10
-
#10 Mostmár kinek kell Duron ? -
#9 Hehe... nekem meg egy 600-as Celeron @1200
El lehet jönni, bárkinek szívesen megmutatom -
sabe #6 en is nagyon boldogan elvagyok a huzott 750-essel. Eddig nem hianyzott a tobb sehol se :) -
awender #5 Lassan mar szegyellem, hogy nekem csak 750-en ketyeg :) Egyebkent nem hinnem hogy a Duron 1,3-asnak a Celeron lenne a konkurenciaja. Ugyanis az 1.3-as Duron olcsobb az 1.2-es celeronnal. Ha meg az 1700-as celeront nezzuk, akkor annal meg az AMD Athlon 1600XP+ olcsobb.
Ez a tendencia egeszen a Celeron 2000-ig eltart, vagyis a Celeron csucsig. Ugyanis az AMD meg itt is 10 euroval olcsobb a maga AMD Athlon 2000XP+ -jevel.
En azt hiszem a szakertok tevednek, amikor azt gondoljak, hogy az alternativ megoldasu Intel-es Celeron miatt hagy fel az AMD a Duron gyartasaval. Szerintem egyszeruen ez az arszegmens annyira mar nem eri meg nekik - vegulis kisebbek az Intelnel.
Egyebkent az AMD 2400Mhz-ig nagyon ott van a placcon. (2600 es 2800-rol nincs hasznalhato aram, ami bolti). Sajnos 2400-nal egy picivel dragabb a konkurrens P4-nel, ami az egyszeri vasarlonal mar az Intel javara billenti a merleget. En azt gondolom, hogy aki 2400 Mhz-ig gondolkodik, annak csak AMD-t erdemes vennie. Azonban 2400 felett a boltban (nem bejelentesek alapjan) nincs az Intelnek alternativaja jelenleg. -
#2 hehe most vettem egyet...nekem jó. -
#1 Na ja! Lehet, hogy el sem fogom adni a 1.2-es Durcimat amikor majd lecserélem.
Egy kihalófélben lévő processzor faj utolsó példánya :)