10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#1174 3650 sux! Rettentő randa!
És nagy is! Nemköll...
:-DDD
6610 RULEZ!
(csak ne lenne cserélhető az előlapja, sokkal jobban szeretném...:-)))) -
#1173 egyébként úgy néz ki, hogy én is 6610-est veszek hamarosan -
#1172 vegyél 3650-est ;D -
#1171 Az meg máris a szines kijelzős technológia létjogosultságát bizonyítja, hogy én a 6610-est mobil fotóalbumnak is használom!
Rajta van pár kép (a PC-ről feltöltve) a barátnőmről (ő a háttérképem is :-DDD), a családomról, meg pár kedvenc egyéb képem, wallpaper-em is ráfért! Tudom mutogatni ismerősöknek, barátoknak, persze ez a kis kijelző miatt még nem túl ideális, de idővel ez természetesen változni fog! Nekem mindenesetre bejön! -
#1170 Ez a szines kijelzős mizéria egy olyan dolog, hogy valószínüleg rettentő sok ember el tudná végezni a munkáját egy monokróm monitorral is.
De minek, ha lehet szines is, és az sokkal szebb. Persze egyelőre még nem sokkal, de azért szebb.
Kis idő elteltével amikor a mobilok átveszik a PDA-k helyét, máris több értelme lesz a szines kijelzőnek. Mert hogy az egybeolvadás meg fog történni, az biztos (mobiltelcsi-PDA).
Most még kevés az értelme a szines kijelzőnek, ezt aláírom, hiszen max a játékok szebbek. A kamera egy rakás fos, de egy-két éven belül már alapfelszerelés lesz a mobilokon a kamera, amik ráadásul 1-2megapixeles képeket fognak majd csinálni! Kb erre tartunk most, ez az időszak egy átmeneti időszak, egy úttörés!
Valakinek ezt is el kell kezdeni, nem lehet egyből mindenttudó készülékeket a piacra dobni... -
#1169 Most ugye viccelsz... -
#1168 Ebben igazad van, igazából én is elítélem a homoszexualitást, előbb csak vicceltem.
Szerintem (akármennyire is furcsának tűnik) a homoszexualitást betegségnek tartom. Meg a Magyar Igazság és Élet Pártja is elítéli, tehát én is. -
#1167 nekem sincs fogalmam, hogy te miről beszélsz itt...
-
#1166 Szerintem meg tök mindegy, mindenki annyit beszél a másikkal, amennyit akar, fogalmam sincs, miről beszéltek itt. -
#1165 szerintem egy igazi barátságba belefér az is, hogy elbeszélgetünk, meg az is, hogy csak egy gyors infocseréért hívjuk fel a másikat. -
#1164 Ha haverok lennénk, akkor kétszer húznád nekem az időt telefonban és jól seggbe is rúgnálak. A harmadik után meg már nem lennénk haverok ;-) -
#1163 :D -
#1162 persze, persze... az azonos nemhez való vonzódás természet- és Isten ellenes! -
#1161 mit tiszteljek egy farturoban? -
#1160 A mássságot meg tisztelni kell!!!!!!! -
#1159 Ki beszélt itt végetnemérő locsogásról?
Ha mi haverok lennénk, és te felhívnál engem fél percre, akkor úgy leszedném a fejed, hogy elszállsz, ember!
Mit beszélsz te arról, hogy nem illedelmes...?
áhh, hülyegyerek, nem érdemes rád időt fecsérelni. -
#1158 Te vagy a hülye, nem azt mondtam, hogy fecsegni, hanem ha valakit felhívsz, el is beszélgetsz vele, ugyebár, megkérdezed, hogy hogy van, meg ilyenek, de mindegy, te még Schmitt Pál nevét se tudod leírni, szóval nem is gondolom, hogy megértenéd, hogy mire gondolok. -
#1157 komoly emberek annyit beszélnek amennyi szükséges, csacsogni a nők szoktak, meg a buzik :D -
#1156 masreszt nem mindekinek van arra ideje, hogy masok vegetnemero locsogasat hallgassa
ugyhogy eppenhogy nem illedelmes -
#1155 ???
fel percre nem lehet felhivni, mert az nem illedelmes?
vegyel mar egy illemtankonyvet
halalom amikor valaki mielott elmondan miert is hivott/hivtam vissza, nekiall mindenrol fecsegni, ahelyett, hogy a lenyegre terne -
#1154 Hát igen, komoly emberek hosszan szoktak dumálni.
