10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#1051 én meg téged alsókategóriásnak -
#1050 A C55 és az LG B1200 a felsőkategóriás, mert polifónikus a csengőhangja, mi? :)))9 -
#1049 Uhh, de nyomi vagy barátom :)) -
#1048 Egyszerű WML weboldal, GPRS-es WAP és kész. Ehhez felesleges a Java, de tény, hogy azzal is meg lehet csinálni :) Bocs :) -
Frenzy #1047 Mondjuk szerintem mar most is nagyon sok ertelmes dologra lehetne hasznalni a mobilokban a Javat, (ertelmes, hasznos), de az teny, hogy jelenleg a legnagyobb piaca a jatekoknak van, mas senkit sem erdekel :-)
De pl. a nokia weboldalan ami van pelda alkalmazas ra, az szerintem mutatja, hogy azert lehetne neki haszna. Abban egy futar ceg futarai egy Java midleten keresztul kerik le, hogy honnan hova vigyek a csomagot, illetve azon keresztul tudjak visszaigazolni a kiszallitast vagy megjelolni, hogy nem kezbesitheto. -
#1046 Nem tiltakozom. Jó játék az is, de jelenleg még mindig csak játék. :) -
Frenzy #1045 Ugyan nem vagyok benne biztos, de lehet hogy Java-t is lassan emliteni lehetne mint felsokategorias elvaras, bar Pheel valszeg tiltakozni fog. -
#1044 Soksok SMS tárolásának lehetősége. Ebben sem kell szégyenkeznie a 6310-nek. 150 már éppen sok is :)
Hangrögzítés. Kissé kényelmesebb, mint papírfecnikre firkálni... -
Frenzy #1043 Amugy szerintem attol felsokategorias valami, amit nyujt, nem pedig attol, hogy mennyibe kerul. Pl. a naptar, amit az elobb irtam, szerintem tipikusan olyan dolog, ami a felsokategoria egyik ismerve. A szines kijelzo pedig nem. A nagy telefonkonyv megintcsak ilyen (igen, igen, mind a 6310i mind a T68 kozel 500 nev kezelesere kepes ... azt mondjuk nem tudom, hogy a T68-ban hogy van, de 6310(i)-ben minden nevhez soksok szam es szoveges megjegyzes is elmentheto. Ez egyebkent megintcsak a felsokategoria ismerve).
De nezzuk tovabb, ha mar itt jarunk. Infraport, kabelkapcsolat. Ezek is kellenek.
WAP/GPRS manapsag mar muszaj.
Szamologep, penzvalto program. Ezek is milyen hasznosak birnak lenni.
Rezgo hivas. Ez fontos lehet. Csakugy mint a sajat csengohang, hogy valami diszkretet is lehessen belepakolni, nem csak a gyari pruncogeseket :-)
Mindenkeppen elvart, hogy szamitogeprol is lehessen managelni a telefont, esetleg szamitogepes levelezo/szemelyi segito programokkal pl. szinkronban tartani a telefonkonyvet/contactokat.
Beepitett modem (szamitogeprol lehessen netezni vele). ((ezzel sem tudom hogy all a T68))
Hmm .. talan meg eszembe jut valami, de ki lehet egesziteni ha valaki meg gondolja. -
Frenzy #1042 Bahh, T68-ban meg naptar sincs. Amugy a T68 es T68i kozott mennyi kulonbseg van, mert arban oriasi :-) -
#1041 Tehát felsőkategóriásnak csak az olyan telefon nevezhető, aminek olcsó műanyaghatású külseje van, legalább negyedmillióba kerül és megfelelően mélyre húzza a zsebed :)
Viccet félretéve: telefont mondj légyszíves! Én sem jövök a 9210i-vel, mert az nem telefon, hanem telefonálásra is alkalmassá tett PDA. Tudom, hogy mosódnak össze a határok, de szerencsére még könnyű rájönni, hogy mi az a telefon :) -
#1040 egy p800 ast mondjuk felsokategoriasnak tartok :D -
#1039 attol hogy 1 ponttal sem tud tobbet mint egy t68as amit 10K ert hozzad vagnak es raadasul fele akkora + szines kijelzos. -
Frenzy #1038 Miert szerinted mi alapjan lehet felsokategoriasnak nevezni egy telefont? hogy van-e benne kamera? Erdekelne engem is, hogy mi alapjan esik ki a 6310(i) a felsokategoriabol. -
#1037 Légyszíves mondj már szerinted felsőkategóriás telefont, ha már a Nokia 6310(i)-ket nem tartod annak! -
#1036 a 6310en az aran kivul semmi sem indokolja hogy felsokategoriasnak nevezzuk... -
#1035 Anyum nem tudja milyen, barátnőmet meg eltiltottam tőle :)) -
#1034 nekem nem fog menni :) -
#1033 Elmondom.
