10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#1508 A PAnnon félperces egységekben számláz. Egébként mobilhívások több, mint fele 30-45 másodperc között van.
(Forrás: nyári Pannonvilág) -
#1507 "Előfizetéses tarifái egyszerűen nem elfogadhatóak, 3125 Ft havidíj, fele sem beszélhető le, percdíj nagyon drága."
RockAndRoll Max :) Olvass utána! A teljes 3125 lebeszélhető. Persze így is marad bent 675, ha jól emlékszem. De ez máris jobb, mint BÁRMELYIK Pannonos...
"Vitamax UNO-ban pedig a percdíj magasabb, mint a Domino Napnál, és magasabb a Praktikum Perfektnél, és a számlázás:
Minden hívás első 60 másodpercéig - a hívás hosszától függetlenül - 1 percet számlázunk, ezt követően 30 mp-es egységekben történik a számlázás."
Minimálisan drágább és itt legalább 1 perc után félperces egységekben számláz. Megsúgom, hogy mind a Praktikum Perfekt, mint a Domino Nap MINDEN esetben PERCALAPÚ és nem félperces...
Olvass kicsit jobban utána, mielőtt leszólod őket, mert kissé tájékozatlanul hadakozol... Bocs -
#1506 Másfél éve Vodafone Vitamax City :) -
#1505 A Pannon-tól ez nem volt etikus.Néhányan gondolom ismét elpártoltak tőle.A "boldog békeidőben" én is Pannon-os voltam,de már kb:2 éve vodás. -
#1504 jaja, bár én a Vodafone-t nem komálom, az a helyzet. Inkább Westelt. Pannonnal az a gondom, hogy vagánykodtak, hogy valódi másodperc alapú számlázás, oszt ők is átálltak a félpercesre
-
#1503 A VitaMAX City tarifacsomag számlázása 30 mp-es egységekben történik.
Ennyi a negatívum szerintem... -
#1502 VitaMAX City
-
#1501 melyik csomag? -
#1500 Nekem a Vodafone bejött.54/24/30 -
#1499 Fele lebeszélhető.
Tájékozatlanok vagytok fiaim -
[Walaki]D`Lair #1498 Westelnél egy fitying se beszélhető le....a percdíj a csillagokat verdesi.... -
#1497 áááááááááááááá, mindig is tudtam, hogy voda a legszarabb :)))
Előfizetéses tarifái egyszerűen nem elfogadhatóak, 3125 Ft havidíj, fele sem beszélhető le, percdíj nagyon drága.
Pannonnál a 3000 Ft-os csomagból 1500 lebeszélhető, a tarifák pedig sokkal jobbak.
Vitamax UNO-ban pedig a percdíj magasabb, mint a Domino Napnál, és magasabb a Praktikum Perfektnél, és a számlázás:
2 Minden hívás első 60 másodpercéig - a hívás hosszától függetlenül - 1 percet számlázunk, ezt követően 30 mp-es egységekben történik a számlázás.
éééééééééégééééééééééééés :))
Ugye van két jobb szolgáltató és egy, amelyik rosszabb, mint a másik kettő :))) -
#1496 Te vodás lettél? Nem pannon voltál? -
#1495 Először én sem hittem. :) Javaslom olvass utána! -
#1494 az nem lehet az -
#1493 Haha! Értékes kiegészítő információ gyanánt elmondom, hogy a Vodafone-nak van VALÓDI másodpercalapú prepaid csomagja VITAMAX néven :) -
#1492 ma a 2003/nyári PannonVilágot fellapoztam.
Benne:
Miért jó pannonosnak lenni?
És a válasz: Valódi Másodperc alapú számlázás kártyás és előfizetéses tarifacsomagok esetén egyaránt!
ROHADJANAK MEG! -
#1491 szerintem is lesz fordulat a történetben. Olcsóbb lesz majd az előfizetés még.
Nekem személyszerint legjobban a régi helyzet tetszett, vezetékes telefon előnyben, előfizetéses kifizethető, prepaid nincs. vicces volt. -
#1490 Mindjárt jobban érzem magam ;D -
#1488 Ebben az a nevetséges, hogy látszik, hogy mennyire sokat nyúlnak rajtad a szolgáltatók, ha már előfizuval csak drágábban tudsz telefonálni...