Mindig gúnyolják a hosszan telefonálókat, hogy milyen fontos emberek, de csak arra lehet következtetni ebből a szokásból, hogy illedelmesek.
Szerintem. -
#1153 SMS-ezni sem túl illedelmes dolog, ha valami fontosabb annál minthogy a válaszra várjak.. -
#1151 na de fél percre felhívni valakit nem túl illedelmes dolog. -
#1150 Rám jellemző, hogy marhagyorsan elintézem a mondanivalómat. Ha mondjuk fél perc vagy 40 ft, akkor így olcsóbb lebeszélni fél perc alatt, és még választ is kapok. -
#1149 na majd beszámolok mire jutottam... -
#1148 ez akkor igaz, ha csak elmondanád az sms-nyi szöveget, ill. csak rövid inforól van szó. de ha ez beszélgetéssé kerekedik, ami soxor előfordul, akkor már nem. -
#1147 Felhívni olcsóbbnak tűnt? Szerintem még ma is olcsóbb telefonálni, mint sms-ezni... kivéve persze, ha netröl küldöd. -
#1146 ebben igazad van, de nem mindenkinek van webes elérése, sőt nem mindenkit érdekel az internet/email. pl a szüleimet el sem tudom képzelni, hogy internetezzenek, de azt igen, hogy mms-ben küldjenek képeket, mert nekik az egyszerübb, kézzelfoghatóbb, mint az email, valamint a mobil mindig náluk van, de emailhez nem mindig tudnak hozzáférni.
de majd meglátjuk, hogy mit hoz a jövő. -
#1145 igen, az SMS dologban igazad van, de az MMS nem hiszem, hogy el fog terjedni Magyarországon.
Már csak azért sem, mert a mobilhasználók egy részét egyszerűen nem érdekli.
Aztán van akinek pénze nincs olyan mobilt venni, vagy csak nem akar új mobilra költeni, és a digitális fényképezővel készített képeket e-mail-ben tovább lehet küldeni, és a webre is fel lehet tenni.
Szerintem így már nem fog elterjedni az MMS. -
#1144 na de kezdetben az sms-t is ennek tartottuk. tök drága volt, egyszerűbb ás olcsóbb volt, ha valaki felhívta az illetőt és náhny mp-ben elmondta amit akart, a helyett, hogy sms-t írjon. valszeg néhány év múlva teljesen el lesz terjedve az mms. de ma még nem sok gyakorlati haszna van, histzen drága és nagyon kevés embernek van olyan mobilja, mely tudja. -
#1143 Na, akkor kitartok a korábbi véleményem mellett, miszerint az EMS megintcsak gyerekjáték, csak egyszerűbb kivitelben. -
#1142 nem.
az EMS az első probálkozás volt a hang és képküldésre, de úgy tudom, hogy egységes szabvány nem igaán született ezen a téren (a különböző gyártók mobiljai nem kompatibilisek ezen a téren) -
#1141 jobbat nem tudok... -
#1140 igen, 3-as széria. -
#1139 én úgy tudom, hogy a 6310-en nincs EMS, de nagyon gyakran küldök névjegyet.
Grafikát nem, de a névjegy nem baromság. Főleg ha sok információt irkáltál be valakihez. -
#1138 a névjegyküldés EMS?
-
#1137 hááát én megkérdeztem de mások nem nagyon válaszolnak !!!
megpróbáljam 3410-es kábellel ? -
#1136 aha, ehhez szerintem nem is adatakábel, hanem szervízkábel kellene, azt meg lehet kapni bármelyik modellhez. de jó lesz, ha másokat is meghallgatsz ez ügyben. -
#1135 most akkor a megoldás ???
mit kell szereznem !!!
pontosan...
kurvára kell mert biztonsági kódom elbaszta tesóm... és elvileg függetlenítéssel meg lehet oldani... szervízbe meg nem viszem... -
#1134 na ja, én is úgy értettem, hogy adat és szervízkábel. de akkor ezek szerint a 3410/3510-hez nem igazán lehet adatkábelként használni...