9499
Intel
-
george4 #4448 Koszonom szepen az informaciokat!:) BD7II lapba kellene! Sajna tenyleg nincs Northwood magos P4 mar a boltokban! Akkor talan marad a Celeron... egy Intel Celeron D 345 3.06GHZ (S478) FSB 533MHz OEM-t biztos "elkezelne" nem? Milyen Hutoventillatort ajanllotok ehhez a procihoz? -
#4447 Hmmm, pedig mintha láttam volna az intel oldalán, de mindegy, elhiszem neked. -
#4446 Abból nincs is prescott p4. ;)
/mármint 512kb cache-el/ -
#4445 Amit te kérdezel, az Prescott magos proci, mert 1MB cache van, ez nem működne. 512k cache-s kell ,de abból sem jó a Prescott, Northwood kell, mint írtam. -
#4444 Nem.
Ha sima BD7, akkor csak 400MHz-s P4-et (256/512k cache) lehet beletenni (olyan asszem max 2,2GHz-ig van, de már nem kapható)
Ha BD7II vagy BD7III, akkor 533-asat (512k cache) is, ez van egészen 3.06GHz-ig.
Szóval mindenképpen Northwood magos P4-et keress, de kétlem, hogy manapság találsz ilyet boltban. Használtan mér előfordulhat. -
george4 #4443 Intel P4 2.8GHz/533MHz 1MB Socket478 proci az mukodne Abit BD7 2 lappal ugye? -
#4442 Nem!!
Vagyis belelehet, csak nem fog működni ;) -
george4 #4441 Hello!
Egy Abit BD7 2 alaplapba be lehet tenni egy Intel P4 3.0 GHz (S478) FSB 800MHz, 1MB L2 cache OEM /Hyper-Threading/ procit? THX -
#4440 Core 2 Duo E6420 2,13 GHz 1066 MHz 4 MB 183 dollár -> ~32000FT aztarohardt ez nagyon olcsó,csak mire hozánk elér lesz ez 50-60 k :( -
#4439 áreső :) -
#4438 ok -
#4437 Ha olvastad a cikket, akkor mit nem értesz?
Az új kód immár lehetővé teszi, hogy az Intel új revíziójú, 1333 MHz-es rendszersebességet kívánó Core 2 Duo CPU-i is használhatók legyenek, most kiadott BIOS besütése után az alaplapok felismerik a Conroe E0 revízióra épülő kétmagos processzorokat (ezek a típusok egyelőre még nincsenek piacon)
Mivel egy E6300-ad van ezért abszolult nincsen rá szükséged ;) -
#4436 Szevasztok!
Van nekem egy ASUS P5B i965 LGA775 4xDDR2 PCI-E 1xIDE 5xSATA2 GbLAN 7.1 Alaplapom.
Prohardver.hu-n olvastam egy CIKKET, "Asus P5B: már az 1333 MHz-es FSB sem akadály" címmel.
Azt írják, hogy az Asus P5B-szériás alaplapjaihoz készült új BIOS-ok elérhetők a vállalat terméktámogatási oldaláról.
Érdemes letölteni? El tudná valaki nekem mondani normálisabban, úgy hogy megértsem, hogy ez az új BIOS mire jó és hogy kell-e ez nekem? -
#4435 szóval i945-ösbe csak 2 magos jó? -
Inquisitor #4434 Kérdés akarsz e tuningolni, vagy akarsz e majd 4 magos procit bele?
18-30K között kismillió i945-ös lapot kapnim de ha valami jobb kell, akkor az drágább, egy normális tuningolható salangmentes i965 lap az olyan 30-35K között kezdődik. Abból pl. a GigaByte deszkák elég jók. -
#4433 Van kismillió, kicsit szűkíthetnéd. -
#4432 Hi,
tudtok mondani olyan alaplapot, ami még jó minőségű, intel chipsetes, és kezeli mind a P4-et és a Core2Duo-t is, és nem túl drága? -
#4431 azok a ház tartozékai...
#4430: a két szélsőre kell, ja. -
#4430 Az alaplapon a kis kábelcsatiknál (bekapcs, reset, stb.) a kis hangszórónak a házaban 4 tűt ír, de nekem csak 2 jön ki a hangszóróból.
+5V Ground Ground Speaker
Akor itt a 2 szélsőre kell rakni nem? Nem kell ezt földelni. -
#4429 semmi
50 ezresnek valszeg beragadt az ára -
mardal #4428 Hello.
Nekem olyan kérdésem volna a 630as procival kapcsolatban hogy az egyik boltban meg kapom 18ezerét egy másik boltban meg ugyanaz 50ezer fotint.
