400
Tony Hawk 4
 • konczmi
  #400
  Szia István!
  Ha jól tudom a a víztorony tetején kell a one foot blunt-ot megcsinálni ,de úgy ,hogy amikor csinálod a lip trükköt ,akkor fölugrassz még egyszer vagy kétszer és újra megcsinálod a speciált.
  Remélem segítettem ,mert én is idegeskedtem rajta sokat.
 • istvan3
  #399
  Sziasztok, A játékban Rune Glifberg Pro Challangéjének, az utolsó 8. feldatát, egy ilyen egylábas vmilyes speciális trükköt hol kell megcsinálni? Mert már mindenhol próbáltam...
 • romi8 #398
  én még most is játszom ezzel
  online is
 • F1RST
  #397
  egyébként pedig minijátékról annyit, hogy 9-et találtam:
  - College:
  Garbadge Day!: bele kell ugrani a kukásautóba
  Tenisz: le kell verni Bjornt teniszben
  Generátor: a sportbolt mellett van egy zöld energiagenerátor, azon kell egy liptricket cfsinálni, és utána a vezetékeken grindelni, amíg 0-ra nem visszük az értéket
  - Alcatraz:
  Home Run: a titokzatos hangoknál kell visszaütni a labdákat
  - London:
  Pimp: fogadni kell a stricinél az egyik csajra
  - Zoo:
  Eggs: el kell kapni a madártojásokat
  Monkey: a zsiráfok mellett lévő házba kell bemenni, és a majmok dobásait kell kikerülni
  - Carnival:
  Favágóverseny
  Célbalövés
 • F1RST
  #396
  megtaláltam, a fileplanet.com-on rajta van az összes gól és gap teljesítése minden pályára, bár igaz hogy PS2-re, de számít ez valamit?
 • F1RST
  #395
  lenne egy kérdésem. mivel most elkezdtem részlestesen a Tony Hawk gapjait keresni, egynél megakadtam. Shipyard - Awning Hop. csak 50 pont, és mig egy oldal sem tudja normálisan leírni, hogy mit csináljak. ha jól veszem ki, azt mondja, hogy arról a rámpáról, amiről kezdek, ugorjak fel arra csőre, ami fölötte van. de hiába csinálom meg, nem ír ki semmit. van valakinek esetleg van valami ötlete vagy videója esetleg képe?
 • Balumann
  #394
  nem tom sajna, nekem rippes volt a thps és nagyon régen játszotatm vele. Arra tippelek, hogy amikor felül kell írni, valamit felülírtál mappával együtt, nem csak a fájlokat másoltad be, stb. De így nem igazán értem a beindítását.
  Van elvileg külön indító fájlja is, thps4.exe gondolom, próbáld azzal indítani, ne a luncherrel.
 • Maathe
  #393
  A DirectX-esset felejtsétek el, mert a Prince of Persia-nal, amikor indítom ki jön egy ablak, és ott ki vannak pipálva dolgok, és a DirectX 9 or higher az ki van Pipálva, akko miért em indul el a THPS4?
 • Maathe
  #392
  Nem lehet ennek a Direct X a hibája? Mert leszedtem, a DirectX 9.c-t és a telepítésnél régebben, szokott kb. 1-2 percet telepíteni, most meg egy villanás volt az egész, de az írta ki h completed, vagy vmi succesfully-t! Ya és egy másik játéknál is az volt a baj h rá klikkeltem az indító ikonra, és nem csinált semmit!
 • Maathe
  #391
  A végét kijavítom: utánna azt be másoltam a Program Files/.../Tony Hawk 4/Game/data mappába, Utánna rá klikkelek az ikonra, kijön az az Options-os ablak, abba be állítom a gombokat, a felbontást 1024x768-ra teszem, de eredetileg is azon volt! Rá klikkelek h Play THPS4! és nem csinál semmit, 2 mp-re megjelenik az a homokóra és ennyi...
  Nah léccy segítsen vki!
 • Maathe
  #390
  Hello!

