10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
AlexHerceg #793 Brekim:de van:) -
#791 Hogy kicsit felvilagositsalak, a beszelgetes igy hangzott:
Anee: Hmmm minek beszélsz olyan telefonokról amelyik még meg sem jelent????????????????????????
Sandy: Ebbol a 8910i-t batran kihuzhatod, Ausztriaban mar 2 hete kaphato. :o) S a masik sem sokat varat magara...
Anee: Az meg hogy Austriába lehet kapni 2 hete...ok DE MAGYARORSZÁGON MÉG NINCS...és amúgyis irreálisan drága lesz
Sandy: Szal nem azt mondtad, hogy Mo.-n van-e vagy nincs.
Ebbol aruld mar el, ki akar osszehasonlitani egy Nokia8910i-t egy akcios MT50essel
En szimplan arra reagaltam, hogy Anee azt mondta, 8910i meg nem jelent meg. Ne keverj mar kerlek...
-
#789 De konyorgom, mar miert lenne szorszalhasogatas. A telefon letezik, forgalomban van. Igaz nem itthon, de letezik. Mi koze ennek az osszehasonlitashoz.
Van olyan auto is, ami meg itthon nem kaphato, de kulfoldon igen, megis olvasol rola osszehasonlito teszteket. Nem? -
#787 Ha megengeded, idezlek: "Hmmm minek beszélsz olyan telefonokról amelyik még meg sem jelent????????????????????????"
Szal nem azt mondtad, hogy Mo.-n van-e vagy nincs.
Ergo mar megjelent, megha itthon nem is... -
Anee #786 szerintem a 3650-et egy P600/P800-zal hasonlísd össze ne 7650-nel...
Az meg hogy Austriába lehet kapni 2 hete...ok DE MAGYARORSZÁGON MÉG NINCS...és amúgyis irreálisan drága lesz -
#785 Miért csinálod otthon? Siemensnek nincs márkaszervíze, ahol ingyen megcsinálják??? -
#784 Hellosztok!
Kérlek segítsetek!
Egyéves Vodkafone előfizetésem van, amit a múlt nyáron kötöttem.
A telefon S45, amit szeretnék frissiteni "i"-s szoftverrel. Minden megvan hozzá (Siemens S/ME 45 tools 1.2;"i" szoftver)
A kérdés: a frissités függetleníti a telcsit? Merthogy a szerződés azt írja, hogy azt nem szabad, mert az akciós készülékárból fennmaradt összeget ki kell fizetnem stb.
A másik, hogy egy kis otthoni beavatkozásra (fissités) is ugyanez vonatkozik? A garancia tudom, hogy megszünik, nem az a baj.
Ja és írjátok le, hogy megy a készülékcsere előfizetés esetén (lehetőleg Voda), még nem volt ilyenben részem. <=A nyáron fogom lecserélni a telcsit.
Köszönöm!! -
#783 compare by nokia... csak a különbségek: 3650/7650
Operating Frequency: EGSM 900/GSM 1800/1900 / GSM 900/1800
Size: 130 x 57 x 26 mm / 114 x 56 x 26 mm
Weight: 130 g - 154 g
Standby Time: up to 150 - 200 h / 90 h - 230 h
Color Options/Covers: Xpress-on covers / one fixed color
Chat: Yes / No
Internet: Yes / No (ez meglepett 1 cseppet...)
WAP: WAP2.0/XHTML / WAP 1.2.1
JavaTM Technology: Yes / No (nemtuttam h. a 7650ben nincs java... jéééé :) )
Screensavers: Yes / No
Polyphonic Ringing Tone: Yes / No (elég korrekt hangja van....bár az Alcatel715nek vadabb :))) )
Music Player: As accessory / No
Carkit: Yes / No
What's Cool:
Built-in video and still cameras, color display, multimedia messaging, polyphonic ringing tones, Java? MIDP 1.0 and Bluetooth for interactive gaming, changeable Xpress-on? covers, and a unique round keypad that stands out from the crowd.
------------------------------------------
Integrated digital camera, picture taking and sending, MMS (Multimedia Messaging Service), photo album for storing pictures, GPRS, HSCSD, an advanced user interface, joystick navigation and a color display.
-
#782 van videofelvevő benne (realOne playerrel), meg MMC csatlakozás... nagyjából ennyi a plusz... meg "nagyon dizájnos"... egy agyrém sms-t írni a körbeszámokon :o)
nem prototípus, csak távolkeleti verzijó - a számokon még rajta vannak a távolkeleti jelölések... -
#781 Nem hiszem h csak annyi lenne benne mint egy 7650esben. Akkor nem ennyivel utana dobnak piacra. -
#780 Allitolag 7210es kameraval Domino csomagban 99000Ft. Igaz ez? Nem nezte vki a Westelnel? -
#779 A leírtak jórésze valószínűleg prototipushiba. A bolti verzió ennél szerintem jobb lesz. -
#778 3650 nem kapható még, de van hazánkban is, hozattunk be. én szórakoztam is vele 2 napot, egyelőre magyarul nem tud csak angolul meg filippinóul, meg a doksi sincs hozzá ungaris (a 7650-é gyakorlatilag lefedi a tudását, azt töltöttük le), de van és működik már... (annyira rossz helyen elhelyezett kamerát...)
