10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • Taranov
    na? na? Én honnan tudnám, elvtárs??
  • Taranov
    Nem tudom, de szerintem Nokia 6510 :)
  • magyar ember 2
    Samsung? :)
  • Taranov
    Bizony az könnyebb, mint 10 deka párizsi :)
  • Frenzy
    ja meg szerintem eleg kicsi is ahhoz, hogy azt mondhassuk ra, hogy hordozhato (ellentetben az elhangzott vadakkal)
  • Pheel
    Hahahahaha! Most igazán nem menőzésből, de egy 8 dekás telefonom van...
  • magyar ember 2
    Akko' te meg hidepito lehecc. :D
  • magyar ember 2
    Te meg biztos dokkmunkas, hogy a minel nehezebb, hordozhatatlanabb cuccokat szereted. :D
  • Taranov
    Alátámasztom :)
  • Pheel
    Öcsém! Te tuti valami kőműves vagy, ha mindenről a tégla jut az eszedbe :-P Kissé egysíkú a gondolatmenet. Bár lehet, hogy asztalos vagy, mert a lombfűrészt is emlegeted... Megvan! Ács vagy! Az tégla is meg fűrész is :)
  • magyar ember 2
    Mar megtortent. :D
  • magyar ember 2
    Mivel az osszes teglatelefon ugyanolyan, eddig is mindenki csak 1mast masolta.
  • magyar ember 2
    "éppen a Nokia különlegessége, hogy nem kettényithatós"
    Meg az osszes tobbie. Teglatelefonja minden gyartonak van, mar a mobiltelefon megszuletese ota ugyanaz a forma.

"BTW ha a Nokia csinálna kettényitóst, akkor azt is leszaroznád?"
    Ha jot csinal, akkor nem. Pl. a Samsungban se teccik az S100, V100, es hasonlo lombfuresszel kivagott gombos bizbaszok, de ez a D700 meg pont olyan jo, amilyen szar a masik 2. Csinaljon jot a Nokia is, akkor az is jo lesz.
  • magyar ember 2
    Nekem csak akkor ment tonkre a T720, mikor lebucskazott 1 emeletet a lepcson, amugy tok jol birja a falhoz vagast, szoban athajitast. :D Szal nem m1 az olyan konnyen tonkre.
  • Taranov
    gondold el, hogy veszel egy 6800-át, már 5 hónapos, de még sosem hajtottad ki, mert az elveiddel ütközik :))
    Na, legjobb telefon a 6310, nem kell itt veszekedni,
    Nekem ezek a kedvenceim egyébként:
    3110, 3210, 5110, 5210, 6110, 6210, 6250, 6310, 6310i.
    Ha valaki meg akarja, cáfolja meg. :)))
  • Pheel
    Éppen most hozott ki a Siemens egy ugyanolyan elrendezésű telefont, mint a 7650-es. Biztosan szar, ha már másolják is :)

6800-át meg nem kötelező széthajtani...
  • Taranov
    Nekem tetszik a 7650, és olcsó már eléggé, de egy digitális fényképező sokkal jobb. Egy jobb fajta.
  • Pheel
    Ez megint csak felfogás kérdése. Ha a másik oldalról nézzük, akkor éppen a Nokia különlegessége, hogy nem kettényithatós.

BTW ha a Nokia csinálna kettényitóst, akkor azt is leszaroznád?
  • Laalee
    mondjuk nemtom hany leejtes miatt elbaszodott flipes telefont lattal... mindenesetre en eleget ahhoz hogy ne vegyek olyat. ezek a fel centis muanyag csapok amiken mozog a flip nagyon konnyen elpattannak, kikopnak, es utana lotyog a felso resz, mint a biro seggeben a lof@sz.
  • Laalee
    nokia nem is :D ki beszelt itt nokiarol :D RXon a telefon, bar amiota sony lett az sem a regi
  • magyar ember 2
    Az hogy nem az a 10 eves nokia szocreal csepeli "dizajn". Ez legalabb formatervezett, nem pedig "jol lesz ugyanaz mar megint a po'rnepnek" nokias felfogas.

