9499
Intel
-
#4488 szerinted kicserélnék nekem az AGP-t PCI-ra?:P -
#4487 hm.. ok köszi -
#4486 Akkor vidd vissza, bár nemis kellett volna átvenni.
Elég csúnyán átvertek, mindenképpen vidd vissza!!!!! -
#4485 mind2 karinak a dobozára az van írva hogy DDR2 -
#4484 köszi szépen.
először is én már törzsvásárló vagyok abban a boltban:D
úgy kezdtem hogy 6600GT-t vettem még akkoriban 35.000 FT-ért.
aztán elromlott, csíkos lett a kép, visszavittem helyette adtak egy 7600GS-t amire még pluszban rákelett fizetnem 2-3e ft-ot...
(persze a 6600GT 1évig bírta)
aztán kiírta mindig a kari h nemkap elegendő áramot,visszavittem,és kicserélték 7300GT-re úgy, hogy a boltban sokkal olcsóbb volt ez a kari mint a 7600GS..
és én rákérdeztem a csávónak hogy ez a kari ugyanannyit tud, és ugyanannyiba is kerül?? ő persze röktön azt mondta hogy igen egy árban van a 2 kártya és a teljesítménye is ugyanolyan. érdekes..
az zavarta őket ha 2-3 ezer forintal drágább de az hogy 5-10 ezerrel olcsóbb az nem :D -
#4483 Vannak olyan hibrid lapok (általában asrock) amikben vann AGP és PCI-e csatlakozó is (remélem erre gondoltál és nem sima PCI-re, mert te ezt írtad).
Ha a 7600GS-ed DDR2-es volt és most DDR3-as 7300GT-t kaptál akkor teljesítményben közel azonosak. Ellenkező esetben reklamálj ezerrel.
A másik dolog a VGA-k ára --> szal ha a 7600GS drágábbmint a 7300GT (már pedig általában így van)akkor vissza kellene fizetniük a különbözetet. -
#4482 kicsaphatnám a boltba a balhét hogy adjanak egy 7600GS-t?
azzal a problémával hogy szarabb karit adtak helyette? -
#4481 azért kell nekem AGP-s (sajnos) mert a videókártyám az 7300GT AGP-s és
ez lesz a gépben :P
jah és azt meglehet oldalni hogy az alaplapban AGP meg PCI-os videókari csatlakozó legyen?
mert ha meg lehet oldani akkor az mennyi pluszba lenne?sokkal drágább?
tulajdonképpen eléggé átvertek mert nekem egy 7600GS 256MB-os volt amit garanciába cseréltek ki nekem egy 7300GT 256MB-osra
amúgy a 7600GS-nek a baja az áramellátással volt
pedig a tápegységem elég volt
-
#4480 Az a pali, még mondd már meg, hogy mit csináljak.
Vicces vagy.
Így próbáljon neked az ember segíteni máskor. -
Ari18 #4479 Olvastam valahol még régebben,lehet hogy egy nagyobb procinál írták ezt.
Legyen neked igazad.
Ezt a "LoL"-t meg be lehet fejezni.
Téma lezárva. -
#4478 13000 ezerer mit is lehetne varni? :) -
#4477 LoL
E6300 --> 266FB, tehát a ram 1:1 beállítás mellett 533MHz-en megy.
-
#4476 mér lassítaná? 533as ramokkal DC-ben nem lassú az -
#4475 minek kell agp-s ha már ilyen gépet akarsz összedobni? -
Ari18 #4474 Tessék
De sok boltban nem lehet kapni,kompatibilitási problémái miatt.Itt a fórumon van egy-két embernek,ők majd elmondják a véleményüket.
Ja és a másik,hogy csak 667Mhz-ig kezeli a ramokat,ez lassitja a procid teljesítményét.(E6300) -
#4473 helló mindenki!
én keresek egy olyan alaplapot, ami Intel Socket 775, Core 2 Duo támogatás, DDR2 támogatás, AGP-s videókártya-csatlakozó van.
