27
Tippek, trükkök, problémák - A magyar Street Rod
-
Mulderpapa #27 Szerintem tegyél feljelentést a rendőrségen!
Bár ha így belegondolok 5 év alatt már szerintem szétbontották alkatrészekre és eladták...Milyen típus volt,ha megkérdezhetem? -
szera #26 Hali!
Eltünt a kocsim a garázsból!!
Kezdtem egy autóval, aztán vettem egy másikat.Az újat szerelgettem, de elfogyott a pénzem. Gondoltam, hogy a régivel kicsit versenyezgetek és majd lesz pénzem. Ekkor ért a meglepi, hogy eltünt a garázsból a régi.??
Mit tudtok erről a BUG-ról?? -
BlaBlus #24 Koszi :) Es hogy lehet topic nevre keresni? -
#23 Ha a másik street legal topicot keresedd, akkor annak ez a linkje : http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1029367365
-
BlaBlus #22 Hmmm, Nekem ugy tunt volt egy kerdesem is... Kulonben kedves hogy egyet ertesz Velem :) Bar nem vagy tul segitokesz.... -
#21 Ja, láma vagy. -
BlaBlus #20 Jaja, de azt arulja el vki mert LAMA vagyok, hogy hogy lehet TOPIC nevre keresni?? ?ert ha vegig kell nyalazni 10000 topic nevet az eleg gaz... -
#19 jó 5 let meg minden.. jo lenne ha magyarul lenne és baromira vártam a gamezt de ez kész:(((majd a pecsekkel:) -
#18 "Fanyar, fanyar, de Magyar!!" -
#17 Idézek eggyet, hogy műveltnek lássak!!!:
"Kicsit sárga, kicsit savanyú, de a mienk" -
#16 Jajj!!
Ekkora LoooooL-t!! Minek veszekedni??
Csocso:Lehet, hogy félkész megafoslooolláma, de nagyon kira játék!!!
Ams: Figy ez a saját véleménye, ezért nem kell elítélni!!!! -
#15 veled meg mivan? -
#14 a 2-es illik rád is.. -
#13 1) an másik topic de ezt hallottad másik 10 embertől
2) ez a program még félkész és ebben a helyzetben max megalolfos nak nevezhető -
#12 akkora primitív állatok vagytok mindaketten, h az vmi hihetetlen, h tudtok ilyesmin veszekedni? mint a 6 évesek... Ráadásul pont egy olyan fórumban aminek ilyen ragyogó neve van :P -
Etele #11 Először is különb, n-nel, okos. És ha náéznél akkor ott van a freemail emilcím előtt a nevem, úgyhogy sikerült nagy hülyeséget mondanod. Ha akarod akkor írjál és megbeszélhetünk egy találkozót, és akkor faszkalapozatsz picinyem. ÉS felvilágosítala: ha valakit lefaszkalapozol, az nem kritika hanem becsmérlés. Na csak miheztartásvégett te bátor kis oroszlán. És nem vettem át a stílusodat, tudniillik nem faszoztalak le, az egyelen "csúnyább" jelző a beszari volt, de hát mit is magyarázom, vaknak a színeket. -
Etele #9 Fene a mocskos szádat! Ha megadnál e-mail-címet nem ugatnál úgy mint egy veszett kutya! Beszari kis anonym netvagány! Ha szemtől-szemben mondanád (persze nem mernéd...) úgy összevernélek hogy a kedves édesanyád sem ismerne rád egy pár hétig...
De elég, nem veszem át a primitív stílusodat, műmájerkém.
Az esetlegesen később anyázóknak: ott az "oops", ezzel azt akartam érzékeltetni hogy "basszus bocsesz". Áh, mindegy... -
Etele #7 Hát ki nem szúrta, de télleg van már EGY ilyen nevű topic, oops. -
#6 Sasolj át ide -
#5 Jó ötlet !!! -
#4 javitva:
De ez mas! ^.^
linkeljunk be csunya dolgokat es akkor torlik a topikot ^.^ -
#3 de mas! ^.^ -
#2 Hogy te ezért mit fogsz majd itt kapni ... épp csak ki nem szúrja a szemdet az erről a játékról már megnyitott 2 topic . -
Etele #1 Na sziasztok.
Remélem nem csak én játszom ezzel a szuper kis progival!!!!!!
Osszuk meg egymással a tapasztalatainkat.
Nekem rögtön két kérdésem van:
-Logitech Wingman Formula Force GP kormányommal nem sukerült összebékéltetni a progit SUXXX
-elég sok a textúrázási gond a videokártyámon (ATi Radeon 7200), pedig nincs is túlhúzva :(
Tapasztalataitok, tippek?