INTEL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
nekem az a felfogásom, ha duplázni tudok akkor cserélek, ha nem vagy nem kell akkor nem.
úgy látom a Conroe az megint odab@szós
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Conroe teszt
szép eredmények. de miont itt írjátok természetesen az ár is igen fontos lesz, d emint olvashattuk az INtel el akarja terjeszteni a procit hátha valami jó marketinget választ
még jó, hogy a jelenlegi szériát én kihagytam 😉
éppen ebbõl a megfontolásból, mert ez a széria szerintem nem lett annyival jobb, mint az S478, hogy érdemes legyen cserélni.
De úgy látom a Conroe-ra már lehet érdemes lesz, hogy megint hosszabb távra bebiztosítsam magam.
Ára miatt? Ha ilyen jó a teljesítménye, ilyen keveset fogyaszt, és ennyire húzható, akkor minden lesz, csak ólcsó nem. Valószínüleg ár/érték arányban nem nyomja le az AMD-t.
Szerintem. (Attól még fáj rá a fogam nekem is.)
http://www.iamxtreme.net/coolaler/conroe/E6800/air3800_3.gif
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
az 1066-os fsb kihajtásához meg elég a 667-es ddr2
C2D
E6700
2.67GHz / 1066MHz 4MB 23-Jul $530
C2D E6600
2.40GHz / 1066MHz 4MB 23-Jul $316
C2D E6400
2.13GHz / 1066MHz 2MB 23-Jul $224
C2D E6300
1.86GHz / 1066MHz 2MB 23-Jul $183
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
A múltkor beszereltem az új procit(2.8Ghz 511+) az új alaplapba(asus p5vd1-x)
minden rendben is ment azon kívül hogy csak 2. alkalommal ment föl rá rendesen az xp,beállítottam a biosba mindent, kettõt csipogott aztán meg ezt dobta ki:
CPU uCode loading error aztán nyomtam egy f1-et és ment minden rendesen de mindig ezt meg kell vele csinálni,fogalmam sincs ez a hibaüzenet mit takar de ha valaki tudja légyszi írja már be köszike!!!<#lookaround>#lookaround>
Ha tényeket akarsz, akkor valamelyik HW cikkírót kérdezd a PH, SG, Hwsw vagy HWOC oldalán. Õk tudnak értelmes érveket is 😊
A cache mennyisége elvilge megdobhatná a sebességet, de ha ugyanolyan lassú, mint a régebbiekben ...?
Kéne egy teszt egy 1 és egy 2MB-os P4-rõl, hogy mennyit "gyorsult" a több cachetõl, na annyit vagy annál kevesebbet profitálhat az új Celeron szerintem.
De szkeptikus vagyok, mert a Prescottnál is csak dísznek volt az 1MB ...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Mint tudjátok jóideje 2MB-os P4 procikat gyártanak, újabban Pressler maggal.
Itt volt hát az ideje az új (utolsó!) Celeronnak.
Íme valuá, látjátok szemtükkel mik vogymuk ...
Celeron D (Pressler 65nm) 352 és 356 procik (3.20Ghz és 3.33GHz órajelen) 512MB cachel! Nagyjából 18.000 és 21.000 forint körüli árakon.
Mondjuk a dupla cache a "szokásos" okokból NEM teszik olyan gyorsá a procit, mint akár egy Northwood, viszont a mag miatt valószínüleg állatira lehet majd húzni.
Csak halkan, mert ez illegális...
Az Intel Celeron D350-es procik northwood vagy Prescott maggal készülnek?
Vagy létezik mindkét változatban?
Csak halkan, mert ez illegális...
Azt szeretném kérdezni, hogy ha én veszek egy 64 bites Intel-t, akkor a 32 bites Xp-m jól fog futni? A játékok normálisan fognak rajta menni (nem lép ki, beszaggat stb.)?
A válaszokat elõre is köszönöm!
Még az is lehet, hogy az lesz a Celeron proci, amiben "csak" 1 mag van?
Ellenben ha az volt a kérdés, akkor a prescott-os celeronban is éppen olyan lassú volt a cache, mint elõdjében szerintem.
"Az Intel állítása szerint villámgyorsan fel fogja futtatni a Core 2 processzorok gyártását, amely a 13 éve velünk élõ Pentium család közeli kimúlását vetíti elõre. Az Intel úgy véli, 2007 elsõ negyedévében a leszállított közép- és felsõkategóriás asztali processzoroknak már 85 százaléka lesz kétmagos és 40 százaléka már a Conroe magra épül. Ez azt jelenti, hogy 45 százalék jut a jelenleg is kapható kétmagos Pentium D-nek, és a szegmensben mindössze 15 százalékot tesznek ki az egymagos Pentiumok.
A Core 2 Duo megjelenésével csökkenni fog a jelenleg piacon levõ egy- és kétmagos Pentiumok ára. Ha hihetünk a pletykáknak, az alsóbb árkategóriás Pentiumok hamarosan már a Celeronok áráért lesznek kaphatók, az olcsósága miatt az utóbbi idõben amúgy is közkedveltté vált Pentium D 805 a Core 2 Duo megjelenése után már 100 dollár alatti listaáron elérhetõ lesz.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Na igen, de így se gyorsabb. 😄