és egy Intel Core2 Duo E6300 processzort szeretnék csatlakoztatni hozzá.
előre is köszönöm a segítséget. -
#4472 legelső bios még nem tudta 266 aztán köv verziok már támogatták a 333-at
olvass vissza belinkeltem oldalt ahol leirja milyen cpu-kat teszteltek benne de elvileg mennie kell még benne annak is amit inquisitor írt
és megy benne cerka bios frissítés nélkül is csak beszól gépindulásnál hogy cpu blabla de F1 és megy tovább a gép (ettől függetlenól még mindig azt mondom hogy ne vegyél bele cerkát mert kalap sz*r)
-
george4 #4471 A legujjabb bios van rajta. Honnan lehetne tudni, hogy mukodnenek e a procik? Mert hat ha megvennem es nem mukodne, akkor az szivas! -
george4 #4470 De neztem csak ellentmondasos az egesz! pl: Supports PC1600 and PC2100 Itt meg irjak, hogy PC-2700 DDR333. Mondjuk lenyegtelen, mert mukodik a DDR333 ram. -
Inquisitor #4469 A nagyobb P4-nek és az összes 533-as Northwood magos, szerintem Bios frissítéssel mennie kell Celeronoknak is. Ha meg nem szabták el a feszültség szabályzókat rajat, mint pár Asus-on, akkor még a P4-3.06GHz-533-HT procinak is mennie kéne benne. -
#4468 Bár nemtom, hogy milyen biosokat adtak ki hozzá, de elméletileg nw celeront se tudnál belerakni.
Intel Socket 478 Pentium 4, up to 2.6GHz (400MHz FSB)
Intel Socket 478 Pentium 4, up to 2.8GHz (533MHz FSB)
Intel Socket 478 Pentium 4 Celeron, up to 2.0GHz
-
#4467 Bár a lapján azt írja, hogy 200/266-os ram mehet bele, de ha nálad működik 333-assal akkor valószínű 400-assal is működne.
Bár teljesen felesleges, mert úgysem tudod kihasználni az FSB korlát miatt.
Hogy érted azt, hogy hynix ramot már nem nagyon találsz????? /van egy csomó/
Tehát szerintem ebbe a konfigba nem éri meg márkás komolyabb ram vétele.
Egyébként: BD7 II --> itt mindenre választ találsz, nemis értem, hogy eddig miért nem nézted meg. -
george4 #4466 Ertem. Koszi az infot!)Hasznaltan nem nagyon akarok venni! Boltban csak Intel Celeron 2.4GHz (S478) FSB 400MHz, 128KB L2 cache OEM talatam. Azt meg nem erdemes venni, mert beallitom a procit 2.6GHz-re (20x133), de birja a 2.9 GHz-et is mar vagy 5 eve. -
george4 #4465 Kicsit off... Azt nem tudjatok veletlenul, hogy 400MHz-es ram hasznalhato benne (BD7II)? Most egy Hynix 512MB 333MHZ-es es egy Samsung 256MB-os 266MHz-es ram van benne. Semmi baj nincs vele, de jobb lenne azonos markaju ramok. Hynix ramot nem nagyon talalok mar, es akkor Samsung ramot vegyek vagy nyugodtan mehet bele egy DDR 512MB 400MHz KINGMAX Super RAM? Mire kell figyelni a ram vasarlas elott? Sry az off-t... THX -
#4464 Core 2 Duo E6420 kicsiny hazánkba kb mikor lesz kapható??
És mennyiért lesz kapható nálunk majd, mert kint 183 dollár -> ~32000FT?? -
#4463 Azért nem kezeli, mert a Celeron D-k prescott magosak!!!!
És a lapod nem kezeli a prescott magos CPU-kat. -
george4 #4462 Udv!
Ertem, akkor a Prescott magos P4-et nem "kezeli" el! Eddig ok... Intel Celeron D 533MHz 256Kb Socket 478 procit miert nem "kezelne" el!? A biosban es a konyvben is irjak, hogy egy FSB 533MHz-es proci hasznalhato. Biosban be is lehet allitani. Csak az a kerdes, hogy biztosan hany GHz proci a max ami hasznalhato a BD7II-vel?! -
#4461 oké :)
akkor mindannyian eggyetértünk ez csodás :)
akkor már 3an gondoljuk úgy hogy nw-t kéne vennie a srácnak...
lol :D (mivel ugye ennek kapcsán merült fel az egész) -
#4460 Szóval, mint mondottam stepping függő!!!!
