10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#1427 36ftosnál 1000% hogy perc alapú van.
Vhol pedig olvastam, már a másodperceknek is annyi . Holnap utána nézek a fórumnak, ha érdekel. -
#1426 bár igaz, 1 perc 8 másodperc sem 2 perc, van mégis ebben logika bővivel :)) -
#1425 na utánanéztem, pannonnál a számlásnál másodperc alapú a számlázás.
8 másodperc az 8 másodperc, nem 60, csak az nem tudom, hogy ki bonyolít 8 másodperces hívásokat :)) -
#1424 a pannon non-stop 36ftos nál így van :)
vodafone annyiban jobb, hogy elöször 60mp, utána 30mp-enként számláznak.
elQfizetésnél nem tudom, utána kell nézni. azt tudom, hogy már ott sincs másodperc alapú számlázás.
Nem tudja vki, hogy miért ír Q és q-t o" és u" helyett? -
#1422 Komoly?
És ez előfizetésesnél nem így van Pannonnál?
Mert ha nem,akkor nekem király. -
#1421 Azt is vedd figyelembe, hogy minden megkezdett percet ki kell fizentni -
#1420 nem szídom én, ennek volt előzménye, mike mondta, hogy a nokiákat szubjektíve rühellem, azóta én is mondom, csak nem a nokiákra :) -
#1419 nekem is, de miért olcsóbb a praktikum, mint az előfizu? -
#1418 tudom. :) de az én elveim a gumiszobát kinőtték :) -
#1417 figy, ez itt nem a gumiszoba -
#1416 sajna nem -
#1415 jaja
azt nezem, hogy a fix 36 forintos percdijjal fele lenne a havi telcsiszamlam -
#1414 www.teszt.hu
ott találsz róla írást.
És nem kell szidni a Siemenseket, korrekt telefonok.
Én problémámra senki nem tudd választ? -
#1413 a Siemenseket szubjektíve utálom.
Egyebet nem tudok elmondani. -
[Walaki]D`Lair #1412 Mit tudtok, a Siemens M55-rol[kerdojel] -
#1411 nekem speciel a köcsög kötözdködő seggdugasz buzi nem tudta mondani, hogy melyik bemutatóteremben van 7210, mert a duna plazaban nem volt.
Aztán megvettem függetlenül, így ha lejárt a szerződésem nem kell a szar pannont használnom.
a kínálatukkal, a szolgáltatás minőségével semmi bajom nincs, azonban az ügyfélszolgálatosok mind mágját érdemelnének, és az előfizetéses árak sem okésak.
Szerény véleményem szerint az előfizetőseknek nem kéne drágábbnak lenniük a feltöltősnél, mert előfizetősnél van havidíj.
De sebaj, nekem a feltöltős nem lenne jó, mert túl gyakran kéne tölteni, de mégis az lesz majd a gazdaságosabb.
Régen mikor előfizetéses lettem, sokkal olcsóbb volt ez, mint a praktikum.
Ki tudja megmagyrázni ezt az érhetetlen dolgot? -
#1410 Hellosztok!
Tudd vki egy jó helyet függetlenítésre Bp-en?
S100-ason müxik az imeikódos függetlenítés?
köcc -
#1409 173-at kell felhívni. -
#1408 N7210 kezel, ugye? -
#1407 ezért is van, hogy a Siemenseket szubjektíve rühellem :)) -
#1406 nekem azt mondták ma a 7210-emhez a boltban, hogy kétszer 16 órát kell tölteni. Igaz ez? -
#1405 thx -
#1404 felhívod az ügyfélszolgálatot, és ott megmondják neked, hogy melyik boltban kapható, de bármelyik üzletükbe bemész, ott is meg tudják mondani, hogy melyik üzletben kapható -
#1403 honnan lehetne megtudni, hogy a pannonnál hol árulnak még fekete siemens me45-öt? -
#1402 c55 esetében a bekapcsolás is kockázatos művelet :D
nagyon gány széria. 10böl 6 a szervizben köt ki -
#1401 ezeket semmivel sem tudod rátölteni, az alca512 nem kezek midit -
#1400 nem kell lemerülnie, sőt használhatod az első töltés előtt is, ha van benne póver. a lényeg, hogy az első töltésnél 10-12 órát töltsd megszakítás nélkül. -
#1399 ezekszerint a Li-ionosat mikor megveszem, akkor 10-12 órát kell tölteni simán, vagy meg kell várni, míg az első (amit még a boltban próbáltam) töltés kimegy belőle, azaz lemerül? -
#1398 ;DDD -
#1397 HA litium-ion aksi van, akkor nem kell kisütni, hanem az első töltésnél (bármennyi power is legyen benne) 10-12 órát kell tölteni és ez után báemikor bármennyit töltheted. ha régebbi típus az aksi, akkor 2x elég kisütni (teljesen lemeríteni) majd teljesen feltölteni (10-12 órán keresztű) -
G_ArchAngel #1396 Stann, a kisütés mikéntje ott dől el, hogy melyik konyha ízvilága áll közel hozzád...:) -
OPM #1395 de alcatel 512 van olyan? sztem nincs :( -
#1394 Hali! Most vettem egy telót(C55), és a kérdésem, h. hogyan kell kisütni? Csak meg kell várni,h. lemerüljön fullosan, és ezt 3x?
A másik pedig, h. wapról télleg nem tölthetek rá 1kb feletti csengőhangot Java-port nyitás nélkül? Amugy ez kockázatos művelet, el lehelt vele b*szni a készüléket?
Előre is köszi, és bocsa lammaságokért, Dani -
#1392 A Nokia Modem Options programot el lehet indítani valahogy? mert miután én feltelepítettem, a mappájában lett egy csomó ismeretlen kiterjesztésű fájl, meg 2 telepítő. Egy win95 meg egy újabb. -
#1391 vagy infrán. -
OPM #1390 de ezeket csak kábellel tom rátölteni, nem? :( -
#1389 csak azt tudom, hogy a Motorolát kell megvenned, mert a Siemenseket szubjektíve rühellem :) -
#1388 Két telefon izgatja a fantáziám:
ha vki tud vmit a beszerezhetőségükről, vagy forgalomba kerülésük időpontjáról, kérem válaszoljon:
Motorola v600
Siemens ST55
előre is köszi... -
#1387 4-ért biztos ;D
gondolom 4+ egy kevés. attól függ mennyibe kerül egy új domino csomag. én a helyedben 4 és a teljes ár között félúton valahol szabnám meg a határt... teljes áron azért nem adhatod, emrt akkor inkább mindenki maga veszi meg a boltban. -
#1386 Az lenne a kérdésem, hogy mennyiért tudnék eladni egy Westel DOMINO SIM kártyát 4000Ft lebeszélheto 1 évig érvényes, bontatlan... stb.