10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#1009 na? na? Én honnan tudnám, elvtárs?? -
#1008 Nem tudom, de szerintem Nokia 6510 :) -
magyar ember 2 #1005 Samsung? :) -
#1003 Bizony az könnyebb, mint 10 deka párizsi :) -
Frenzy #1002 ja meg szerintem eleg kicsi is ahhoz, hogy azt mondhassuk ra, hogy hordozhato (ellentetben az elhangzott vadakkal) -
#1001 Hahahahaha! Most igazán nem menőzésből, de egy 8 dekás telefonom van... -
magyar ember 2 #1000 Akko' te meg hidepito lehecc. :D -
magyar ember 2 #999 Te meg biztos dokkmunkas, hogy a minel nehezebb, hordozhatatlanabb cuccokat szereted. :D -
#998 Alátámasztom :) -
#997 Öcsém! Te tuti valami kőműves vagy, ha mindenről a tégla jut az eszedbe :-P Kissé egysíkú a gondolatmenet. Bár lehet, hogy asztalos vagy, mert a lombfűrészt is emlegeted... Megvan! Ács vagy! Az tégla is meg fűrész is :) -
magyar ember 2 #996 Mar megtortent. :D -
magyar ember 2 #995 Mivel az osszes teglatelefon ugyanolyan, eddig is mindenki csak 1mast masolta. -
magyar ember 2 #994 "éppen a Nokia különlegessége, hogy nem kettényithatós"
Meg az osszes tobbie. Teglatelefonja minden gyartonak van, mar a mobiltelefon megszuletese ota ugyanaz a forma.
"BTW ha a Nokia csinálna kettényitóst, akkor azt is leszaroznád?"
Ha jot csinal, akkor nem. Pl. a Samsungban se teccik az S100, V100, es hasonlo lombfuresszel kivagott gombos bizbaszok, de ez a D700 meg pont olyan jo, amilyen szar a masik 2. Csinaljon jot a Nokia is, akkor az is jo lesz. -
magyar ember 2 #993 Nekem csak akkor ment tonkre a T720, mikor lebucskazott 1 emeletet a lepcson, amugy tok jol birja a falhoz vagast, szoban athajitast. :D Szal nem m1 az olyan konnyen tonkre. -
#992 gondold el, hogy veszel egy 6800-át, már 5 hónapos, de még sosem hajtottad ki, mert az elveiddel ütközik :))
Na, legjobb telefon a 6310, nem kell itt veszekedni,
Nekem ezek a kedvenceim egyébként:
3110, 3210, 5110, 5210, 6110, 6210, 6250, 6310, 6310i.
Ha valaki meg akarja, cáfolja meg. :))) -
#991 Éppen most hozott ki a Siemens egy ugyanolyan elrendezésű telefont, mint a 7650-es. Biztosan szar, ha már másolják is :)
6800-át meg nem kötelező széthajtani... -
#990 Nekem tetszik a 7650, és olcsó már eléggé, de egy digitális fényképező sokkal jobb. Egy jobb fajta. -
#988 Ez megint csak felfogás kérdése. Ha a másik oldalról nézzük, akkor éppen a Nokia különlegessége, hogy nem kettényithatós.
BTW ha a Nokia csinálna kettényitóst, akkor azt is leszaroznád? -
#987 mondjuk nemtom hany leejtes miatt elbaszodott flipes telefont lattal... mindenesetre en eleget ahhoz hogy ne vegyek olyat. ezek a fel centis muanyag csapok amiken mozog a flip nagyon konnyen elpattannak, kikopnak, es utana lotyog a felso resz, mint a biro seggeben a lof@sz. -
#986 nokia nem is :D ki beszelt itt nokiarol :D RXon a telefon, bar amiota sony lett az sem a regi -
magyar ember 2 #985 Az hogy nem az a 10 eves nokia szocreal csepeli "dizajn". Ez legalabb formatervezett, nem pedig "jol lesz ugyanaz mar megint a po'rnepnek" nokias felfogas.
"a flipes keszulekek az elso leejtes utan gyakorlatilag szarok."
Vagy nem. Persze ha az emeletrol ejted le, akkor ja. De azt 1 feltegla nokia se birja ki. -
magyar ember 2 #984 Epp aze' kulonleges a sok efltegla nokiahoz kepest. :) -
#983 Te nem unod még, hogy minden telefon, ami neked tetszik kettényitható? :) -
#982 Igen, ezért is írtam, hogy utálom a kihajthatós cuccokat, egyébként ezek közül a sony a szebb, de legjobb lenne egy olyan, ami nem kihajtható, de asszem helyszűkében az nehezen megoldható lenne. -
#981 mar nemazert de ezen a samun mi a dizanjnos? :D kihajthato negyszog ez is. a telefon legyen, hasznos, megbizhato, strapabiro mint dizajnos. a flipes keszulekek az elso leejtes utan gyakorlatilag szarok. -
#980 Nem :-) -
magyar ember 2 #979 Nem unod + hogy mind ugyanolyan kocka, soha semmi dizajn? -
#978 Szuperek, kár, hogy én utálom a kihajtható telefonokat, mert a kedvencem a N5110 és 6110, 6210, 6310 :)
Egyik sem kihajtható... -
magyar ember 2 #977 Na ehhez mit szoltok?
Samsung D700. Ebbe a dizajnba is belekot vki? :) Eleg sokat tud (16MB memoria, kamera, Symbian OS, le is szop :)), de azt furcsalom hogy a Javat nem tuntettek fel a leirasaban (http://www.gsmarena.com/index.php3?sRedir=http://www.gsmarena.com/phone.php3?idPhone=439), lehet hogy "nem fert bele"?
Aze' esse rossz:
Sanyi-Erikfia Z1010. Ez is 16 megas, javat is irjak, viszont dizajnban aze' a samsung veri. (Info: http://www.gsmarena.com/index.php3?sRedir=http://www.gsmarena.com/phone.php3?idPhone=421) -
#976 :) -
#975 Erre a kérdésre konkrétan a www.nokia.com a legideálisabb információforrás, csak hát az emberek okosok és inkább kérdeznek és várnak napokat a válaszra, mintsem megkeressék maguk mintegy fél perc alatt. :) -
#974 A www.mobilforum.hu -n meg lehet nézni ilyen jó pofa dolgokat. -
#973 #949 -
#972 Nemtugytátok nokiaz 6610 és 6100nek milyen GPRS-e van? 3+1 v. 4+1? -
#971 Jaja
-
#970 Ha tugsz esetleg nagykerben vásárolni, akkor ajánlom az EXPERT computert!!!
Itt most 5600+áfáért van USB-s port, ami nagy szó!
Annyi a gond vele, hogy ha nincs a gépeden elöl USB port, akkor venned kell hozzá egy USB HOSSZABBÍTÓ kábelt és máris remek USB-s infrád van, és elég olcsón, mert 10e fölöt szoktak lenni ezek az eszközök!!! -
#969 Akármilyen infraport jó, szvsz.
Infraport <--> Infraport :)
Ugyanaz, csak a márka, és elvileg a minőség küldönböző.
Akármelyik boltban kapsz ami nem olyan falusisas, mint amilyenek Kaszásdűlőn vannak :)
Szóval például az Acompban.
gondolok ismered, mert nagy, jó, és elég ismert bolt.
www.acomp.hu -
#967 Fogalmam sincs.
Biztos az official homepage-ről. -
Styrex #965 Sziasztok!
Nem tud valaki Alcatel OT Club -hoz letölthető kézikönyvet? -
#964 nemtom