10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#1467 hol vetted? -
Roll #1466 Az úgy nem lesz jó, mert korlátozva van az axelero-nál a hely. Úgy tudom 5 megára.
Van egy ötletem, küldök egy emailt. -
#1465 Amint tudom elküldöm, legkorábban holnap. Mennyi helyed van a címeden? Mert telepítve 17Mb(fölösleges dolgokat levéve 10), szóval ha nem gáz akkor inkább egybe küldeném(persze tömörítve). -
Roll #1464 Secman kérhetnék egy szívességet? Ezt a progit kergetem már pár hónapja de nem találom, ha nem tul nagy kiterjesztésű akkor elküldeném e-mailen darabolva ide: [email protected] -
#1463 A csengőhangos kérdésemre közben megtaláltam a választ! Viszont még mindig nem tudom hogy lehetne az oplogót, csengőhangot a mobilról a gépre?! -
#1462 Sziasztok! Légyszi segítsetek!
Nem rég vettem egy ME45-öt, akciósan, szerencsére még találtam 1 boltot ahol volt . Szóval a kérdésem a következő:
-Telefonról oplogót és dallamot hogyan lehet lementeni a gépre? Van hozzá valami progi? (adatkábelem és SoftDataLink 5.0-m van)
-Még1 kérdés: tudtommal .mid -et lehet csengőhangnak rátölteni, nos, van egy csomó .mid -em amiket netről szedtem le(clubsiemens egyik linkjéről), de mindegyiknél azt írja ki hogy sikertelen volt a másolás. Most akkor mi van? Esetleg túl nagy lenne? Mekkora lehet a max méret amit csengőhangként fel lehet tölteni?
A válaszokat előre is kösz!
-
#1461 westeles leszek asszem, sokkal olcsóbb a Westel 300, mint a Pannon Optimum -
#1460 a prepaid is csak 10
csakhogy nem lehet kapni, hiaba hirdetik -
#1459 na, abban király a westel, talán én is váltanék, pannonnál nem nagyon jók az előfizetéses csomagok :( -
[Walaki]D`Lair #1458 előfizetés -
Siemens ME45
+ Pannon GSM előfizetés bruttó 3 900 Ft
-
#1456 előfizetés/domino? -
#1455 Nem érdekel titeket egy S45? ua. mint a ME45 csak nem ütésálló. ár megegyezés szerint ;-)
Különben tényleg nagyszerű teló.
Van/volt itt vkinek S100-asa? -
[Walaki]D`Lair #1454 nemtom....az enyim már majdnem 2 éves....és Westeles :) -
#1453 pannonnál veszed, ha ott van, nem igaz? -
#1452 bár végülis a samsung c100 is szimpi, más kérdés a mini kijelzője -
#1451 csakhogy pannonos partnerprogramos fekete siemens me45-öt sehol nem lehet kapni.
Ha valaki mégis tudna arról, hogy hol van még, szóljon légyszi! -
[Walaki]D`Lair #1450 IMÁDOM, KIRÁLY, GYÖNYÖRŰ és csudijó...valamint még elfogadható a sebessége is, nem mint a mostani S55-ös zímensznek, ami olyan lassú, hogy az siralmas.... -
#1449 fantasztikus, remelem kimoderaljak, ugyanis ez nem a gumiszoba -
#1448 Ambi pur bluetoothos vécéillatosító -
#1447 -
Chief #1446 A windows nem talál hozzá való illsztőprogramot!
De már megoldódott, mert ki lett cserélve soros portosra az adatkábel!
Azért kössz! -
#1445 vhol meg lehet kapni? -
#1444 szerintem csak sima windows-os USB driver kell hozzá -
Anee #1443 Annyira nem lassú a szoftvere csak meg kell szokni. Amúgy meg szoftvereket szoktak kiadni ericssonokhoz ők is látják hogyha szar:-) -
#1442 mostmár nem kéne tovább basztatni az előfizusokat -
#1441 na még szerencse. -
#1440 "A PGSM oldalán szerepel egy új tarifaközlemény. Ezek szerint a Pannon kismértékű csökkentés, valamint lényegében változatlan percdíjak mellett áttér a 30 másodperces számlázásra pre-paidben."
akkor csak prepaid... -
#1439 van egy 7250-esem, mire cseréljem le?
ezelőtt volt V200-am, szerettem, de olyan kis féltenivaló volt...
Unom a Nokia-t... se normális Notepad, Calendar, naponta állítgatni kell az ébresztőt, a főmenű is síralmas...
Tetszeik a T610, de nagyon lassú a software-e...
Help me... -
#1438 Meggyőző :) -
#1437 nem tom elég e annyi hogy 2002 év telefonja -
#1436 Véleményeket/tapasztalatokat írnátok a Siemens ME45-ről? -
#1435 gondolom mindent lehet (vegulis egy szolgaltato) megfelelo mennyisegu penz elleneben -
#1434 és a számod megtartásával lehet kártyásra lépni számlásról? -
#1433 elofizeteses pannonnal masodperc alapu a szamlazas
a perfektnel minden megkezdett perc 36 forint -
#1432 figyelembe vettem
igy is olcsobb mint most a Momentumom
pontosabban kevesebb mint a fele
a mult honapban is
ugyanis, a 45 percet jocskan tullepem, es altalaban csucsidoben telefonalok -
#1431 1x ok, de te most mar csak ezt hajtogatod -
#1430 en nem tudom -
#1429 köszi. -
Chief #1428 Üdv!
Valaki estleg nem tud SonyEricsson T300-hoz driver?
USB-s adatkábel van hozzá, és valmi USB-Device drivert követel, miután csatlakoztatam a telt.
Már minden lehetséges oldalon körülnéztem, eredménytelenül.