De lesz még nemulass! A city árai csak jan elejéig garantáltak... :( -
#1487 Tudom sajnos. Azt gondolom, hogy lesz még csavar a történetben, nem lesz a prepaid mindig ilyen felkapott.
Mert régen az emberek (1998-1999-2000) még meggondolták, hogy prepaid vagy postpaid, mert egyiken van havidíj, de olcsóbb, másik havidíjmentes és drágább vele telefonálni.
Szerintem lesz még idő, mikor ugyanígy lesz.
Nem tudjátok, hogy más országokban hogy van? (nyugaton) -
#1486 igen? Akkor elvileg jövő hónapban már válthatok.
Thx az infót. -
#1485 "Mondjuk már látszik micsoda különbség van már mobil és vezetékes között, már minden mobilt pannonról érdemes hívni"
Igazán nem akarlak elkeseríteni, de a nem POSTPAID, hanem PREPAID Vodafone Vitamax City még mindig simán veri ezeket az árakat, ha mobilt hívsz. Ráadásul előfizetési díj NÉLKÜL... -
#1484 Szerintem havonta válthatsz csomagot. De perszen nem biztos... -
#1483 igen, már áttanulmányoztam, de én csúcsidős percdíjaknál sokkal olcsóbbat képzelek el álmaim percdíjának :)
Mondjuk már látszik micsoda különbség van már mobil és vezetékes között, már minden mobilt pannonról érdemes hívni, eddig a vezetékes mindenben olcsóbb volt. Sajnos augusztus végén váltottam Optimumról Momentumra, már átváltottak, de 1 vagy 2 hónapnak kell eltelnie, hogy válthassan újra, mostmár a 3000 Ft-os havidíjú horizontra, és megrendeltem a PannonPluszt is, így 25%-kal olcsóbb lesz. Remélem az első havi számlát kivéve a (PannonPlusz miatt) olcsó számláim lesznek :)) -
#1482 Milyen mobilt érdemes most venni ?
Nekkem nagyon tetszik a Sony Ericson T610 kinek van ezzel bármi tapasztalata. -
#1481 ezeket mind én írtam -
altbrucke #1480 francba, ez elcsesződött -
altbrucke #1479 ezt nem is altbrucke írta! hanem én -
altbrucke #1478 Vannak új Pannonos előfizetési csomagok és már egész olcsó lett velük a telefonálás. A legolcsó 24 és 40 Ft közötti percdíjjal váltakozik (a csúcsidőtől és a hálózattól függően), valamint az előfizetési díj fele lebeszélhető (1 hónapra 3 rugó), de nem mp-ként, hanem fél percenként számlázik. De ha valaki sokat telefonál, ez éri meg a neki a legjobban. Tehát ha Pannonos előfizető vagy, mindenképen nézz utána, lehet hogy megéri áttérni valamelyik új csomagra. -
#1477 Ha lehet kapni ott meg praktikummal 16-ert akkor vehetnel nekem egyet (ha van meg fekete)
mondjuk, hogy hol talalkozunk az mar kicsit bonyolultabb
mondjuk en budapesti vagyok,
huh ez egy kicist bonyolult lesz
inkabb csak annyit kerek, hogy nezd meg van e meg nekik prepaides fekete 16e-ert
koszi
aztan majd valamit kitalalok -
Roll #1476 igen. köszi -
#1475 Megkaptad???????? -
#1474 Azt gondoltam, de ha nem pécsi akkor nem tudok segíteni rajta, ha meg pécsi akkor gondolom mondta volna hogy részletesebben írjam le. -
#1473 ő is akar venni úgy tudom -
#1472 Fenn van :) -
#1471 Csütörtökön Pécsett :), ha részletesebben érdekel, akkor szólj :) -
Roll #1470 Mikor nyomod fel? -
#1469 Messengeren vagy mircen át tudjátok küldeni simán. Vagy FTP-re kirakjátok. -
#1468 és mikor?