Pontifex 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha Bosszút akarsz,elõbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Tudna valaki segíteni, a hard 6 ot nem tudom megcsinálni, egyszerûen nem megy?
Köszi: Janiapu
WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/
egyik barátom nem tud továbbmenni.. segítséget szeretne kérni. regelt de ugye 24h-s cuccm iatt nem tud írni szóval én posztolom amit szeretne:
"hali, valaki segitsen pls, a medium7-esen akadtam el..gondolom a nezettel kell valami babralni, de nemigazan vagom, elore is koszi :)"
a választ írjátok ide mer olvasni tudja a topikot. htx.
az õ nevébeis.
http://loal.atw.hu
és vistan mûködik?
kéne nekem cheat a játékhoz, elvégre pénz nélkül, hogyan építsek hidat
köszi
a hard 7-es képét mellékeltem, vagyis feltöltöttem,
Extra 3. pályán, kell egy majdnem függõleges utat képezni oda ahol a kiiautó megáll egy pillanatra, enek neki fog menni, és visszafordul, nameg persze meg kell oldani hogy a híd ne szakadjon addig össze, zt egyzserûen a a fúlyómeder felett fél kockával elhelyezett támasztékokkal lehet megtenni.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Végre van kép is!

Így esetleg?
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Nekem egy nagyon szolkatlan problémám adódott.
A KOMPLETTek 3-dik pályáján vagyok és az van, hogy a hidam az jó. az egyik autó végig megy rarta. A másik kmeg megforduul és beleveret a vízbe. Volt még valakinek így?
Gondolom elég furán hangzik úgy hogy tettem fel pár képet.
Az autó letér
megfordul
belhajt a vízbe
Most mosább gondolom mindenki elhiszi. Szóval aki tud az segítsen. Várom az ötleteket, és esetleg a pálya utáni mentést, vagy valamit, hogy tudjam folytatni.
Elõre is nagyon köszi minden segítséget.
Üdv!
le töltöttem a netrõl de a regisztrálásnál nem tudok @-ot írni a SHIFT+2 vel sem (egy nagy ö-t kapok)
ha valaki tudja hogy mi a baja az legyen szíves küldeni egy üzenetet
elõre is kössz
Koda
bobka.uw.hu
bobka.uw.hu
hali
viszont elakadtam a pályázattal, gondoltam gyorsan összedobok egy mûködõ hidat és majd utána lefaragok belõle
de még a saját súlyát se tudja megtartani
a víz alatt vannak rögzítõpontok, de nem engedi használni
esetleg valaki próbálkozott a megoldásával?
ez a játék linkje és ez a pálya
finomhangolom...
ha lesz idõm kipróbálom egy Win98-on csak kiváncsiság miatt :)
az ATI kártya mumus neki, bár valaki azt írta hogy ATI 8500-n jól fut, illetve egy másik Windows-on lassúnak, még Linux-on szupernek írta le (ua. a konfig)
egy harmadik azt írta hogy régebbi driverrel fut, 2001-es post, ami nekem nem segít mert 2003-as a kártyám (9500)
azt is olvastam hogy az XP nem támogat OpenGL-t hardware-esen a játékban, ezért valami OpenGL drivert kell szerezni
lehet hogy régebbi op. rendszeren futna
próbálkozok...
tudtok segíteni hogy mi lehet a gond?
van egy pályázat, a lap alján van a játék de kipróbáltam demót is és az sem ment, teszteltem XP-n és Vistán
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Elder Druid lvl: 60 mlvl: 60
GW: Axino Hun;