INTEL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Probald kicsit erosebben 😊
Abit NF7-SL-t, +egy 2400+AMD XP-t.
Olcsóbb, gyorsabb. Ennyi....
Valahol 2.6 P4 szinten leszel vele. Celeroncs ennek a felét sem viszi, árban meg ugyanannyi.
Lehet, hogy ki kéne kapcsolni a fast writes-ot biosból.
Csak ajanlani tudom!
Akinek nincs szuksege alaplapi firewire re!
Meg gigabit lanra!
Annak idealis valasztas lehet!
Stabil es jol tuningolhato is!
ATEE! Érdekelnének a deszkád paraméterei. mik a tapasztalataid? megbizható? jól húzható? mi van rajta. a kolégám kölkének kéne valami játékgépet összedobni, és ez még elég jó árban van, de szart nem akarok belerakni mert azt hallgathatom akkor évekig.
ON
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
Gigabyte Radeon 9600pro/Abit IS7-E/P4 2.4c
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
LYONESS - Your Cashback Company
Atmenetileg jo lehet!
Termeszetesen a P4 az arahoz merten annyival jobb is kb.
alaplapbol en is az asust csipázom (nem nekem lesz a gép)
kinéztem egy p4p800-at. mi a különbség a sima és a delux változat között?
Ajánlom a P4-et i865-ös Abit lappal (asszem IS7) és 400-as DDR-rel, akkor szerintem pár 100 MHz-t tudsz rajta húzni.
A mostani athlonok a64 meg fx-51 nagyon odavernek az intel ee-nek is csak nézni kéne teszteket.Nem feltétlen tomshardware-e gondolok mert sztem az szar bár ott még nme láttam a tesztet nem is izgat.
aztá lesd meg milyen alkalmazással mennyi idö alatt végez a p4 ee meg az amd athlon.meg a memoria eredményeket!
Mielött még mondasz vmit gondold át...
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
És a memoria sávszélesség játékokban uttünik az Intelnek semmi elönyt nem hoznak, söt le vannak maradva...
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
De annyin is használom, amikor elõször bekapcsoltam, mindent szépen visszaraktam defaultra (majd szépen mindent optimálisra), a V-Core fesz kivételével, mert ott nincsen default (nemtom mér), az 1.8V-on van, de majd leszedem a hûtõt és megnézem a procin, hogy mennyinek is kéne lennie, mert olvastam már mindenfélét 1.7-tõl 1.825-ig, így a legbiztosabb, ha megnézem (csak eddig lusta voltam lebányászni a hûtõt).
Talán a "hosszúhétvégén" kipróbálok egy kis tuningot, mert jön az unokaöcsém, és biztos fogunk LAN-on játszani, és akkor legalább lesz stabilitás teszt is.
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8