INTEL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(már én is kíváncsi vagyok rá, most a napokban kezdtem összeszerelni a konfigot a már megjött alkatrészekbõl)
Még a SATA3-as vinyó sem jött meg sajnos, egyenlõre régi SATA1-esrõl swap-el még :(
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Core i7 980X Extreme-je van innen valakinek? A közeljövõben szeretném tuningolni, az Intel honlapja szerint csak 3.6 GHz-ig lehet húzni, megoldásokat keresnék, hogyan lehetne még több teljesítményt kipasszírozni belõle, milyen hûtést csinálni akkor neki, stb.
Köszi.
szoval ha a foglalat megegyezik akkor elméletileg a maxot lehet bele de vásárlásnál kérdezz rá én általában ezt csinálom.
hw:Compaq 610 core2duo 2ghz 4gb ram os:windows 7 & ubuntu studio
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
valaki esetleg megtudná mondani hogy egy Gigabyte p35 ds3 lapba mekkora quad procit lehet max beletenni?
thx!
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
bár az elsö 4004 es prociuk nincsen
amugy ha laptopot veszek játékra 64 biteset és win7et akarok rajta futtatni miet vegyek? meg ami full intel...
hw:Compaq 610 core2duo 2ghz 4gb ram os:windows 7 & ubuntu studio
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Egyik ismerõsömnek és nekem majdnem ugyanaz a gépünk. Mindkettõnknek ugyanaz a procija van, egy Q8200-as. Az a gond, hogy nekem már bekapcsolás után egybõl felmelegszik mind a 4mag olyan 55fokra, neki meg elmennek vígan ilyen 35-40 fokon is. Ez mitõl lehet? Megvásárlás óta folyamatosan monitorozom a hõmérsékletet, nekem mindig ilyen magasról indult. Terhelten volt már olyan hogy felment 85°C-ra is. Most vettem rá egy batár lamellás hûtõt 12es ventivel, ami ugyan lejjebb vitte, de a 35°Ctól még mindig fényévekre van. Lehet hogy amikor vettem akkor rosszul kenték rá a pasztát? Ha újrakenem jobb lesz?
donoki: Energiasémát állítsd teljesítménycentrikusra, akkor nem állítgatja.
Next PC upgrade: 2022
meg persze jövõre megszünik ez a foglalat! szóval nem idõtálló mármint alaplapot is kell cserélni ha mást akarok majd!
eddig mindig alaplapot is kellett cserélnem ha újat akartam!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Van valakinek itt i5-750es prockója? Ha igen, hogy mûködik?:)
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
StarTrek Forever
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Elõre is köszönöm a segítséget!
StarTrek Forever
Illetve "erõsebb" vga-t sem érdemes bele tenni, mert ezen egy elég butus hibrid pci-e slot található...
(egyébként VGA fronton a 9800gt nem egy jó választás, max. ha nagyon olcsó...)
Szeretnék egy kis segítséget kérni Tõletek. Már egy jó ideje böngészem, de még mindig nem tudom a pontos választ, tehát:
A napokban szeretnék egy
INTEL Q8300 (2,5GHz) proc.LGA775/ CORE2 QUAD /4MB/1333 processzort -és egy
GeForce PCIEX 9800GT XFX, 512MB, DDR3 +TV out, DVI, HDMI videókártyát vásárolni.
A kérdésem az lenne, hogy megfelelõ-e ezeknek egy régebbi (kb 5 éves)
AsRock 775Dual-880Pro alaplap?
Válaszotokat elõre is köszönöm!
Each new hour holds new chances for new beginnings... The horizon leans forward, Offering you space to place new steps of change.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
De ez nézõpont, felhasználás és rendszerbeállítás kérdése.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Régebben írták h ez nem a legjobb proci.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
1, az általad írt ALAPLAP amd procik alá való.
2, a VGA-ból és a ram mennyiségbõl kiindulva nem a proci lesz a szûk keresztmetszet a "mostani" játékoknál.
Jelenleg egyébként milyen proci van a gépedben???
Egyébként, hogy a te lapodba milyen procikat rakhatsz, azt ITT leírja.
A gyártó szerint a Chipsettõl, de igaziból attól, hogy a lap gyártója milyen BIOS-t volt képes csinálni hozzá, és milyen VRM (fesz. szabályzó) verzió van rajta.
Alaplap: Gigabyte M61PME-S2P
RAM: 2gb
TÁP: ezt hol kell megnézni?
VGA: nvidia geforce gt130 768mb
ár nagyjából ami megbírkózik gond nélkül a mai játékokkal és 20-30 ezer környékén van.
Jó lenne tudni a konfig többi alkotóját is (alaplap/ram/táp/vga), mert így nehéz lesz hozzá processzort írni...illetve, hogy árban mik az elképzeléseid.
A processzoroknál mitõl függ h bele tudom-e rakni az alaplapba?
Illetve a másik tudtok ajánlani egy intel procit ami olcsó és az új játékok sem okoznak max beálításon neki gondot?
"selejtes" 6 magosakat adnak el 4 magosként erre megint mindenki rácupppan
és ha olcsóbbak lesznek mint az intel 4 magosai akkor nem vitás!
Phenom II X4 940T és 960T információk
"A hónap elején említettük meg, hogy az Intelnél olyan, megfizethetõ áron megvásárolható CPU-k piacra dobásán gondolkodnak, melyek szorzója teljesen szabadon állítható. Ezt a szolgáltatást a vállalat többnyire csak az aktuális csúcsmodellnél tette lehetõvé, ám az adatok szerint most egy Lynnfield és egy Clarkdale kódnevû processzor is szorzózártól mentesen kerül forgalomba."
Na végre.Emberi áron lesz remélem!
Next PC upgrade: 2022
lenne egy kérdésem. miért van az h van egy Intel E7200 2.53-mas dual core procim, és egy kicsit felhúztam bios-ban az órajelét, nem sokall, 2.93GhZ-re, és renszeresen vissza ugrik az alap órajelre, pedig lementem? a hûtéssel nincs baj, vettem ventit is rá (Cooler Master TX2) mi lehet a baj? :S most 2 napja van, most nem 2.93-mon, csak 2.90-en, és eddig nem ugrott vissza...
elõre is kösz
Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hûtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB
De tényleg, ezt így elõre megjósolni elég nehéz...szinte minden proci más vid-en üzemel, máshogy reagál a feszültség/frekvencia emelésre.
Igazából apró lépésenként húzogatod, majd a stabilitás illetve a melegedés tesztelésére futtatod az Intel BurnTest-et.
Amire érdemes figyelni, hogy a magok azért ne nagyon lépjék túl a ~65 fokot, az úgy teljesen egészséges.
Intel core 2 quad q8300 2,5ghz gyári hûtõvel meddig tudnám húzni? thx
Ha rendõrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.