10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
Anee #1093 Hát szerintem egy 3410-essel nem lehet megitélni a Nokia telefonok jó minőségét...mert ha egy 6610 vagy 6100 akkor ok azok tudnak valamit....vagy 5ös széria felett-kiv 3650-....
Mondjuk az infra port és fájlküldés rettentően túl van bonyolítva T300-hoz képest-6310i volt az ellenfél- szóval azért vannak hiányok...
de kinek mi kell -
#1092 én sem vennék mást.
Egyedül a 3330-as nem vált be nekem, de mindegy.
Minden Nokia nagyon jó volt, a többi telefonommal mindig volt probléma, de eddig életemben az 5110 volt a legjobb telefonom szerintem, és a 6310 is nagyon bejön. -
#1091 Én Nokián kívül más telefont nem vennék...
Volt már mindenféle, de nem leszek hülye, hogy mást vegyek mégegyszer. Jelenleg 3410-est nyúzom, felirat már félig le van kopva róla, háta tiszta karcolat, de az aksija még nagyon jó, 5-6 nap egy csomó telefonálás mellett. -
#1090 Nem igaz már, mit kell mindig a Nokiát szídni, mocskolni. Mindig ki tudnak találni valamit a Nokiára. -
#1089 Ha egyszer lemented, már csinálhatsz belőle OGG-ot is, olyan mindegy. Fér 3 perc, akinek nem elég, az vegyen diktafont :) -
Anee #1088 meg de ebbe 2 perc 25kb....nemhiszem hogy "fos" Nokia ilyen módon tömörítene -
#1087 "Az európai piacon értékesített mobiltelefonok felét a finn Nokia gyártja, a társaság 6310i készüléke pedig az üzleti felhasználók alapkellékévé vált."
Ez innen az SG-ről van, az egyik cikkből.
-
#1086 Most ugye megemlíthetném, hogy az a fos Nokia persze WAV-ban ment, amit tök egyszerűen le lehet játszani... :) -
#1085 Van "Kurvahalk pitty" is, de azt csak Halk módban használom. -
#1084 Halál kell nekik! :)) -
#1083 a rohadékok! -
Anee #1082 Hmm AMR-t lejátszó programról van tudomásotok?
A T300-as ilyen fájlba menti el a hangjegyzetet s szeretném gépen is meghalgatni s meghagyni az utókornak -
#1081 Sajátgyártmányú "Kurvahangos Pitty"
wahahahahaha! Ezen mekkorát röhögtem :) Nekem "simple beep" a neve, de a funkciója ugyanaz.
A polifónikus csengőhang tipikusan annak lett kitalálva, akit szinte sosem hívnak fel. Ugyanis napi 20x hallgatva azt a $#%@$#@-t nem hiszem, hogy élvezné bárki is... -
#1080 Igen, így van, évente egyszer felhívja őket a mami.
És folyton pofátlanul csörgetik, még buszon és áruházakban is.
pff. -
#1079 Mi a jó abba, ha polifónikus izé a csengőhangod??? Halljam meg a csengést az a lényeg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sajátgyártmányú "Kurvahangos Pitty" nevű csengőhangom van egy jó ideje, hogy halljam. Gyűűűűűűlölöm amikor a sok kis fasz a csengőhangjait pittyegteti az úton!! De persze nem azért mert csörög, hanem mert próbálgatják, hogy melyiknek van jobb. Természetesen évente egyszer érkezik bejövő hívásuk... :) -
#1078 Igazad van teljesen, és attól, hogy nem polinfónikus a csengőhangja, és nem színes a kijelzője.
ez a két dolog csak játék. -
#1077 Tudod ez egy felsőkategóriás telefon, ez biztos, hogy miért, azon gondolkozz el! -
#1076 Jaja, a méretével nekem speciel nincs bajom, de rádió egy ilyen komoly telefonba nem kell. -
Frenzy #1075 Lehet vele fotozni is, nagyon kiraly. Multkoriban volt egy cikk, hogy ausztraliaban betiltottak a furdokben a mobilokat, mert az oltozokben a kameras mobilok veszelyesek voltak :-) -
#1074 Pedig szerintem sorolható. Elegáns és amikor kijött, nagy tudású volt. Ha az idő múlása zavar, akkor már régen nem felsőkategóriás pl a 6150, pedig mikor kijött, olyan dolgokat tudott, ami azzá tette. Mellesleg a Nokia nem adott még ki újabbat a 6110-6150-6210-6310-6310i sorozatban, tehát jelenleg ott ez a legjobb telefonjuk. És ezek az igazi business phone-ok.
