27
Tippek, trükkök, problémák - A magyar Street Rod
  • Mulderpapa
    Szerintem tegyél feljelentést a rendőrségen!
    Bár ha így belegondolok 5 év alatt már szerintem szétbontották alkatrészekre és eladták...Milyen típus volt,ha megkérdezhetem?
  • szera
    Hali!
    Eltünt a kocsim a garázsból!!
    Kezdtem egy autóval, aztán vettem egy másikat.Az újat szerelgettem, de elfogyott a pénzem. Gondoltam, hogy a régivel kicsit versenyezgetek és majd lesz pénzem. Ekkor ért a meglepi, hogy eltünt a garázsból a régi.??
    Mit tudtok erről a BUG-ról??
  • BlaBlus
    Koszi :) Es hogy lehet topic nevre keresni?
  • Csacsi
    Ha a másik street legal topicot keresedd, akkor annak ez a linkje : http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1029367365
  • BlaBlus
    Hmmm, Nekem ugy tunt volt egy kerdesem is... Kulonben kedves hogy egyet ertesz Velem :) Bar nem vagy tul segitokesz....
  • Manta
    Ja, láma vagy.
  • BlaBlus
    Jaja, de azt arulja el vki mert LAMA vagyok, hogy hogy lehet TOPIC nevre keresni?? ?ert ha vegig kell nyalazni 10000 topic nevet az eleg gaz...
  • CSOCSO
    jó 5 let meg minden.. jo lenne ha magyarul lenne és baromira vártam a gamezt de ez kész:(((majd a pecsekkel:)
  • Alexease
    "Fanyar, fanyar, de Magyar!!"
  • Falabu #17
    Idézek eggyet, hogy műveltnek lássak!!!:
    "Kicsit sárga, kicsit savanyú, de a mienk"
  • Falabu #16
    Jajj!!

Ekkora LoooooL-t!! Minek veszekedni??
    Csocso:Lehet, hogy félkész megafoslooolláma, de nagyon kira játék!!!
    Ams: Figy ez a saját véleménye, ezért nem kell elítélni!!!!
  • CSOCSO
    veled meg mivan?
  • Ams
    a 2-es illik rád is..
  • CSOCSO
    1) an másik topic de ezt hallottad másik 10 embertől
    2) ez a program még félkész és ebben a helyzetben max megalolfos nak nevezhető
  • Mr.Macho
    akkora primitív állatok vagytok mindaketten, h az vmi hihetetlen, h tudtok ilyesmin veszekedni? mint a 6 évesek... Ráadásul pont egy olyan fórumban aminek ilyen ragyogó neve van :P
  • Etele
    Először is különb, n-nel, okos. És ha náéznél akkor ott van a freemail emilcím előtt a nevem, úgyhogy sikerült nagy hülyeséget mondanod. Ha akarod akkor írjál és megbeszélhetünk egy találkozót, és akkor faszkalapozatsz picinyem. ÉS felvilágosítala: ha valakit lefaszkalapozol, az nem kritika hanem becsmérlés. Na csak miheztartásvégett te bátor kis oroszlán. És nem vettem át a stílusodat, tudniillik nem faszoztalak le, az egyelen "csúnyább" jelző a beszari volt, de hát mit is magyarázom, vaknak a színeket.
  • Etele
    Fene a mocskos szádat! Ha megadnál e-mail-címet nem ugatnál úgy mint egy veszett kutya! Beszari kis anonym netvagány! Ha szemtől-szemben mondanád (persze nem mernéd...) úgy összevernélek hogy a kedves édesanyád sem ismerne rád egy pár hétig...
    De elég, nem veszem át a primitív stílusodat, műmájerkém.
    Az esetlegesen később anyázóknak: ott az "oops", ezzel azt akartam érzékeltetni hogy "basszus bocsesz". Áh, mindegy...
  • Etele
    Hát ki nem szúrta, de télleg van már EGY ilyen nevű topic, oops.
  • MuERTe
    Sasolj át ide
  • skorpio7
    Jó ötlet !!!
  • Timber
    javitva:

De ez mas! ^.^

linkeljunk be csunya dolgokat es akkor torlik a topikot ^.^
  • Timber
    de mas! ^.^
  • skorpio7
    Hogy te ezért mit fogsz majd itt kapni ... épp csak ki nem szúrja a szemdet az erről a játékról már megnyitott 2 topic .
  • Etele
    Na sziasztok.
    Remélem nem csak én játszom ezzel a szuper kis progival!!!!!!
    Osszuk meg egymással a tapasztalatainkat.
    Nekem rögtön két kérdésem van:
    -Logitech Wingman Formula Force GP kormányommal nem sukerült összebékéltetni a progit SUXXX
    -elég sok a textúrázási gond a videokártyámon (ATi Radeon 7200), pedig nincs is túlhúzva :(
    Tapasztalataitok, tippek?