10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#923 Szal hiába a mentő5let, a dolog még mindig nem müxik.
Vagyis nem tudok a telefonról képeket lementeni a PC-re, csak fel a telefonra!
Kérdés:
Létezik, hogy az infraport amit vettem (alaplapra duhatós) csak 1 irányu kommunikációt ismer?
Mert a leirásában az van, hogy a Bios-ban a IRDA beállításoknál az IR FUNCTION DUPLEX opciót HALF-ra kell állítani!
De én ebben kételkedem, mert a half duplex az azt jelenti, hogy 1 időben csak 1 irányba tud kommunikálni a cuccos, de 2 irányu kommunikáció lehetséges, csak nem 1 időben...
Vagy rossz nyomon járok? -
#922 ehhh...
Ne nézz már ilyen lámának....
A dobozban a Pc Suite 5.0 volt! -
#921 jaja, én egyetértek ezzel. -
#920 Class 6 és szerintem bőven alkalmas arra, amire kitalálták. Nem warezolni kell rajta, hanem bárhonnan hozzáférni információhoz. Arra tökéletes.
Kishazánkban kissé túl van misztifikálva és félre van értelmezve a GPRS használata... -
#919 jaja, egy kalap szar. "3510 azonosítási számú hulladék" :) -
#918 Mármint a Nokiaz 3510 :) -
#917 A másik, hogy class nemtomhány, 3+1es a GPRS ami nem túlságosan alkalmas netre! -
#916 Meg asszem a dobozban is kellett ilyenek lennie. -
#915 Oké, akkor nincs gáz. -
#914 akkor én nemtom mit néztem
amikor irtam annyi volt
igaz most már a Voda is árulja vmi 30-ért, igaz 2 évvel -
#913 Megoldódott...
PC Suite 5.1. Letölt Nokia.com-ról... -
#912 Nekem a következő kérdésem lenne:
6610-esem van, és sehogy nem jöttem még rá, hogy a telcsiben tárolt képeket, hogy tudom a számítógépre tölteni...
Infrán oldottam meg az adatátvitelt, tötöttem már rá fel minden földi jót, de a telefonról a pc-re még nem, kivéve a tel. beállításait mentettem el, nameg a telefonkönyvet, vagyis használható 2 irányu komunikációra, mert arra is gondoltam, hogy az infra portom szar és csak 1 irányban müxik...
Tudtok segíteni???? -
#910 talán a www.mobilask.hu vagy a www.mobilforum.hu -n olvashatsz erről a hibájáról. -
#909 Nem tudsz Nokia kábellel.
Ez a 3510i-ben a poén, sok mobilos magazinban súlyos hibájának töntették fel, hogy nincs rajta se infraport, se bluetooth, és nem gyártanak hozzá Nokia kábelt, tehát kell szerezned egy utángyártottat, de vigyázni kell vele, mert nem működhet olyan jól, hisz a telefont nem a számítógéppel való összekapcsolásra tervezték. -
#907 ja, lehet. -
#906 Az S55 leírás alapján jó választás. Persze amíg nem volt egy ilyen nálam kb 1 hétig használatban, addig ennél többet nem merek róla mondani. Mindenesetre ígéretes :) -
#905 S55? Hát nemtom. Elég közönséges a formája, de biztos sokat tud. -
#904 Én olyannal nem találkoztam, akinem azért volt ilyen telefonja, hogy menő legyen, mert ahhoz egy kicsit drága. A 6-os szériáról nekem is azok jutnak eszembe, mint neked, például 6310-ese nincs sok embernek, de pl. 3510-ese egy csomó embernek van, akinek még számítógée sincs, tehát a GPRS-t csak WAP-hoz tudja felhasználni.
Csak azért veszik meg a 3510 azonosítási számú hulladékot, mert 16 szólamú csengőhang van rajta, Look Skywalker hirdeti :) és mert GPRS is van rajta (persze a kedves vásárló nem tudja mi az a GPRS, de tetszik neki a neve :-) -
[Walaki]D`Lair #903 Fúúúú....most a Siemens S55 nagyon +tetszett.... -
#902 Nekem a 6-os szériáról nem a gizdaság, hanem az átgondolt tervezés és a hasznos képességek jutnak az eszembe. Bár láttam már olyat, akinek azért volt ilyen telefonja, hogy menőzzön... :) -
#901 A telefonhoz nem tudok hozzászólni, csak beállítási hiba lehet, vagy az, hogy T-mobile kártyafüggő telefon, és a beállítással van gond :)
A programot meg vedd meg, és ne másolj! Úriember nem másol ILLEGÁLISAN... -
#900 Korrekt az álláspontod, szerintem a business class megjelölés nagyon korrekt :) nagyon tetszik, azért emlegetem.
