1255
-
#46 Hogy oda ne rohanjak...Nem igazán értem a logikát abban, hogy "csak konzolon félelmetes". -
Xboxman #45 csak akkor tod kikapcsolni ha végigvitted... -
#44 Nekem is szemcsés a kép és igen ez egy sima konzolátírat, amítől még lehetne jó is, de....ez a kis irányítás meg nem kicsit vitték túlzásba a ködöt ááááágh...sztem ettől nem félelmetes lesz hanem szar. Nyolc perce rohangálok, és nem látok semmit. Remélem lesz ez jobb is. -
Xboxman #42 ez tok normálisA(evvel is fokozzák a hangulatot)!Csak akkor tudod kikapcsolni ha végigjátszottad a gamet! -
#41 Jajj mama ugye ez nem egy "sima" konzolátirat? -
djcom #40 Na hi!
Nekem máe lejött a gamma,de "szemcsés" a kép...valaki tudja miért?????
Mindjárt rakok ba képet -
Xboxman #38 hát ja az most nem esne jól:P -
Xboxman #36 ettől???Ez csak konzolon,sötét szobában,joy-al a kezedben(esetleg egy jó kis 5.1-es hangzással)félelmetes! -
#35 Mi van vazze senki nem indult be a gammara, aszem nem fogok aludni egy hetig, mer remalmaim lesznek...... -
#34 Jah, nekem is hajnal lesz mire leér... Jövőhét csütörtök hajnal... -
#33 Djcom, a 2. es a 3. cdt is felnyomod, megkoszonnem! -
#32 pff ez télleg 3 cd...Hajnal lesz mire leér...no mindegy tőccsük. -
Xboxman #31 15perc műlva lejön a K-pax utána elkezdem eltölteni(50K-val csak lejön estig) -
#30 ja de. az hogy 1 szalon, az az hogy egyszerre csak 1 file johet az is egy zalon, vagy johet tobb file is de mindegyik csak 1 szalon? -
#29 nem jon be az oldal:( -
djcom #28 Fenn a sectorwarezon a cumó): -
fucko #27 Engem mar a trailer regen meggyozott errol. -
#26 én nyomtam ps2ön, és überkirályfasza, olyan jo beszaratos! -
fucko #25 Jatszottal mar vele ps2n? -
fucko #23 Huhh 3 cd este mar nyomom,pont amikor meg szet is szarom magam rajta:)) -
djcom #22 A sectorwarezen fenn lesz nemsokára.
"sectorwarez" -
#20 http://www.gamerankings.com/htmlpagesscreens/23605.asp?screenid=11 -
#19 Ehh:))) -
#18 Ha! Megjelent!
3 Cd vazzeg:)
Akinek magvan agyon linket vagy valamit:) -
#17 Kerem a Silent Hill 1 esnel jobb horor jtek mar csak a Resident Evil volt de az se volt olyan felelmetes. -
Xboxman #16 Én játszottam vele anno emun és kiba.jó(az 1:)Persze sajna ugyanúgy mint a Thing ez se iagzán fosatós... -
fucko #15 Az elso resz milyen regi? -
Ramza #14 Nagyon jó a második rész, de senki (aki játszott az elsővel) ne várja azt, hogy eléri az első szintjét történetben, hangulatban :( -
#12 Jah meg egy jo adag fraszt:)
Igaz az is hogy amikor megkaptam az elso reszt az egy pentek este volt kibaszott sotet ugy 11 ora fele es esett kint az eso:) Az is adott hozza hogy igazi legyen a frasz:) -
viki #10 izé télleg lessz???
-
#9 Az elsonel emlekszem hogy meg voltam remulve mar maga a tenytol hogy egy darab ellem lampaval kellet rohangalni brr... -
#8 Itt érdemes nézelődni játék megjelenés ügyben
Bár ezek szerint nem a közeljövőben jelenik meg... -
#7 Na vki tudja hogy mikor jön ki? -
#6 Mikor jön már ki ez a gama?
Tényleg mostanában?
Az első rész nagyon yoo volt (igaz PSX-en játszottam) és kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz ez a kettes PC-n. -
#5 Hehehehe :)))))))))) -
#4 :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) -
#3 Nem fog jönni.Nagyon elfoglalt mostanában:Doom 3-at fejleszt PS2-re -
Viking #2 Na mikor jön ugyan version, hogy: "Hááá hááá nekem ez már mennyi ideje megvan a nagy konzolon, meg amúgy is pc suxx!" -
#1 Lattatok mar az official trailert, hat, ez igencoolnak tunik, full 3ds horror, jeah, nov 5 -en jon