1., Mert pl. a 6310-ben, 8910-ben, és még sok nagykategóriás és komolynak mondható telefonban nincs polifonikus csengőhang. Akkora baromság, hogy azt elmondani nem tudom.
2., a 3510 szintén gagyi.
3., Nem vagy tahó, azt már visszaszívtam :-) -
#1032 jobb ha hozzaszoktok :D nemhiszem hogy a jovoben kijonne telefon szines kijelzo nelkül -
#1030 C55 miért? Szerintem egy igazán korrekt alsó kategóriás telefon anyunak vagy barátnőnek :) -
#1029 Árkategóriában is más, de azért szerintem ez olcsó kategóriában már nincs egy normális telefonja sem.
Lásd: a50, c55.
A c55 igazi tahók mobilja szerintem.
Elnézést előre is attól, akinek ilyen van közöttünk. -
#1028 nem mondanam hogy az uccso, esznek meg jo teloi, most is vannak. csak azok mas arkategoria. -
#1027 igen, tényleg jó, most ezekkel a szarokkal jön a Siemens, de tényleg az ME 45 az utolsó jó telefonja. -
#1026 ME45 jó telefon -
#1025 a kinalatot latva azt, szreintem az egy baromi jo telefon, csak kifuto szeria es siemens szorja ki a raktarkeszletet azert ilyen olcso. jon az me55 -
#1024 Azt vennéd? -
#1023 pannon me45 -
#1022 http://www.pannongsm.hu/akcio/urald/index.html <-- itt vannak a pannonosok, ezek közül mindegyik jó telefon.
A Siemens ME45-öt leszámítva mindegyiket "nyomogattam" már, nem volt gond.
Ha a Nokiákat szereted, vagy szereti a feleséged, vegyél Nokia 3410-est, az hasonlít a 3210-esre.
Az LG talán a legkomolytalanabb, de könnyű, és a minőségére nem lehet panasz.
-
#1021 Tök mindegy, nézd meg a kedvenc szolgáltatód honlapján, ha új telefont akarsz, előfizetéssel 18 000 Ft-ig nem lesz sok fajta, azok közül válaszd ki a legszimpatikusabbat, biztos jó, olyan nem lehet, hogy rossz telefon.
Gondolom a feleséged nem akarja semmi extra dologra használni.
Várj, megnézem, hogy a Pannonnál milyenek vannak. -
#1020 ja, egy digitális fényképező sokkal szebben fényképez. -
#1018 ha ez az amit a vodafone reklamoz akkor max 640*480 -
#1017 Én nem tudom.
a www.mobilforum.hu -n nem írnak rróla? -
Xboxman #1016 Valaki meg tudja mondani ,hogy a Sharp GX-10i-nek milyen felbontású a kamerája? -
cse978 #1015 Hali!
LG B1200-as kis gagyi került a kezembe.
Cheat-eket, kódokat, unlockot hasonlokat tudtok? -
#1014 A Siemens weboldalán kell lennie mindennek. -
gerpetya #1013 Szevasztok!
Lenne egy kérdésem:
Nem tud valaki olyan progit amivel Siemens C55-re Java alkalmazást lehetne feltölteni?
Előre is kösz a segítséget! -
#1012 :-)) -
#1011 Süllyedt :) -
#1010 www.mobilforum.hu