10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
TomBond #963 A holnapi napon ki kéne függetleníteni egy Samsung R210-es telót szervízkábelem van, milyen programmal kezdjek hozzá? Sürgős lenne!!!
Köszi -
G_ArchAngel #962 Hi,
Nem tudom, hogy van itt valaki aki tud segíteni, de leírnám a problémámat:
A Samsung V200-as készülékemből nem tudom a csengőhangokat kitörölni, sem felülíratni: tehát feltöltöttem az adatkábelen négy dalt, majd az ötödiknél memória megtelt üzenentet kapok.
Innen sehová sem jutok, a legújabb EasyGPRS verzió sem tartalmaz törlés opciót.
A Samsungnál nem tudnak segíteni, mert állítólag még nem ismerték ki a telefont.
Vicces hogy egy felsőkategóriás készülék ilyen hibán bukjon el.
A régi T100-asom szoftevere tartalmazott törlés opciót - így felettébb érdekes a Samsung programfejlesztési tendenciája.
Ha tudna valaki segíteni, előre is megköszönném. -
#961 BattleCom. Jobb is, kisebb is és nem is MS. Ill már az, de akkor még nem volt az. :) -
#960 most is GPRS netet használok, csak meguntam a telcsimet, S45öt :) gondoltam kipróbálok egy Nokiazt! :)
Akkor erről ennyit! :(
Vodafonnál előfizuba 10k a t68m lehet, hogy az lesz... Ugye tudd javat? :) -
#959 én szeretem a Messengert, praktikusnak tartom, és az "élőszó" dolog benne nagyon jópofa. A mIRC azért nincs olyan jó, mint a Messenger, sztem. -
#958 Mégis sokkal inkább messenger, mint ICQ, de ha lehet, akkor messenger se :) -
#957 Messenger elvből nem????
I luv meszindzsörr :-) -
#956 Hát szerény véleményem szerint kicsi az esélye, bár megeshet, hogy nem csak a GPRS miatt akar venni 7650est :P -
#955 izé. R600-ast, nem T600. :( -
#954 Ha GPRS miatt akarsz telefont, akkor vegyél T600-as Ericsson-t, ne 7650-es Nokia-t... -
#953 Up to 40.2 kilobits per second in GPRS networks
Nokia 7650 spec page
Másszóval 3+1 - 2+2, azaz Class 6. -
#952 Hát ez az...
Nemtudjátok a 7650 is 3+1es? Ugyanis olyat akarok venni de ha class 6 a gprs :( -
#951 Messenger elvből nem, IRC-re meg utaltam, csak olvasni kellene tudni :-PPPP -
#950 Mármint az összes kapható GPRS-es telefonja... :) -
#949 A Nokia jelenleg kapható összes telefonja Class6-os. A nemsokára megjelenő 6200-ás és 6220-as lesz fejlettebb, az EGRPS-es lesz. (128kbit) -
#948 Asszem Class 6.
Csak annyi, hogy a 8 már rég általános, (4+1), sőt mostanában a 4+2őt kezdik használni, csak a nokiaz az "olcsobb" telcsijeiből ezeket kifelejti... -
#947 Pl. Messengeren vagy mIRC-en tudod elküldeni Blastának. -
#946 Részemről nincsmit és szívesen :) -
#945 Hát srácok!
Köszi a törődést meg a segítséget!
Le vagyok nyűgözve az Oxygen által!!!!
Ez a stuff mindent tud (amit nem azt csak a trial version miatt, de úgyis feltöröm :-))))))
Szal istencsászár meg minden, PC suite sux!!!!!
Mégeccer köszi a segítséget!!!!
:-)))))
-
#944 na már jönik le a Phone Manager 2....
Kiváncsi vagyok... -
#943 Nekem meg 6510-em van és Oxygen-t használok, sőt megvan az is, ami kezel 6610-et, csak éppen 9 mega és levélben ez elég vicces, ICQ-t meg nem használok. Viszont a #supergamez csatin megtalálsz, tudod hol. :) -
Anee #942 az M nem képes kezelni kamerát meg nem tud MMS-t de beviszed egy mezei GSM boltba rátöltenek egy I szoftvert és kész.....ennyi a különbség.. -
#941 Nem, nekem 6310-esem van, és PC suite-t használok. sry -
#940 Neked nincs meg ez a 2.0-ás Oxy???
Mert átlökhetnéd ha megvan pl. ICQ-n, vagy mélben....
Nagyon megköszönném! -
#939 nem akarózzik.
Ott van az új funkció, ezt Nokia Phone Browser-nek híjják, de üres mappákat látok ha rámegyek....
Nem vágom miért, de ezt az Oxygen-t mindenképp ki akarom prószálni... -
#938 pffff
PC suite-tal nem megy egyáltalán? -
#937 Baszik működni a site, ahonnan tölthetném....
Fucking fuck.... -
#936 NEM! :) Szerintem felesleges ezt megkérdezned! -
#935 izé...
"Works under Microsoft Windows'95, 98, Windows NT, Windows ME and Windows 2000 operating systems family"
nem gáz, ha XP-m van????
-
#934 Jóvan, csak azért voltam eltévedve, mert kb 2 hete szólt a kollégám, hogy van ez a szoft, de 6610-est nem támogat, de már látom kijött az új verzió.... -
#933 nem :) -
Nonoo #932 Sziasztok!!
Nem tudjátok-e mi a különbség a T68m és a T68i között??? -
#931 Teljesen el vagy tévedve. A másik szobában éppen azzal használják. Én csak mezei 6510-zel :-P -
#930 Hát letöltöm, mi bajom lehet...:-))))))))) -
#929 Vagyis értem mit akartál mondani :-))))
Hallottam már erről az oxigén cuccosról, de azt mondták, hogy 6610zel nem compatible....
Ismét el vagyok tévedve????
(az infrával azért jó nyomon jártam, vagyis sejtettem, hogy 2 irányu, de nem voltam benne bizti :-))))) -
#928 :) -
#927 Vagyis nem jó, hogy nem 5.1 volt :-) -
#926 Az jó. -
#925 Izé. Kissé elírtam a nevét, de lehet érteni :)
http://www.oxygensoftware.com/ -
#924 Abszolút rossz nyom :)
Amúgy van egy másik software Oxigene Phone Manager néven. Az kissé sokkal többet tud, mint a PC Suite. Esetleg próbáld azzal. Az infrád BIZTOSAN kétirányú.