  Lehet h egy kicsit későn, de most kezdenék el jáccani a Tony Hwak 4-el, mert ezek az új, AMerican Wasteland, Undergrpund 2-k nem jönnek be. Nah a lényeg, 2 CD-ből áll, az egyiken a Telepítő, a másikon a Crack és 27 db. TGR fájl! AVolt egy .nfo is, amibe ez állt:

  --------------------------
  |Tony Hawk's Pro Skater 4|
  --------------------------


  Instructions for Install:

  1. Mount or burn image.
  2. Install game.
  3. Replace the following files: @[email protected]\START.exe ; @[email protected]\GAME\SKATE4.exe with the files in Crack dir on Disc 2
  4. Create a dir in the install dir called "Video" and copy the "dataXXX.tgr" files from Disc 2 to that folder.
  5. Enjoy the game!

  Én így csináltam: Elindítottam a telepítő .exe-t, feltettem, Crackeltem, utánna azt írja h csináljak egy Video nevü mappát, a TGR-es fájlokkal, én be tettem mind a 27-et, utánna azt be másoltam a Program Files/.../Tony Hawk 4/Game mappába, gondolom ide kell, mert itt vannak a játékhoz szükséges mappák! Utánna elindítottam, kijött az az Options ablak, a felbontással, meg az az írányításos mappa, rá Klikkeltem h THPS4 Play! de nem csinált semmit! Nem tudom mit csináljak! Léccy vki segítsen!
  Előre is THX!
 • Bankrupt #389
  Nagy függője vagyok a Tony Hawk's játékoknak :)
  Itt van néhány screenshot:

  Ezzel a hapival nyomom a játékot:


  Két rekordom:  Majd rakok fel videókat is.
 • Fülüke
  #388
  Ez jó játék. Köllll!
 • egypszichonauta
  #387
  ez de nagy játék!!!!,sokat nyomtam vele
 • CsuTi
  #386
  THX THX THX THX THX THX THX THX THX

  SZtem ez kell haveromnak...

  THX THX THX THX THX THX THX THX THX
 • Gary
  #385
  Az melyik lenne? Az állatkertben?
  Végig kell grind-elned az elefánt hátán. Ráugrani a mögötte lévő gyorsbüfé? tetjéről lehet.
  Van egy másik elefántos is, de ott csak bele kell kapaszkodnod a farkába és bizonyos ideig megtartanod az egyensúlyod.
 • Gary
  #384
  Wow, Neked meg van a THUG(1) PC-re?
  Lemaradtam valamiről?
  Így - látatlanban - videókártyára tippelnék. Amin még ment a THPS3, azt a 4 már észre sem veszi
 • Lukszi
  #383
  hy van 1 olyan problémám,hogy nem indul el a thps 4.szerintetk miért lehet.az instal sikerült.csak annyit csinál amikor elinditom hogy villan egyet a képernyő.szerintetek miért ugyan ez van a thps underground 1 és 2 vel is,de a thps 3 az megy.válaszoljatok gyorsan kérlek tikteket.
 • CsuTi
  #382
  Hello !

  Lenne 1 olyan kérdésem, hogy hogy lehet megcsinálni Stompy-nál (az elefánt) a küldetést ?
 • Gary
  #381
  trükkük = trükkök (nagyon közel van ez a két gomb :))
 • Gary
  #380
  Nyomd föl a special max-ra és hajrá!
  A trükkük billentyűkombinációját megtalálod a játék valamelyik menüjében is.
 • rorr
  #379
  miért írtad ezt?te akkora király vagy mindenhez?akkor változtasd a neved maximumra!
 • zaki
  #378
  erre most inkább nem reagálok
 • maxius
  #377
  Akkor szar vagy
 • zaki
  #376
  tetszik a game, meg minden, most hogy van gamepadom elővettem ezt is, de közöm sincs hozzá, hogy lehet fasza kis mutatványokat csinálni :P
 • Gary
  #375
  Nekem van pár másik game, ami akad, holott nem kéne nekik.
  Arra jöttem rá, ha ALT+TAB-bal visszalépek az windóz asztalhoz (azaz leteszem a játékot tálcára), majd pár másodperc után vissza a játékba, akkor "meggyógyul". Hátha Neked is bejön...
 • maxius
  #374
  ..nekem is volt iylen..én sem értettem...de túl nehéz bolt ez nekem, és 110 kötrül abbahagytam...
 • csum666
  #373
  mondjuk furcsán akad hol akad hol nem...
 • csum666
  #372
  Az normális 640*480 ba is akad????? ati 9700
 • Gary
  #370
  P4EPBTIQDAIH7WXM
 • Gary
  #368
  Üdv és BUÉK!

