10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
magyar ember 2 #694 "Tudtam hogy valamivel vissza kell vágni, csak ez nem jó, keress mást..:))))"
Nincs benne java, ez megfelel? :)
"Sokkal közelebb van a 720-ashoz nem"
Nem, pont felutaon van. T720 90 mm, GD87 97, 7650 114. Nyaron meg hozzajon a ho"tagulas, azzal mar inkabb 7650. ;DD -
magyar ember 2 #693 Vagy nem akarjak eltuntetni az egyeb telefonok iranti keresletet. ;D -
magyar ember 2 #692 111111111111 :) -
#691 Nem, de mivel pre-paid kartya, nem hiszem hogy nagyon kotottsegekkel jarna, hisz keszuleket sem veszel hozza. Eleve arra megy ki, h majd utana ugyis hasznalni fogod, es majd feltoltod... -
Cvd #689 Tudtam hogy valamivel vissza kell vágni, csak ez nem jó, keress mást..:))))
Motorola T720: 98 ccm
Pana. EB-GD 98: 109 ccm
Nokia 7650: 165 ccm
Sokkal közelebb van a 720-ashoz nem? Igaz egyik se ennyi pontosan, mert a méreteikből számoltam ki, ott meg a legnagyobb adatokokat adják meg, és egyik telefon se sima téglatest. Emiatt mind kevesebb, de akkor is marad a helyzet.
Ráadásul egy érdekesség: eddig ugye a NOKIA 6610-eshez hasonlítgattuk a 720-ast. Az ugyanígy kiszámolva 83 köbcenti (a valóságban csak 71, ennél megtaláltam a hivatalos adatot), vagyis 15-tel kevesebb a 720-asnál. Mivel 11 (109-98)-re már azt mondtad, hogy jóval nagyobb, akkor itt az ideje beismerni: A 720-as a jóval nagyobbnál is nagyobb a 6610-esnél... -
#688 Nehez a vagyakat megfogalmazni. :o)) De ha nezted az oldalt, ott oda van irva a 725osrol (ami kicsivel jobb mint a 720as), hogy kozepkategorias. :o))
Nemtom, nekem nem tetszenek, bar attol meg be is valhat valakinek -
#687 Hát ha ők így gondolják, akkor mégis mi alapján vegyek ilyet? Lehet ezért nem tudják az emberek, hogy erre vágynak csak nem tudják megfizetni? :) (c. magyar ember 2) -
#686 Talan nem akarjak megmutatni, hogy mit nem tud. :o)) -
Frenzy #685 Meg "szerencse" hogy maris "tuti sok" hasznos informacio olvashato a telefonokrol, "beleertve" reszletes technikai leirast ...
Egesz fenti resz idezojelbe. En nem ertem, miert nem kepesek Motorolaek feltarni a telefonok reszleteit is?!? Olyan semmitmondo dolgokat mondanak az uj modellekrol, hogy csak na. -
#684 Most jelentettek be egy rakás új Motorola telefont. Kíváncsi vagyok, azok hány sms-t tudnak tárolni. 11? -
magyar ember 2 #683 Kep az volt a vodkanal is (mondjuk ez korrektebb), de engem a technikai parameterei erdekelnenek. -
#682 A NECnek volt egy ilyen, talan kicsit a kepernyo is nagyobb volt. Viszont nem volt vmi hasznalhato. A Dorzsi effekt ott is elojott. -
#681 google-val rákeresve ad egy zsák oldalt ahol képes beszámoló van róla...
http://k-tai.impress.co.jp/ktai/contents/resource/image/20020315/sharp02.jpg -
magyar ember 2 #680 Oldalt tucc mondani ahol + lehet nezni a sharpot? A vodafonnal csak pipalgatnak, enm laccik belole mit tud. -
magyar ember 2 #679 Nemigazan. :) -
magyar ember 2 #678 Cserebe joval nagyobb is, majdnem 7650. -
Anee #677 140 úgy hogy külföldről hozzák be, panasonictól vagy 180.000 lesz...169 vitamaxban...Azért vágom mert én is akartam csak a kijelzőn kivül semmi nagy dobás nincs benne...
Akkor már inkább a Sharp GX10 melynek nagyobb a telefonmemóriája, VAN JAVA- gd87 nem rendelkezik vele- s emellett minden jó Pana tulajdonsága van...a kamera és a kijelző is ugyanaz...