"a flipes keszulekek az elso leejtes utan gyakorlatilag szarok."
    Vagy nem. Persze ha az emeletrol ejted le, akkor ja. De azt 1 feltegla nokia se birja ki.
  • magyar ember 2
    Epp aze' kulonleges a sok efltegla nokiahoz kepest. :)
  • Pheel
    Te nem unod még, hogy minden telefon, ami neked tetszik kettényitható? :)
  • Taranov
    Igen, ezért is írtam, hogy utálom a kihajthatós cuccokat, egyébként ezek közül a sony a szebb, de legjobb lenne egy olyan, ami nem kihajtható, de asszem helyszűkében az nehezen megoldható lenne.
  • Laalee
    mar nemazert de ezen a samun mi a dizanjnos? :D kihajthato negyszog ez is. a telefon legyen, hasznos, megbizhato, strapabiro mint dizajnos. a flipes keszulekek az elso leejtes utan gyakorlatilag szarok.
  • Taranov
    Nem :-)
  • magyar ember 2
    Nem unod + hogy mind ugyanolyan kocka, soha semmi dizajn?
  • Taranov
    Szuperek, kár, hogy én utálom a kihajtható telefonokat, mert a kedvencem a N5110 és 6110, 6210, 6310 :)
    Egyik sem kihajtható...
  • magyar ember 2
    Na ehhez mit szoltok?

Samsung D700. Ebbe a dizajnba is belekot vki? :) Eleg sokat tud (16MB memoria, kamera, Symbian OS, le is szop :)), de azt furcsalom hogy a Javat nem tuntettek fel a leirasaban (http://www.gsmarena.com/index.php3?sRedir=http://www.gsmarena.com/phone.php3?idPhone=439), lehet hogy "nem fert bele"?

Aze' esse rossz:

Sanyi-Erikfia Z1010. Ez is 16 megas, javat is irjak, viszont dizajnban aze' a samsung veri. (Info: http://www.gsmarena.com/index.php3?sRedir=http://www.gsmarena.com/phone.php3?idPhone=421)
  • Taranov
    :)
  • Pheel
    Erre a kérdésre konkrétan a www.nokia.com a legideálisabb információforrás, csak hát az emberek okosok és inkább kérdeznek és várnak napokat a válaszra, mintsem megkeressék maguk mintegy fél perc alatt. :)
  • Taranov
    A www.mobilforum.hu -n meg lehet nézni ilyen jó pofa dolgokat.
  • Pheel
  • Cheky
    Nemtugytátok nokiaz 6610 és 6100nek milyen GPRS-e van? 3+1 v. 4+1?
  • Taranov
    Jaja
  • Blasta
    Ha tugsz esetleg nagykerben vásárolni, akkor ajánlom az EXPERT computert!!!
    Itt most 5600+áfáért van USB-s port, ami nagy szó!
    Annyi a gond vele, hogy ha nincs a gépeden elöl USB port, akkor venned kell hozzá egy USB HOSSZABBÍTÓ kábelt és máris remek USB-s infrád van, és elég olcsón, mert 10e fölöt szoktak lenni ezek az eszközök!!!
  • Taranov
    Akármilyen infraport jó, szvsz.
    Infraport <--> Infraport :)
    Ugyanaz, csak a márka, és elvileg a minőség küldönböző.
    Akármelyik boltban kapsz ami nem olyan falusisas, mint amilyenek Kaszásdűlőn vannak :)
    Szóval például az Acompban.
    gondolok ismered, mert nagy, jó, és elég ismert bolt.
    www.acomp.hu
  • Taranov
    Fogalmam sincs.
    Biztos az official homepage-ről.
  • Styrex
    Sziasztok!
    Nem tud valaki Alcatel OT Club -hoz letölthető kézikönyvet?
  • Taranov
    nemtom