  Janoooo: Lehet, hogy a kérdésed óta sikerült valamelyiket megcsinálni, de azért írok pár sort! :)

  Collage:

  Combo the benches...: Körbe kell csúszni a képen látható helyeken 1 combo-val!!!
  San Francisco:

  Manual the pad in both directions: Azon a szürke padkán kell végig manual-oznod (oda-vissza) 1 combó-val, ami felé indulsz a feladat kezdetekor. Nem túl nehéz, arra kell figyelned, hogy mikor vége a padkának, nem kell ugranod, csak legurulsz róla, ha jól csináltad, akkor növexik a számláló, előtted a negyed-ív, itt se ugorj, de visszafelé kell egy revertet nyomnod és egyből ugranod, amikor a levegőben vagy, manual és gurul tovább. A padka végén csak legurulni ugrás nélkül! Ekkor kell megkapnod a 2-es számlálót. Nem szabad nagyon hosszan beugrani a padkára, mert akkor nem számol!!! Ha nem sikerül csak 1x, lehet próbálkozni azzal, hogy manual-ozol a másik negyed-ívig, majd ott fordulsz és újra előről mész, csak az a lényeg, hogy 1 combo legyen!


  Grind the blockers off the ledges: Ez egy kedves feladat! :) Le kell grindelned a lépcső két oldalán lévő betonról azokat a vackokat, amik keresztben vannak. Az idő kevés és a zsaru is szívat! Először el kell csalni a fickót, úgy, hogy a lépcső alatt van egy piros csengő a falon (amikor megkapod a feladatot, láthatod is balra), ezt kell megszólaltatni, egy wallride-dal, utána vissza oda, ahol eddig a zsaru volt, ugrás föl a betonra, fölfelé csúszni, ott megfordulsz és hajrá lefelé a másik oldalon!


  Alcatraz:

  Manual the switchbacks: Le kell manual-oznod mexakítás nélkül addig az épületig, amelynek a párkányán sirályok ülnek és előtte egy zsaru mászkál. Az első kanyarvétel még ok, de a második az már elég húzós, főleg, hogy rendszerint akkor jön szembe a kocsi, mikor sikerül... Kisebb íven fordulsz, ha nyomod a hátra gombot, csak hát, az egyensúlyt is meg kell tartani!

  Nail the mega combos they yell out: 1 combo-ban kell megcsinálnod a trükköket, amiket kiír. Ott a billentyű-kombináció is, sz'al azzal nem lesz gond, csak revert és manual kell a trükkök között. Többnyire 2 trükköt meg tudsz csinálni 1 kiugrással. Nme tűnik el a trükk, amit már megcsináltál! Figyeld a szorzót, az mutatja, hogy mexakadt-e a combo. Ha igen, akkor sem kötelező előről kezdeni. Bárhonnan kezdheted, lényeg, hogy 1 combo-ba minden benne legyen!


  Kona:

  Become the king of Kona (itt 1 millió pontot kell összeszedni?): Igen! (Vagy egy kicsit többet :))

  Van itt 1pénz amit nem tudok leszedni: Ott a betonteknő közepén van egy KONA-s beton patkó, erről fölugorva tudod leszedni. Még mielőtt fölérnél a tetjére, akkor előre, előre, ugrás. Nehéz megtalálni azt a pontot, ahonnan ugrani kell ahhoz, hogy magas, íves legyen és elérd a pénzt. Annak lehet még örülni, mikor csak milliméterekre húzol el mellette :)


  Shipyard:

  Heelflip FS invert the freight container: Nyomd föl a SPECIAL-t, majd ugorj föl a lógó konténerre, miközben beadod a trükk billentyűkombinációját. Itt egyensúlyozz, míg a konténer át nem ér a másik "medence" fölé, ugorj le, ennyi.

  Gap the suspended containers: Juss föl az egyik felfüggesztett konténerbe, majd ugorj át belőle a másik felfüggesztett konténerbe. Előre a földön lévő konténerhez, a negyed-íven transfer, majd transfer a kettővel magasabba, innen célszerű a baloldaliba beugrani, onnan a másikba.