Amúgy több mint egy hónapja van magyarországon 87es pana...de árban mivel ugyanannyi a GX10 ilyen szinten már jobb azt venni, külső ide külső oda -
#676 Szerintem tudod hogy szar, csak nincs pénzed másra :) -
#674 Nem valami Gore v hasonlo neve van? -
#673 az a 6800 :o) -
#672 :o))) Majd meselek, mindenkepp szerzek egyet. :o)
Azert a 3650est meg az 5100est elnezve (v 2100es, mar nemtom) a Nokianal is vannak erdekes izlesu emberek. -
#671 Az igaz, az az idetlen kortarcsazo szeru gombsor.
Nokianak eleg designes keszulekei lesznek mostansag ahogy neztem. Van az a szethajthato (tipust nem tok), az is jopofi -
#670 najóóó, hát a 3650 komolytalan... hogylehet olyan billentyűzetet???? -
#669 majd amint meglesz mesélj róla... meg ha véletlenül 6800-t veszel akkor is ;) -
Cvd #668 Nem lehet bőviteni a memóriáját. Ha az kell, akkor várd meg a 3650-est, az gyakorlatilag ugyanaz, de lehet etetni MMC-vel. Viszont nagyon csúnya a 7650-eshez képest. -
Cvd #667 Nem valószínű hogy 35-be kerülne..:))
Egyenlőre nem lehet kapni MO-n, lehet hogy nem is lesz. -
#666 Na igen. De inkabb visszatertem a 8210eshez. :o) A tobbit meg egy Jornada720 ellatja.
Szerintem nem lesz nagyon huzos a 7250es. Foleg h a 7210es Grazban kb 110-120 fuggetlenul. -
#665 akkoris?? mondtam én bármi rosszat róla? szeretném látni élőben :) (meg megnézni az árcimkét ;) )
nekem (netes fórumok alapján) a legújabb t68SW van benne, és még nem fagyott... pedig szórakozok a BT-al is :o) rengeteg 6310 meg 7650es nem kapcsolja ki, és defaultból be van náluk kapcsolva a felfedezhetőség... már repül is hozzájuk a 'SonyEricsson T68i RULZ :o)' felirat ;)
szóval mindenesetre még nem fagyott, nem akadt... pedig nyúzom rendesen mindenfele... GPRS, Wap, BT... lehet csak új SW kellett volna neked bele :) -
#664 De akkor is oan aranyos. :o))
SE 68i nekem nem jott be, pedig szep naon. Sokat fagyott, meg BTooth befagyott -
#663 7250 széééép :) kiváncsivagyok élőben hogy mutat az a fényes borítás... meg mennyire időtálló :)
van egy saját Alca OT701, meg egy céges SE T68i -
#662 Azert koszi. Amugy milyen telcsit hasznalsz? -
#661 Ah. akkor inkabb varok a 7250esre. :o)) -
#660 nemtudom :( nemsokat szórakoztam vele.. asszem MMC-t nem eszik (ez nem 100%), csak pár ilyen tömörítőszoftver van hozzá, amit felinstallva lehet több helyet szerezni... a szoftver meg (a lenti cikk alapján) bugzos, én ezt nem láttam rajta, és kollega se panaszkodott nekem róla... kb karácsony előtt 1 héttel lett neki, azóta nyúzza... -
#659 MMC kartyaval nem lehet boviteni? Mennyire stabil az alaprendszer, mert a 9210es elegge labilis volt. -
#658 okos, értelmes, szerintem nagyon könnyen és jól használható...rennngetegsok memória benne, százszámra lehet a találkozókat meg a mindenféléket elrakni bele, és nemnagyon fog megtelni... a képernyő (átlagtelóhoz képest) barominagy és nagyon szép képű, viszont a számbillentyűk kényelmetlenek (pedig szoktam már a pici gombokat (Alca OT701) ;) )... egy alap, kicsi PDA-nak viszont nyomába se ér... valahogy ez az 'egy kicsit ez, egy kicsit az' dolog (telefon-pda-digitálisfényképelő(ami elég vicceske benne)) nem akar összejönni... és ehez képest túl drága :( - és KELL mellé egy pc, amivel néha összekapcsolva (bluetooth/infra/drót) lehet le-felmásolgatni a dolgokat... -
#657 A software-et nem lattam meg. Mennyire sokretu? Tapasztalatai vele (az akksit kiveve)? -
#656 nekem nincs, munkatársnak van... -
#655 apróbb szoftverhiba a 7650ben
amúgy teccik, csak másfél nap alatt lemerül... :( -
#654 7650essel van valakinek tapasztalata? -
Borg #653 Osztom.
A panasonic mindig is profi telefonokat csinált.
Több ismerősömnek is volt, a legrégebbi tipusok óta, és mindig is tetszettek.
Karácsonyra egy GD75öst vettem asszonynak, és hát erősen elgondolkodtam párszor, hogy nem ő kapja meg:)))