Mi köztük a különbség? -
#4427 Na gondoltam beszerelem az alaplapot a házba, de egy deka csavar, kis kiemelő rögzítőcsavar nincs az alaplaphoz.
Ennek nem kellene lennie? Még müanyag bigyók sincsennek?
Honnan lehet olyat szermányolni?
(Mondjuk van pár a régiből (IS7, ahhoz adtak), de az ehhez kevés.) -
#4426 Én a 630 vagy 631-est venném, azaz a 2.-at. -
mardal #4425 Hello.
Szerintetek melyiket érdemesebb megvenni?
1.intel p4 3200/800 1mb
vagy
2.intel p4 3000/800 2mb -
#4424 Hát most úgyis XP-lesz egy darabig, kitudja mikorra lesz Campus -os Enterpise Vistám. Addig meg csak lesz jó Audigy 2 driver. -
Inquisitor #4423 Így van, átvariálták a DS3D-t a Vista alatt, ami szabvány DS3D-t használ, az működni fog, EAX nem. Most heggeszti Creative a fordítóját, de első körben csak X-Fi-hez ... -
#4422 Vista alatt akkor hiába rakom fel Creative drivert, nem megy EAX?
Nem mintha fel akarnám rakni, de a magyart azt majd igen. -
#4421 Hétfőn remélhetőleg már be tudom majd kapcsolni.
-
#4420 LoL, hát én megis őrülnék, hogy itt az új gép és nemtom egy vga miatt bekapcsolni.
Régebben énis voltam ilyen helyzetben --> nálam elfogyott a pénz, aztán vga-t nem vettem.
Gyorsan összepakoltam a cuccot, aztán másnap vettem egy doboz kékmultiért egy 2MB-os PCI S3-at. -
Inquisitor #4419 "Szóval nincs EAX, meg ilyenek. Vagyis nem tud semmit, csak 8 csatorna, de minek."
EAX (elvileg) van, de csak max 2.0 vagy se, de ez nem a gyártó hibája, Creative játsza az agyát a liszencekkel. De DS3D van benne!
(Hehehe, viszont a Vista meg nem támogatja az EAX-ot, ezért Creative-nak most kell heggesztenie egy OpenAL-es EAX fordítót Vistához, ennek minden hátulütőjével. Sok év után csak megszívták, hogy "saját" DS3D szabványt csináltak ...) -
#4418 Hát csak nincs VGA-m még hozzá, így nem tudom bekapcsolni. :) Így meghallgatni sem.
Szóval nincs EAX, meg ilyenek. Vagyis nem tud semmit, csak 8 csatorna, de minek. Na mindegy.
Hát akkor meghagyom az Audigy 2-t, bár azért meghallgatom. -
#4417 Nagyon jó a p5w dh kártyája, nekem audigy1em van és nem volt rá szükségem, 5.1-et it tökéletesen kiadja digi kimeneten házimozira. -
#4416 p4w???
Gondolom p5w-t akartál írni.
Szerintem az audigy-d szebben szól, de már látom ilyen lapod van, úgyhogy hasonlítsd össze. ;)
Egyébként:
Realtek ALC882M High Definition Audio 8-channel CODEC
Support Multi-streaming, Jack-sensing and Jack-retasking functions
Anti Pop Function
Coaxial, Optical S/PDIF out on back I/O port
Features Dolby Master Studio technology
- Dolby Prologic IIX
- Dolby Headphone
- Dolby Virtual Speaker
- Dolby Digital Live -
#4415 Bejön az xp is majdnem 4 giga felett is :) de kevés a hűtésem, (vízhűtés project folyamatban) baszottul melegszik minden a lapon, a proci egyaltalan nem, 60 fok körül van terhelve, ha nagyon megfektetem ortossal pl akkor 70ig felmegy. (85nel van órajel csökentés, 100 körül kapcsol le a gép) -
#4414 köszi -
#4413 Itt találsz árat+részletes leírást a monstrumról :-) -
#4412 Az Asus P4W DH Delux-on milyen az integrált hangkártya?
Jobb, mint az én Audigy 2-m?
Abban is van EAX, meg ilyenek? -
#4411 Ez mennyibe kerül?
Biztos én vagyok a vak, de nem találtam árat... -
#4410 Bakker! Neked 3,8-on megy az E6600-ad?
Mivel hűtöd, sima Asus SilentSquare -val, vagy Pro -val?
Iszonyat mehet az a CPU! -
#4409 Jól gondolod, ha nem kell feszt emelni akkor a gyári is elviszi még némi tuningal is. Ha szerencséd van simán megy 3 gigán a 6600as alap feszen. Később pedig a silent square kitűnő választás :)