na mindenesetre furcsa 1 eset, nagyon lágy műanyag az egész tokozás, Li-Ion aksi(vicc), MMC persze az aksi alatt, nehogy jó legyen valamire, ettől eltekintve okos 1 dög... (és valamitől random módon vannak, akiknek a telefonszámát nem hajlandó felismerni hiába vannak benne a telkönyvben...) -
#777 3650-eseket lehetett nyerni a NokiaGame-mel, szóval már az is bőven tettrekész egy ideje, csak még kishazánkban nem kapható... :) -
#776 Ebbol a 8910i-t batran kihuzhatod, Ausztriaban mar 2 hete kaphato. :o) S a masik sem sokat varat magara... -
Anee #775 3650,8910i -
#774 akkor vegyél prepaid-et -
#773 a gombjai nem tul picik?
mondjuk az S55-nél meg már elképzelni nem tudom némelyik gombot, hogy lehet megnyomni -
#771 Szerinted melyik nem jelent még meg a felsoroltak közül?
Szép ez a sok kérdőjel. Emlékeztet a sulinetre :) -
Anee #770 Hmmm minek beszélsz olyan telefonokról amelyik még meg sem jelent????????????????????????
Bár még S55-se nagyon van:-)
Amúgy a 3650 alapján a kijelzőt kivéve tényleg lenne oka keverni:) -
t. Füly #769 Nekem Siemens ME45-ön van és nagyon tuti.Nagy kijelző,jojo most már egyre gyakarobbik az elég nagy kijelzős mobilok de akkor is,jo dolgokat tud adnak hozzá adatkábelt(legalábis pannonál adtak).Csepp por és ütés álló(ez teszteltem:) )
Én specko pannon parterprogramban vettem szal a csomagokrol nem tudok mit mondani:)De ha ritka telefonálás és pár sms akkor szvsz ahoz mindegy mien csomagot veszel:)itt szerintem inkább az a kérdés hogy a haverjaid (többségben) mien szolgáltatónál vannak mert ugye álltalában halázaton belül joval olcsobban tudsz dumcsizni. -
magyar ember 2 #765 Az palesztin kft? :) -
#764 Én vagyok a gonoszember már megint, látom. Én mindig csak válaszolok vagy tényeket írok. Ha más nem fikáz alaptalanul, akkor nekem nincs mire írnom, tehát megszűnik az egész. Ha ez a cél, akkor nem kell szappantartózni, meg hülyeségeket magyarázni. :-P -
#762 meggondolatlanul vettem 1-et
most fosok :) -
Borg #761 Pheel úgysem látja be:))))) -
#760 Nem lehetne ezt az enyém a jobb, a többi mint kacat vetélkedőt felfüggeszteni? -
#759 emberek, a cellect mennyire gyárt robbanós aksikat? -
#758 Tamogatunk. :o)))) -
#757 Nem hiszem h a szervizesek hozzaallasabol kellene egy keszuleket megitelni. -
#756 De legalább nem vagyok vele egyedül mikrohullámú-sütő-kedvelő barátom :)))))) -
#753 Nem is csoda! A Nokiánál nem nehéz gagyibbat gyártani. Eddig mindenkinek sikerült... :-P -
Borg #751 Nekem már 2 évvel ezelőtt:)
N100 már illuminatoros (kékeszöld) asszem akkoriban nem is volt más ilyen telefon még. -
#750 Milyen az a kinaisarga? Bekapcsolasnal egy kinai logo jon be? -
#749 Tdom, hogy nem mondtal ra rosszat, en csak hozzatettem. :o) -
#748 Kínaisárga?!? A LED-es telefonok ideje lejárt. Nézz már meg egy hasonló korú Nokiát, mint amilyen az MT50!
Segítek: 3510, 3510i, 3650, 6310i, 6510, 6610, 7210, 7650, 8910i
Ezek közül van, ami régebbi modell. Szerintem te kevered a Nokiát az Alcatellel! Vagy csak nem láttál még mást, csak 3310-est :) -
#746 kiváló 1 l :) -
#745 Mondtam is én rá bármi rosszat? ;-))))
Amúgy az én telefonomban van egy kis anomália. A Dátum és idő beállításoknál csak az időt lehet beállítani, a dátumot a Naptár->Dátum beállítás-nál kell. Logikus mi? :) Minden egyéb szempontból kiválló a menüje :) -
#744 Azert a Nokia menurendszeret anno nagyon jol kitalaltak. :o))
-
#743 Megdobaljalak hoemberrel? :o)) -
#742 Az MT50-esben az a legnagyobb "újítás", hogy csináltak egy Java-képes telefont és mindent igyekeztek Java-ban megoldani (WAP browser például). Ez jó ötlet lett volna, csak éppen a sebessége a béka (Breki) segge alá került általa. Persze lehet, hogy 4-5 év múlva már csak ilyen telefonok lesznek, de addig is maradnék a régi (és gyorsabb) módszer mellett.
Mellesleg, igaz, hogy ez már csak esztétikum, de nekem nagyon nem tetszik az a csúnya kék megvilágítása :)
Ja és a menürendszere és a gombjai őrzik a jó öreg "olcsóSiemens" hagyományokat. Legalább nem csak az érzés olcsó, hanem a telefon is :)