Egy jóérzésű felső- vagy középvezető nem fog 6610-zel rohangálni :) -
#1073 Hogyne lenne! Egy nagyon jó játékszer, de nem telefon, legalábbis nem napi használatra. :) -
#1072 van vélemény a 3650-esről? -
#1071 valaki tud írni olyan wap oldalakat, melyekről ingyenes játékokat lehjet letölteni? ja és ha igen, akkor légy szíves tedd is közzé... ;) -
#1070 azt nem irtam hogy gond lenne vele, egesz egyszerüen én mar nem sorolom a felsokategorias keszulekek koze, es a nokianak sem kene. a mai alapkeszulekek szinte ugyanezt nyujtjak fel-negyed aron. -
#1069 alapjába véve semmiben, az m en regebbi szoftver fut es az i nek mas az elolapja. kb ennyi -
#1068 na ez pont ugyanaz amit mondtam :D a t68m re ratoltottek az i szoftvert. es ebbol lett a sony t68m, mar ha letezik ilyen. bar ez tok meddo vita. -
#1067 "de a javatamogatason kivul semiben sem kulonboznek ha joltudom"
Nem jól tudod! A kijelző mérete és felbontása, valamint a háttérvilágítása is más.
A méretét én is sokallom, de ezenkívül egy nagyon jól használható, problémamentes telefonnak tartom. Egyedül a rádió hiányzik belőle, bár nem csodálom, hogy anno nem tették bele. -
#1065 A T68-cal pedig az a helyzet, hogy van Sony Ericsson T68 (vagy Sony Ericsson T68 i van? ) és van sima Ericsson T68. Ezutóbbi kevesebbet tud.
A vodánál pedig Sony Ericsson T68i-t árulnak, nem az Ericsson T68-asat árulják i szoftverrel.
"a t68ra 500 ft ert ratoltik t68i szoftvert, bar ugyhallottam, hogy a vodas telokra alapbol i szoftvert toltve aruljak.""
- ez a rátöltik, meg i szoftvert töltve árulják, úgy hangzik mintha valami barkácsmagazinba írnál, hát ez nem így működik, hanem 3 fajta telefon van T68-ból, a vodánál az egyik típust árulják.
Van Ericsson T68, sony Ericsson T68i és Sony Ericsson T68M -
#1064 Ne gyere már a méretével folyton pls, mert nagyon nem szempont ez egy telefon besorolásánál. -
#1063 Ne haragudj, de az, hogy tetszik-e neked, nem határozza meg, hogy felsőkategóriás-e.
Ha tényleg a mérete és a formája miatt nem tartod felsőkategóriásnak, akkor nem nagyon tudod kategóriákba sorolni a telefonokat. -
#1061 Infraport és számítógépes menedzselhetőség a 15000 Ft-osoknál? Két kezemen meg tudom számolni az ilyen telefonokat...
Ráadásul az összes Motorola 10 sms-t tárol például. Egy ilyen telefon nekem máris alsókategóriás...
Neked 6310-ed vagy 6310i-d van?
Amúgy van naptár a T68i-ben. A simát nem tudom. -
#1060 nemtom honnan veszed hogy nincs naptar a t68 ban :D
amugy amit felsoroltal az inkabb alap kovetelmeny, es a modemtol eltekintve mar szinte az osszes telefon tudja 15000ft-tol kezdve.
a ceges telefonom 6310es szoval van fogalmam a tudasarol, de en nem szeretem, otromba, olyan mint egy aranyozott raketa, a gatyazsebemben sem fer el kenyelmesen :) -
#1059 Köszi,Pheel!
Ezek szerint érdemes beruháznom rá.Olvastam róla egy-két infót az előbb,remélem megbízható jószág.
Womb -
#1058 Árához képest nagyon jó vétel, volt már a kezemben, egészen pofás is. Tudása megfelel a mai szintnek, persze nem a legjobb, de hozza azt, amit ebben a szegmensben lehet. Páran panaszkodtak már rá, hogy instabil a szoftvere, de lehet hogy ez csak gyermekbetegség volt, vagy éppen vaklárma, mint jópár más telefonnál is. Első telefonnak több, mint jó. -
#1057 Nekem a bioritmus mutogató app tetszett eddig a legjobban. Na ha valami felesleges, akkor az az :) -
#1056 Van Java web-böngésző is pl., világóra, számológép, pémzváltó meg mittudoménmi. :)
De a legjobb persze a Pacman mobilon színesben! :D -
#1055 Sziasztok!
Az Alcatel 715-ös telefonról tudnátok némi infót mondani?Egész korrekt ára van a Vodafone-nál.
Előre is köszönöm a válaszokat.Ja,az lényegtelen hogy milyen kategóriát képvisel.Az ár-érték viszony érdekel,hasznos funkciók stb...
Kezdő mobilos vagyok,ne üssetek!
Womb
-
#1054 Bocsánat, nem nagyon voltam magamnál :))
Engem is érdekel egyébként.
Laalee, ne haragudj, nem nagyon gondolkoztam, hogy mit írok.
Nem értek egyet az #1036-os üzenettel, de a többiért elnézést kérek. -
#1053 Mondjuk Taranov téged sem igazán értelek, hogy miért bántod. Hadd fejtse ki az érveit! Engem igencsak érdekel és fogadni mernék, hogy Frenzy-t is. -
#1052 korrekt