  Rat race: Catch the rat: Nem könnyű, sőt! Követni kell a dögöt... Nem tudom, nekem hanyadszorra sikerült, de megszenvedtem vele. Elég hosszan kell üldözni, míg be nem fut egy zsákutcába, ott lesz a vége. Persze elég szűkös az idő!

  Liptrick transfer: Olyan, mint a Heelflip-es feladat. Előre át a konténeren, a negyed-ívről fölugrani a darura, itt egy lip trick és egyensúlyozni kell, míg a daru elindul és át ér a másik negyed-ív fölé. Itt ugorj le.


  Zoo:

  Transfer over elephant rock: A fölött a szikla-alagút fölött kell átugranod, amit a feladat ismertetése közben megmutat. Jó párszor ugorj ki a félcsőből, hogy lendületet vegyél, közben nyomd föl a SPECIAL-t is... majd ugorj az előre, előre, ugrással átlósan.


  Get kong back in his cage: A gorillát kell visszajuttatni a ketrecébe. Amikor elindulsz, kicsit húzódj valamelyik irányba a fal felé. A negyed-ívről ugorj föl egy korlátra, ez egy kapcsoló, amin ha elég ideig egyensúlyozol valamilyen lip trick-kel, akkor kinyílik a gorilla alatt a rács egyik fele. Ezután ugorj le, majd a másik oldalon is ugyan ezt kell csinálnod, ekkor nyílik a másik fele is és a gorilla lepotyog.
 • Gary
  #366
  Itt már nem kell minden emberrel külön-külön végigvinni a pályákat! Vannak normál és hard feladatok, ezeket bármelyik karakterrel megcsinálhatod. Ha 1x megvan, a többiek már csak fakultatív jelleggel kísérletezhetnek! :)
  Ezeken felül, minden fickónak van saját PRO feladata, ezt csak vele tudod megcsinálni.
  Na és, ugye az utolsó karakter megnyitásához ott vannak a Mimi game-ek, meg a pénz összeszedése és a GAP-ek. Na, ez külön jó móka! :)
  Sz'al hajrá! :)


  MÁS:

  A SHIPYARD-on van 1 pénz, amit nem találok, viszont van egy zöld gömb a levegőben... Ez a pálya bal fölső részén van, ha az indulási ponttól nézzük.
  A #346-os hozzászólás képén (nem látni ugyan), a bal szélső darun lógó konténer közelében van. A konténer fordulási ívén belül. Kb. ott lehet, ahol a sarki 2 daru útja 90-fokot zár be.
  Valakinek van még ilyen, esetleg megszerezte? Egyáltalán, érdemes?
  Vagy ha tud rejtett pénzről, mert én nem találom sehol, mesélje el merre! Előre is kösz!
 • Gary
  #364
  Zoo:

  A Help the lion... : Jaja, tényleg 50.000 pont kell 1 comboval, ezután nyílik a ketrec ajtó, Te meg vadászhatod össze az oroszlánokat :) Vagy nem is Te vadászol? :))


  Shipyard:

  Dog Chase: Igen, csak a csontokat.


  London:

  Rodney's flatland traning: Kövesd az utasításokat, ami megjelenik a jobb fölső sarokban. 4 gyakorlatot kell bemutatnod:
  1. manual (előre, hátra vagy hátra, előre)
  2. manual, majd ebből pogo (KeyPad8 kétszer megnyomva)
  3. manual, pogo, majd Wrap Around (KeyPad4 2x)
  4. 8000 pontot kell elérned flat trükkökkel. Pivot is jó (manual közben revert), növeli a szorzót.
  Ha megvan a gyakorlat, akkor kiírja, hogy: Great now land it! Ekkor nyomsz egy ollie-t és jöhet a következő.

  Ghetto tag the sb light line: Azon a vezetéken kell Ghetto Tag-trükkel végigcsúszni, amelyiken a színes izzók vannak. Ez special trick, ezért előtte be kell sárgítanod a special csíkot. Ha sikerül megcsinálnod, akkor a skater lila festéket fúj magamögé. Lesz 1 rész, ahol át kell ugranod!