A régebbi C0, D1 prescott p4-ek valóban iszonyatosan melegedtek!!!
Viszont az újabb steppingesek E0, G1 nem "forrósodnak"!!!
Egyébként ha valakinek a prescott p4-e gyári coolerrel alapon 70 fok feletti hőmérsékletet produkál, az csak egyet jelent --> rosszul van rajta a cooler.
Én a régi E0 3gigás prescottomat egy buta coolermaster 2k-s coolerrel használtam /alu/: alapon 34 fok körül volt, 4G-re húzva 4xfok, itt 100%-ra terhelve 5x fok. :) -
Inquisitor #4459 Tudom, hogy volt kevésbé forró Prescott, de a boltba ha bemész és kérsz procit, azt nem stepping alapján fogják neked odaadni, már ha az eladónak fogalma van arról mi az a stepping és hol van jelölve :)
Másrészt nem vagyok benne biztos, hogy létezett abból a steppingből s478.
Azt írtam nehéz szerezni s478 procit, nem azt hogy nem is lehet. Viszont az meg ugye nem jelent semmit ha árlistán van ... ezer éve nem gyártják. -
Inquisitor #4458 "ez, hogy forróbb a prescott kicsit túlzás /ha jó steppiget választ az ember, akkor talán néhány fokkal melegebb/"
Gyári hűtővel 70 fok felett az túlzás? Hmmm.
Jó stepping? Jah, csak az már Pressler magos ;) -
#4457 LoL már!!!
Ezért írtam, hogy olvass majd értelmezz!!!
1, Inquisitornak, csak válaszoltam, hogy hol lehet celeront venni s478 tokozással /nem buzdítottam senkit, hogy azt vegyen/
2, egy szóval nem mondtam, hogy a celeronok erősebbek a nw p4-eknél /prescott p4 és nw p4-ekről írt Inquisitor és én arra válaszoltam/
-
#4456 én csak arra akartam rávilágítani hogy szvsz ne vegyen cerkát ennyi
nem kell túlbonyolítani
veled csak annyiban nem értek eggyet hogy a cerka erősebb lenne egy nw-nél -
#4455 Olvasd el figyelmesen Inquisitor majd az én hozzászólásomat, aztán értelmezd --> aztán gondolkozz el azon amit írtál és azonis, hogy kinek írtad és miért ;)
-
#4454 az nem kérdés hogy a prescottot nem kezeli a lap és sztem az sem hogy gyorsabb egy cerka D nél
meg nemkéne erőltetni senkre sem a cerkát ha ugyanannyiért (vagy olcsóbban) kap sokkal erősebb procit.... -
#4453 s478-as celeront újat számítástechnikai üzletben lehet kapni
ez, hogy forróbb a prescott kicsit túlzás /ha jó steppiget választ az ember, akkor talán néhány fokkal melegebb/
hogy a nw gyorsabb, én ezt is vitatnám --> fogalmazzunk úgy, hogy a nw lehet 1-2 dologban gyorsabb. -
Inquisitor #4452 BD7 szsvz nem kezel Prescott magos procit, így kb. összes 533-as FSB-s Celeron kilőve, arról nem beszélve, hogy hol kapsz még Celeront s478 foglalattal? Használt Northwoodot javaslok én is, mert kapni Prescott procit is s478-ba, csak egyrészt nem kezeli a lap, másrészt viszont forróbb, de legalább lasabb és ezt a nagyobb cache se tudja kompenzálni ... -
#4451 tess csapj le rá :)
na sry az offért -
#4450 na jolemlékeztem 2.4 nél nagyobbat nem is bír el
keress egy 2.4 es northwoodot nekemis ez a kombó volt régebben , kb ez a max amit ki lehet hozni belőle de a procit azóta odaadtam egyik havernak ő használja a mai napig és teljesen jól elvan vele...
http://www2.abit.com.tw/abitweb/webjsp/test_report/BD7II/BD7II01.php
szerk: sry most nézem elvileg 2.8 ig bírja de 2.4 az tuti -
#4449 jobbanjársz egy használt northwood-al
ph-n nézz körül biztos kapsz hugy*r-sz*rér