10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#740 Jah, tukrozi is a keszuleket. :o)) -
#738 Azert egy 7210es v 6610es melle odaraknam az MT50esed. :o) De nem is kell ennyire uj, meg a 8210/8310 is jobban nez ki.
De mindenkinek mas tetszik. -
#736 Akkor neki valami 2010-ese lehet, ha a tied picit jobban néz ki ;)))))) -
#733 igaz, az SL55 meg aztán teljesen
elég gusztustalan, ahogy kinéz, de lagalább kicsi -
#732 Ennyi erovel meg a Siemensek tenyleg hasonlitanak egy szappanhoz... -
#731 szerintem meg a nokiák elég doboz design-uak -
#730 Akkor moss kezet! Hogy is mondjam ... elég nagy képzelőerő kell egy 6210-6310-6310i-7110-6800-8110-3650 tipusú telefon szappantartónak nézéséhez. Ha ez neked megvan, akkor menjél a képzőművészetire továbbtanulni! :-PPPP -
#729 bár talán rögzitett hangot csengőhangként lejátszani nem tudnak
sharpot még megkuksizom, köszi -
#728 kicsit utánkerestem:
- Siemens SL55
- Neonode N1
-
#726 Nem mindenki bomlik az osszehajthato telcsikert (szerencsere). Nekem vhogy sosem tetszettek a lentebb emlitett okok miatt. -
magyar ember 2 #725 Motorola V600 vagy Sharp GX10. Ezek allnak a legkozelebb, es a legdizajnosabbak. -
magyar ember 2 #724 #720 -> T720 :DD -
#723 Ez Nokia design?!? Nézz már meg egy Nokiát és ne sértegesd a finn céget! Köszi! :) -
#722 Hat tenyleg nem semmi. :o)) -
Borg #721 Hu bazz eddig nem láttam GD67et, de ilyen ocsmány nokia dizájnnal nem is akarom közelebbről látni... -
#720 A Panaszkodik telefonokkal csak a baj van. Ez a teszt valósághű képet fest az új fejlesztésekről:
Itt!
Oké, ez csak a GD67 és nem a 87, de én még nem láttam "3-as az 5-ből" értékelést csak Alcatelnél meg Sagem-nél... -
Anee #719 Hát talán a Panasonic GD87 bár abba talán nincs java meg mp3, a sharp gx10be van java de szerintem nincs felvehető csengődallam
ja és mindkettő 100 gramm fölött van kicsivel bár szerintem ez a legkevesebb -
#718 Ma neztem a Westelnel a 7210est, belevettek akcioba. 6610essel nem tervezik ezt, nem tudja vki? -
#717 A N6610 közel áll ehhez, bár csak 300 bejegyzés, nem kihangosítható és nincs mp3. A felvett hang dolgot nem tudom, mert szerintem az egy sípolásnál nincs jobb csengőhang, így érdektelen számomra :) -
#716 Mondjon vki olyan mobiltelefont, ami:
- szines
- 80 gramm körüli
- telefonkönyvben 500 név, több bejegyzéssel
- 100-300 sms, rendezhetően
- polifon
- kihangosutható
- infra vagy bluetooth
- GPRS
- java
- mp3
- felvett hangott is le tudf játszani csengőhangként, vagy mp3-mat
mert szerintem ilyen telefon nincs, de mondjuk én lennék a legboldogabb ha lenne
-
magyar ember 2 #715 Jo lenne. Kar hogy tudok. :) -
magyar ember 2 #714 Lehet ez a hosszu elet titka, azzal is csak jol jarok. :) -
Borg #713 Most képzeld el, nem tudnál mibe belekötni:) -
magyar ember 2 #712 Annyiban korrektebb, hogy az ovalis csepeli gagyi eltunt a billentyuk felett, viszont ahogy elnezem, a lombfuresszel kivagott gombok maradak. -
magyar ember 2 #711 "Egyszerűen a láthatóan és érezhetően olcsó műanyagok és az összeszerelési pontosság teljesen hiánya süt le a telefonról."
Ugy latom te az ericssonrol beszlesz, na az valoban gagyi. En 1 kicsit brutalisan banok a telefonommal, es meglepo modon mindent tulel (na jo, a kulso kijelzot sikerult betorni, amikor a folhoz kurtam, de ennyi, karcolas se esett rajta). Szal inkabb nezd meg meg1szer azt a telefont! -
magyar ember 2 #710 "Az még hagyján, hogy az alsó rész elő és hátlapja mozgott egymáshoz képest, de hogy még a kettéhajtást szolgáló csukló is kotyogjon oldalirányba!"
