra, és a biosban vedd vissza 5-el az fsb-t. Ha a memóriád 400-as, akkor eloszor vissza kell állítanod a memcsit 320-ra, majd ugyanígy állítgatni az fsb-t. A 433-as ram is még el fog menni 220-as fsb mellett, de a felett már nem biztos (tehát 220-nál még nem kell visszavenni a memória sebességét, de 400-as ram már nem valószínu, hogy megy alapon 220-as fsb mellett).
-
#2674 P4P800-ba is benne van egy gyári 5%,10% 30%(?) huzási lehetőség .... de kézzel is lehet nyuzni ... és nagyon elcseszni se lehet mert ha nagyon elállítod visszaáll defaultra :) -
antijedi #2673 94c800okon a biosban alapból benne van a huzás (százalékosan) p4p800-akat nem ismerem de szeritnem ott is igy lehet -
#2672 alaplap asus p4 p800
memoria nemtom majd otthon emgnézem...
madzagos móódszer király máe 200km/h val is ment:DDD -
#2671 Kösd egy madzagra, úgy könnyű húzni!
Egyébként írj részleteket (alaplap pontos típusa, memória pontos típusa), hogy tudjunk segíteni). -
#2670 Jó és halk hűtő nekem is jól lenne egy 3 gigás Prescott-ra. -
#2669 haller!
van egy p4 2.8 ghz 800 fsb Ht s cuccom!
ezt szeretném húzni csak fingom nincs hogy kell:D
lécci segitsetek!!
jah és valami jó hűtő ajánlat is kéne mer nem akarok megsütni szegényt!
thx -
#2668 de intel állítólag csomagolja majd a procijaihoz... -
Akuma #2667 ilyet csaj elvétve olvashattál, ami ott van az egy sanyo hűtő :P -
#2666 Tom's hardveren...
Olvastam az túlzás, belepillantottam...:) -
Akuma #2665 hol olvastad?? :-) link? -
#2664 most olvastam, hogy lesz Intel gyári vízhűtő a Prescott -hoz...
szal inkább fejlesszenek úgy, hogy ne kelljen vízhűtés a normális hűtéshez...
-
#2663 inkább fejleszgessék tovább úgy hogy ne kelljen turbina a lehűtéséhez :) -
#2662 2 éve meg 1 is elég volt...
most 3 is elég...:)
-
#2661 4-5 giga? minek? otthoni használatra jelenleg 3 giga is bőven elég -
#2660 Elvileg 5Ghz környékéig akarták nyomatni a Prescottot, ha jól tudom, szal télleg meglepő, hogy 4ig se jutnak.
2 magos proci hamarosan jön, csak épp az AMD -től...(ennyit a lépés előnyről...)
Sztem intel nagyon rákefélt ezzel a prescott dologgal, ha amd adott volna ki egy ilyen cuccost, sztem egy darab se kelt volna el, pláne ilyen áron. De hát a név kötelez...:P
Persze ez csak az én véleményem...
-
Akuma #2659 ui: ez mindez csak a szerény véleményem :) -
Akuma #2658 a 2magos procira meg még sokat kell várni sztem... -
Akuma #2657 sztem egyszerűen csak nem érdeke a korai bevezetése a technológiának... előbb meg kell szabadúlniuk a még piacon lévő készletektől, ami egyébként még ma is megállja a helyét a számítástechnikában!
melleslegha összehozzák a 64bittel és 2 mega cacheel a 3,8 GHz-et akkor az amd a közelébe sem fog érni... ((lehethogy az amd-nek megvan a 64 bite, de én az intelt lépéselőnyben érzem)) -
#2656 Utolsó mondat kérdés, csak lemaradt a '???' a végéről... -
#2655 Intel fölhagy a GHz hajszolással?
Helyette 64bit és 2 mag?
Fura.
Kár hogy AMDsek kicsit előbb rájöttek erre...:)
UI: amúgy nem azért jött a Prescott, hogy majd 4Ghz körül milyen baró teljesítménye lesz? (ezek szerint nem lesz)
Mert alatta a jó öreg NW is otthagyja... -
#2654 Nem lesz 4 gigahertzes Pentium 4 -
#2653 Annyi előnye van, hogy legalább nem olyan kétségbeejtően lassabb az NW-nél... -
#2652 Szerintetek van előnye a mega cachenek?
Mert most ugyan annyiért láttam 3gigás 512-est mint 3gigás 1024-est. Csak ugye utóbbi Prescott magos amihez hangosabb venti kell mert jobban melegszik. -
#2651 Hát hidd el, hogy az USA-ban ez a 100K-s tétel nem akkora nyomás félévente mint itthon kishazánkban... Kölök zsebpénzből összegyűjti:( -
Akuma #2650 De ez az álom valóra válhat, és "csak" pénz kell hozzá ;) -
#2649 Álmodik a nyomor! -
#2648 Te is simán megvennéd, ha sok pénzed lenne. :P -
#2647 ha sok olyan hülye van aki megveszi annyiért is,akkor a helyükbe énis annyiért adnám :) és télleg elhiszem hogy megveszik majd annyiért is sokat... igaz nem magyarországon :) -
Akuma #2646 Pedig akármilyen olcsó is lesz, a kezdő ára nem lesz olcsóbb, mint a mostani csúcskategóriás prociknak. És várhatóan új csúcskategória születik, így a csúcs tartó procinak meg is marad egy ideig az ára, mivel még így is vinni fogják, mint a cukrot...