10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#1385 hé én feltöltöttem több százat, töltsd le őket
http://www.nexus.hu/ollie//680_midi_es_mmf.rar -
OPM #1384 senki? :( -
#1383 :)) -
#1382 szívesen máskor is :)) -
#1381 thxthx -
#1380 szívesen máskor is :)) -
#1379 köszi! :D -
#1378 elküldtem a [email protected] :) -
#1377 Na skacok, fetőtőttem néktem néhány száz csengőhangot.
http://www.nexus.hu/ollie//680_midi_es_mmf.rar -
#1376 húúú, küld el nekem lécci! ;D -
A T720-as a Motorola a szokásos kettényitható változatban készül majd, a gyártó képviselőinek elmondása szerint azért, mert ezzel a fajta külsővel tudják a legoptimálisabb használatot (nagy kijelző, normál méretű billentyűk) biztosítani kis méret mellett.
Ez a készülék Európában csak valamikor a harmadik negyedévben kerül majd piacra, és napjaink majdnem minden fontosabb szabványát -így a J2ME-t, az EMS-t (5.0), illetve a GPRS (4+1) adatátvitelt- támogatni fogja.
A T720-as egy külső és egy belső kijelzővel is fel van szerelve, előbbin a fontosabb adatok (pl. térerő, pontos idő) láthatók, míg a készülék menüjét a 120x160 pixeles felbontású, 4096 színű kijelzőn keresztül lehet elérni. Ez a modell is 32 saját és 32 szerkeszthető csengőhangot, valamint rezgő hívásjelzőt tartalmaz, ráadásul a csengések MIDI minőségben szólalnak meg. A telefon diktafonként is használható lesz, és a hanghívást is támogatja.
Az Ericsson T68-assal ellentétben a T720-as cserélgethető háttérképe a teljes menürendszer alatt látható, nem csak a főmenü első részén. A Motorola T720-as beépített e-mail klienssel is rendelkezik, valamint WAP és xHTLM oldalakat egyaránt kezelni képes böngésző kerül majd bele, telefonkönyvében pedig 500 nevet és telefonszámot lehet tárolni.
A Motorola T720-ast 550mAh-s lítium-ion akkumulátorral lehet majd megvásárolni, amellyel akár 170 órás készenléti, és 170 perces beszélgetési időt tud biztosítani a felhasználónak. A készülék tömege 100 gramm, méretei: 90 x 47,5 x 21,3 mm.
-
OPM #1374 és esetleg nem tudsz valami helyet ahol ingyen lehet csengőhangot szerezni? mert nem vagyok azért akkora cs.hang függő, hogy 2-3 száz ft-ot kifizessek egy-egy dallamért :) -
DecenS #1373 motorola t720 -szal kapcsolatban érdekelne mindenféle kritika, észrevétel. lécci motorola hivők, vagy épp anti-hívők kíméljenek. olyan emberek véleményére számítok, akik használták/ják ezt a készüléket és elfogulatlanul tudják véleményezni. köszönöm előre is. -
#1372 én nem tudom milyenek vannak benne :) -
OPM #1371 de valami olyan kellene, mint amik benne vannak alapból a tecsiben. nem sima csipogósok -
OPM #1370 nem tudom összecsatlakoztatni :) -
#1369 kulonbense utanozza :))) -
#1368 pl. www.pannongsm.hu, ha pannonos vagy, bár ezt kétlem, mert tudtommal nem árulnak pannonnál alcatelt, tehát pl. a www.telcsi.hu-ról, vagy .com, nemtom.
De ha össze tudod csatlakoztatni a géppel, akkor küldhetek neked egy Vangelis: 1492-es többszólamú csengőhangot :)) -
OPM #1367 nem tudjátok honnan szerezhetek alcatel 512-re többszólamú csengőhangokat? thnx! -
#1366 :)) -
#1365 vazze :) -
#1364 mondjuk a siemenseket szubjektive ruhellem, de azert kossz a tippet
-
#1363 vegyel sx1-es siemens-t -
#1362 mondjuk a nokiakat szubjektive ruhellem, de azert kossz a tippet -
#1361 De ki tudja, hogy mikor jelenik meg, mennyiért, és a pannonnál mikor kezdik árulni. -
#1360 hát akkor vér még pár hónapot, lehet hogy a következő modellekben már benne lesznek ezek mind. én pl kiváncsi vagyok a 6610i-re, de a 6600-ra is! -
#1359 Akkor mp3 lejátszósat kell venned. Pl a 3300-as sima mp3-akat is le tud játszani csengőhangként. -
#1358 Előfordul.
Én szeretem a diktafont, de színes kijelzős Nokiákban nincs.
Se 8910i-ben, se 6610-ben, se 7210-ben, se 6100-ban. :((
Erről mindenképpen le kell mondanom :( -
#1357 Minek rakta be kétszer? -
#1356 Szerintem hülyeség a diktafon.
Kipróbálnám miután kivettem a dobozbol, aztán nem is foglalkoznék vele, hogy van benne... -
#1355 Szerintem hülyeség a diktafon.
Kipróbálnám miután kivettem a dobozbol, aztán nem is foglalkoznék vele, hogy van benne... -
#1354 lolol, nicnsen diktafon a 8910i-ben sem :))) ez poén.
Már a nokia nem is gyárrt diktafonos telefonokat vagy mi van? -
#1353 A 6610 alacsonyabb fél milliméterrel. De hát azt már ki veszi észre... -
#1352 köszike. -
#1351 Írok neked mailt.. -
#1350 nekem is legfontosabb a méret és a súly.
Melyik a kisebb?
7210 vagy 6610?
8910 lenne a szuper, de hiányolom belőle a Javat, és drága is. 8910i nagyon sokba kerül, 6100 rádió nélkül nem kell. -
#1349 szerrintem is szép.
De a hangtárcsázás a James Bond feelinghez kell, a diktafont pedig olyan vicces. Rámondasz valamit, és visszamondja.
Ha van intelligens mosópor, miért ne lenne intelligens telefon? :)))
A hangvezérlés pedig azért kell, hogy egy szóra elindítsa a hangrögzítést :))
Komolyra fordítva a szót, használom, igaz, nem olyan lényeges, mint a Java, meg mint a súly.
MEglep, hogy ilyen telefonokban nincsen.
Én is a 7210 felé hajlok, és e között válogatok. -
#1348 A mostaniba is van hangtárcsázás, mégse használom. Előfordul, hogy nincs kedve felismerni. Pillanat alatt kikeresem telefonkönybe akitől akarok valamit, hanghívás nekem még hosszabb. -
#1347 Nekem a rádió a fontos, meg hogy rohadt pici legyen. Meg legalább lehet vele csinálni hulladék minőségű képet ha veszek hozzá headsettet, és nem beépítve pusztul, meg törik benne a kamera. -
#1346 Egyáltalán használod? Én is ezen vacillálok... 6610 vagy 7210. Inkább 7210 felé hajlok, mert olyan érdekes. :D Szerintem egyáltalán nem lányos... Qrva jól néz ki.