Sze'tto:rted? :)
"És ez a legigényesebb Motorola telefon jelenleg?"
Mar nem, van V600 is. Az mar mindent tud, amit akartatok: 65k szines kijelzo, beepitett kamera, MMS, infra, J2ME 2.0, meg le is szop. :) Egyeduli hatranya, hogy megmaradt a csak 10 hivas tarolas, ugy laccik ez mar hagyomany. De ezen kivul atomjo. -
#709 Csupán kíváncsiságból nem értem be egy dummy nézegetésével és a kezembe kaparintottam egy Motorola T720-as telefont. Egy működő, eladott darabot. Hááááát. Az még hagyján, hogy az alsó rész elő és hátlapja mozgott egymáshoz képest, de hogy még a kettéhajtást szolgáló csukló is kotyogjon oldalirányba! És ez a legigényesebb Motorola telefon jelenleg? Komolyan mondom kétségeim támadtak, hogy miből él a Motorola mobiltelefon részlege...
Egyszerűen a láthatóan és érezhetően olcsó műanyagok és az összeszerelési pontosság teljesen hiánya süt le a telefonról. És ez nem szépség kérdése. Ez minőségi probléma. Méghozzá óriási. Anno a Dacia-kat rakták így össze. Na ennyit akartam. Igazából lényegtelen az egész, csak gondoltam leírom már, ha vettem a fáradtságot és mászkáltam utána. Csőváz! -
Borg #708 Passz, amit adtak hozzá.
Amúgy itthon mást jelent a dzsunka:) -
#707 Egyébként a dzsunka jelentése: maláji, hajó Kelet-Ázsiában, főképpen Kinában használt, elől-hátúl magasra ívelt kis vitorlás hajó... :) -
#706 Én kipróbáltam sp1-el és nélküle is, de nem igazán törekszik ez a "dzsunkaság"... tesód milyen verziót használ a Nokia audio managerből? -
Borg #705 Nekem tesomnak van ilyan dzsunkasaga, és XP(noSP1) alatt tökéletesen kommunikál vele. -
#704 HELP!
Van valakinek tapasztalata Nokia5510 és Win XP - kapcsolatáról? Szóval az van hogy rádugom a telefont az USB-re és a windows felismeri, de a Nokia audio manager nem... Egész pontossan azt írja, hogy nem tud kommunikálni az eszközzel húzzam ki, majd dugjam be újra stb, stb...
Az egyik haveromnál próbáltam és Win 98 alatt nincs gond vele. HELP! -
Borg #702 Samsung V200
Ez már korrekt:)
-
Anee #701 ha fügetlen akkor 40 ha szolgáltatós akkor csak 35 -
#700 Hellosztok!
Siemens S45re hogy (honnan) lehet feltenni "i" szoftvert?
Más: a fent említett 1/2 éves telcsi mennyit érhet a piacon? Cd+kábel+leírás+garancia+doboz stb. minden megvan. -
#699 Azzal a tempóval, amivel eddig haladt a Motorola, ez a szám úgy a 62. század környékén realizálódhat. Ha van türelmed várd ki, nekem nincs, maradok a Nokiánál. -
#698 Mennyire nagylelkű ez a Motorola! Komolyan mondom sajnálni fogom, mikor eltűnik a piacról... -
#697 Ha igy folytatjatok, lassan literben meritek a telcsiket. :o) -
#696 asse nem rossz. :o) -
Cvd #695 "Tudtam hogy valamivel vissza kell vágni, csak ez nem jó, keress mást..:))))"
Nincs benne java, ez megfelel? :) - Oké, jó lesz! :))
"Nem, pont felutaon van. T720 90 mm, GD87 97, 7650 114" - nade nem csak a hossza határozza meg a méretét.:)) Meg mivel a t720 meg a Pana mérete antennával ennyi, maguk a telefonok azért sokkal kisebbek, mint a 7650-es. A 7650 egész pontosan 138 köbcenti, míg a t720-as kb. 70-80, a pana meg úgy 5-6-tal több, de nincs 90.