10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#1216 http://www.club.nokia.hu/cn/nokia_phones/full_specs.asp?intModelID=136
Nokia 3300
Vélemények? -
#1215 Mellesleg én nem ajánlok. Ha neked nem felel meg a 3 Nokiád közül egyik sem, akkor nincs mit mondanom. Talán vegyél egy időgépet és menj előre úgy 30-50 évet. Aztán ott hátha találsz valami szemrevalót... :-) -
#1214 Ugyanaz a kategória?!?
"- nem érdekel az ára"
Ezek után nincsennek kategóriák, csak a tudás és a használhatóság. -
#1213 oaoooaaaahh!
megyek gyorsan vesze.... -
#1212 A mai világban az élet már elképzelhetetlen fényképtartó nélkül. -
#1211 most mér???
hány másik gyártót tudsz mondani aki az olcsó telefonjait akkora szolgáltatással látja el mint a nokia a 2100t?
hátlapon FÉNYKÉPTARTÓ!!!! és ezt külön kihangsúlyozzák :D LOL -
#1210 Ez igaz. Ugyanaz a kategória más gyártóknál többet tud és olcsóbb is.
Bár én mindig is Nokiát vettem és valszeg fogok is venni. -
#1209 helyesebben: elmaradottabbak -
#1208 miótaa buták a Nokiák? -
#1207 Sziasztok,
Tegyük fel hogy van egy vágyam:
- kell egy új telefon
- nem érdekel az ára (oké, a Vertu tényleg durva)
- jó ha tud képet rögzíteni, néha hirtelen jön egy poén
- elegáns legyen
- kicsi legyen
- ne legyen sérülékeny (V200 ezzel kilőve, 1 hónap után lekopott)
- ne legyen buta, mint a Nokiák
- nem érdekel, hogy tartja-e az árát
jelenleg a birtokomban három Nokia van (utálom őket rendesen): 6310, 8310, 7250 (ezt talán kisit kedvelem)
milyen telefon ajánlatok!
van vkinek SE T610-ese?
Siemens SL55?
Motorola V70i van forgalomban?
és a V600 mikor jelenik meg
és van még kérdésem:)))
Köszi előre is -
#1206 ollie: töltsd le a bombert, ha megtalálod vhol -
#1204 valaki tud wap oldalakat ahonnan ingyen java progikat/gámákat lehet letölteni mobilra? -
#1203 miért? :) -
[Walaki]D`Lair #1202 Bizony király telefon...imádom is jól...:) -
#1201 én meg még mindig szopok !!! -
#1200 na, az nagyon jó. -
#1199 amúgy aki teheti töltse le a bombert! kurva laza game. repülős, de 5 órát eljászottam vele, mire megfájdult a kezem. -
#1198 tudtok vmi magyar oldalt, ahonnan király játékokat lehet letölteni? KIRÁLYAKAT! -
#1197 Én meg megvárom, amíg nem csak elmosódott bélyegképeket lehet csinálni kizárólag nappal, aztán beruházok egy beépített kamerás modellre. -
#1196 aha, jó is az a mobil... -
[Walaki]D`Lair #1195 nekem még mindíg Siemens ME45-öm van....és még ez is lesz jó darabig..:) -
#1194 Nokia boltban kell, és meg kell kérdezni, hogy hogyért adják -
#1193 hol lehet kamerát venni 6610-hez és mennyiért? -
#1192 ja, kezdenek kiközösíteni :-DDDDDDD -
#1191 mert fikáznak ? :D -
DJ. #1190 A legjobb,mert ilyen van 6610,felturbóztam egy adatkábellel,headsettel,camerával, és nagyon bejön! De amúgy is qrva jó,a driverek,softwarek! Jó kis gép! -
#1189 szar topik :-DDDDDDDDDDD -
#1188 lol topic :DDDDDDDDD -
#1187 Anee: Kösz
Taranov: -
#1186 Menj be anyucikád westel üzletébe és kérdezd meg a szakképzett eladót!
-
Anee #1185 hát kábelt szerintem nem éri meg....amennyi egy kábel annyiért van infra port, s az a későbbiekkel is működni fog..
Van USB-s infra amit külön meghajtóként lát, és van alaplapi kivezetése amihez fell kell tenni egy drivert utánna már megy.....
ez jobb mint a kábel szerintem -
#1184 hopp, egy a-val több lett. csak fasz -
#1183 neked meg fasza a szádba, hogy kussoljá... -
#1182 nem tudja vki, hogy egy 7650-sel hogy lehet a gépre átteni a képeket? bluetooth kizárva, mert nincsen hozzá olyan vevőkészülékem. e-mailen átküldés pénz, kábellel hogy kell? -
#1181 Jó, nem csúnya, de nem egy tömör gyönyör. :-D -
#1180 De kissé csúnya...
Amúgy biztos klafa... -
Anee #1179 Szerintem ma a legjobb telefon a T610 bár én SE párti vagyok:-)
65k, 32szólam, java, mophun, bluetooth, beépitett camera, nagyobb memória és pofás külső
-
#1177 Szentem a legjobb telefon a 7650-es. Igaz nagy, és nehéz, de nagy, és szép képet csinál. Minden van benne. Egyedül a rádiót hiányolom belőle. Az a jó, hogy anyumnak westel boltja van, így minden telefont kipróbálok. A másik a 3650-es. Igaz, hogy nagy, és nem értem mért kellett körbe rakni a gombokat, de tud videót, meg nagy a kijelzője. A legelegánsabb telefon pedig a 6100-as. A SAmsung is jókat csinál, de nem jön e a kezelőfelülete. Én a nokiákhoz vagyok szokva. -
#1176 Igen, ez az egyettlen NAGY hiányossága!
De én is szerettem volna, viszont simán megvagyok nélküle!
Még nagyon nem terjedt el ez a technológia!
1-2 év még simán, mire esetleg használjuk értelmes dolgokra is, nem csak gizdázásra (értsd: fizetés a telefonnal a supermarketben BT-t használva, stb...) -
#1175 csak az a baj, hogy a 6610 nem tud bluetooth-t, ami miatt megrendült benne a bizalmam...