  Chicago:

  Put bugs on 5 mafiosos: 5 öltönyös fickót találsz a pályán és ezek fölött kell átugranod, miközben egy kick trick-et csinálsz. (pl.:Kickflip) Elhelyezkedésük:
  - Egyik, pont jobbra fölötted lesz induláskor. Ha elmész a lilaruás pacák mellett, majd megállsz és visszafordulsz, már látod is a lépcső tetején.
  - Egy van a múzeum bejáratánál (ahol az oroszlánok vannak)
  - Egy másik a múzeumtól jobbra az út másik oldalán egy épület tetején sárga korlát van a tetőn körbe. A másik sárga korolátos épületről tudsz átugrani.
  - A maradék kettő pedig a híd felé lesz. Ha induláskor egyből jobbra átmész a sárga korlát mellett, akkor balra az épület bejáratánál lezs az egyik. A másik tovább jobbra, szintén sárga korlátok mellett meg is találod a No tell HOtel bejáratában egy érdekes szobor (?) társaságában.
 • Ramore
  #363
  Chicago: Put bugs on 5 mafiosos

  Ennél valamilyen flip trükköt csináltam az 5 maffiozón keresztül, átugorva őket, ha jól emlékszem.
 • maxius
  #362
  Hát be mész, és felküldöd a specialt aztán nyomsz egy indy 900-at (13200 v 11000 pont), és azt szorozgatod.
  Dog chase: futni a csontokhoz
  Ghetto tag: nyomd végig a lámpán...hard
  flatland training: csináld ami mond
 • Gary
  #360
  Alcatraz:

  Revert madness: Reverteket kell csinálni. Ez alapesetben a KeyPad9. Akkor nyomd, mikor visszaérkezel a negyedívre. Ebből kell még 2-t, a másodiknál revert, majd manual (manual: előre, hátra vagy hátra, előre), a harmadiknál kell egy liptrick, majd revert utána manual. A trükköket megnézheted az Options/Trick edit vagy valami ilyesmi helyen.
  Bullseye launch: ne gugolj, azaz ne nyomd az ollie-t, a kifutó :) végén ne ugorj! Indulás után húzz a pálya jobb oldalára, így a végén a pálya bal szélén leszel, a nyilaktól is balra. Innen már kitapasztalod, hogy mikor lesz jó.


  Kona:

  Save birds...: a nagy fa-félcsőből kell kiugrani és a fölötte lévő 2 vezetéken (mind a két oldalon van) kell valamilyen liptrick-et csinálni, és addig egyensúlyozni, míg a madár el nem repül! Itt a pozícionálás okozza a legnagyobb gondot, mert biztos, hogy pont mellé érkezel és az a dög még nem röppen föl.

  Snake run slalom: Be kell tanulni az ütemet. :) A hátrafelével fékezni tudsz 1 kicsit. Vagy túl is engedheted a deszkát a peremen (de ne nagy szögben, mert akkor kiugrik és pofára esik). Ha végképp nem megy, akkor SLOMO cheat, de ezzel sem leányálom.


  Zoo:

  Help the lion...: Ezt nem néztem, de ha az akváriumra gondolsz, akkor oda az elefánttal lehet bemenni. :) Olvass vissza vagy csússz egyet az elefánt hátán a hot-dogos (vagy milyen) bódé közelében, illetve arról ráugorva.

  Sok pont: 1 combo-ba kell nyomatni a trükköket. Lehetőleg legyen benne minden (a sorrend mind1): kick, slide, grab, lip, flat ezeket manual-lal összekötve, negyedívről reverttel folytatva, ha GAP-es (kékkel írja ki) részen csinálod, akkor több pont. Manual közben revert, stb. Csinálj sok pontot, magas szorzószámmal és lehetőleg ne ess el! :)
 • maxius
  #358
  Skitch the elephant: oda mész a s*ggéhez az elfántank (amelyik ott lenn szétál körbe-körbe) és lenyomod az előre gombot
  Gapp across suspended: nem vagyok benne biztos, de asszem a felfüggesztett konténerekbe kell ugrani
  A kör közepébe úgy kell ugrani, hogy az orsó utáni résznek nem a végén, hanem egy kicsit előtte kiugrasz, és agresszíven lenyomod a hátra gombot
 • csum666
  #356
  ok
 • DeadBear
  #355
  Vedd meg az eredetit!
 • csum666
  #354
  ONLINE BA HOGY leeht jáccani?????