És jó, hogy megismertetsz, ezekkel a kefejezésekkel, hogy fashion phone, meg a többi, nagyon illik a 8-as szériára.
Inkább a 3-as széria a kid's class :)
Vagy proletár class. :)
NA jó, mindegy :)
Ünnepeld a forrdalmat te is! :)
Nekem a 6-os széria a kedvencem, nomeg a 8-as. De 6-os a leggizdább :)
A távolkeleti emberek, meg úgy ragaszkodnak a telefonhoz, hogy az már nevetséges, ott ez státuszszimbólum, itt magyarországon pedig egy minimálbéren élő ember is tud venni magának prepaidben egy olcsóbb telefont.
Magyarországon inkább az audi a státusszimbólum :))
-
#898 Bocikám! Csak óvatosan! GameBoy-ból is sok fogyott. Az emberek egymást taposták érte anno. És az még nem is volt színes! :-P
Szerintem egyértelműen a távol-keleti piacra van szánva a cucc. Ott pedig ez nem hogy nem égő, hanem direkt gizda :)
Más oldalról nézve ez nem business class mobile phone, már csak azért sem, mert az csak a 6-os széria lehet. Ugyanúgy, ahogyan az összes 8-as Nokia fashion phone vagy éppen a 3-as sorozat a low cost széria. Mivel ennek száma sincs, szerintem ez egy teljesen új osztály. Egyébként nem tudom mi bajod a business class megjelöléssel... -
#897 szar gyerekeknek kell csak ilyen, akiknek nincs számítógépük... -
#896 lol, lol, lol, megalol, gigalol, lmao :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Mi ez kérdezem?
Pheel, ítéld meg légyszíves: Ez business class??????????????????? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) hahahahahhahahahahaa lol
lmao
ez egy kapal szar....én ilyennel inkább öngylikos lennék, mint, hogy elővegyem az utcán :) -
Hát ő az. Állítólag egészen jó kis játékgép lesz ahhoz képest, hogy háromsávos telefon is. :) -
#894 nem tudom mi az...
Elmondanád? -
#893 Nokia N-Gage-rol mit tudtok? igeretes szerintem -
Anee #892 P800-as Sony Ericsson is kezeli a www oldalakat...
Ja főleg T720 drágább 50%-al azért volt 32 ropi...jó általában a szinesek kurvadrágák főleg vitamaxban-ócsóbb megvenni függetlenbe +sim hozzá- de előfizbe ócsóbb -
#891 A palmtopokon kívül csak a Nokia 9210-est ismerem ami ilyen.
Vagyis nem tudom, hogy wapon keresztül mi tud ilyen.
Biztos sok ilyen van, hisz a 9210-es a WWW oldalakat tud kezelni. -
#889 hát igen... a Vodánál sztem olyan 50 %-kal drágább :( -
Anee #888 már egészen emberi ár, de még így se éri meg...nameg pannon +15-20%al drágább Westelnél és Vodafonnál -
Pannon Praktikum kártyás csomag
+ Siemens S55 bruttó 85 900 Ft, melyből bruttó 3600 Ft lebeszélhető
+ kamera, adatkábel és CD
-EEz neked 110 ezer? -
#886 nem, nem az A40-re értettem. Az A50 az új, és az is 4000 Ft-os gyerekes, szar telefon. Még számológé sincs rajta. Egyszerűen szégyenletes...
És egy csomóan megveszik, mert azt hiszik hogy menő. -
#885 Figyelted az újabban szót? Neked az A40 új? -
#884 nem muszály megvenni... -
#883 Hát pl. az A40-es is teljesen használható, és a formája sem elviselhetetlen, egyszerűen égő.
Már egy régi dee jó telefon, mint ezek a sziri-szari 3000 Ft-os telefonok. -
#882 nem mintha akarnék s55-öt
nekem vmi olyan kell majd, amibe már memóriakártya is dugható
(akár 256mb is)
ellenben most erőteljesen gondolkodom filléres telefon terén egy Siemens C55-ben, mivel elég könnyű, meg olcsó is, de csak akkor ha találok vmi java alakalmazást a kaka telefonkönyvét kiváltandó -
#881 a 110 a vicc -
#880 Szerintem nem. Egészen használható telefonokat is gyárt újabban és még nem is égbekiáltóan rondák. :)