10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#1548 Sokat nem tudok róla, csak azt, hogy EU norma, amit nekünk is be kell vezetni. Márpedig, ha májusban már a nagy EU-t gyengítjük, akkor kell lennie itt is. Más módszer pedig nincs a számhordozásra, mint a teljes szám mozgatása. Hogy honnan tudod majd, hogy ki micsoda? Hát szerintem sehonnan :) Legalább értelmét veszti a "hálón belül" marhaság... -
#1547 Kommunikációs kábel, Ericsson R320,R600,T39,T65,T68,T68i, Txxx stb. GPRS adatkábel USB, tölti is a telefont az USB portról (driver lemezzel)
GPRS-re alkalmas megfelelő telefon típus esetén. Tölti is a készüléket az USB portról.
Cikkszám: 1617
Jelenleg készleten: több db
Netto ár: 3360 Ft - Brutto ár: 4200 Ft
erről beszélek nem a másikról! it hol van hogy mellet??? -
#1546 Amúgy írhatsz a boltnak. Azok tuti tudják :) -
#1545 "MELLETT"
Szerinted? -
#1544 az tudom! de az a kérdésem hogy az 1617 cikkszámú csak ölteni vagy csak adatátvitellre képes? -
#1543 komoly???
Erről még sosem hallottam, és honnan lehet tudni, hogy ki hálózaton belüli és ki kívüli???
És hogy fog ez "bevezetődni"???
Nem tudnál kicsit mesélni erről, légyszi. -
#1542 Oda van írva, hogy: "tölti is a telefont adatátvitel mellett az USB portról"
Mi nem világos? -
#1541 Nem kezdek flame-et, pedig minden érvedre lenne válaszom, de nem kell ez senkinek. Mindenki megnézi magának az árakat és a szolgáltatásokat és dönt a saját szájíze szerint.
Annyit azért leírok, hogy nem nézek én le senkit, ha nem Vodás. Miért tenném? Ha neki az bejön, amije van... -
#1540 Üdv mindenkinek!
lenne egy kérdésem! akarok venni egy adatkábelt a R600-om hoz, netre! mert ami most van az nem tölt! kinéztem maganam eggyet itt: http://www.mobiltelefonok.hu/cgi-bin/gsm/commerce.cgi?product=er48&cart_id=1307205.5307
1617 cikkszámut! az a kérdésem hogy ez net közben is tölti a telót? vagy csak vagy tölt vagy net?
mert a 1618-as cikkszámunál már ki van egészitve hogy adatátvitel közben is tölt! pls help! thx! -
#1539 Viszed az előhívót is... -
#1538 és mi van akkor, ha foglalt az a szám a másik szolgáltatónál, amelyik most van nekem? -
#1537 Akkor hasonlítsd össze a Westel és a voda előfizetéses árait, és meglátod, hogy mekkora a különbség.
Majd hasonlítsd össze a Domino Nap és a Vitamax UNO árait, és meglátod, hogy hálózaton belül a Westelnél 3 Ft-tal olcsóbb egy perc, mint a Vitamax UNO-val. És westeles sokkal több van, mint vodás.
Másrészt pedig kurvára nem tetszik a www.vodafon.hu. Nem vodafone!! Hanem a vodafon.hu
És egyébként meg nem tudom, hogy miért számít ma már rossznak, ha valaki nem vodás, mert valahogy így van.
Ez egy olyan társaság, mint a Harley Davidsonosok köre, minden mást lenéznek, és istenítik a Vodát.
Nyugi, ők titeket csak pénzszerzésre használnak.
Egyébként meg a westel a sport támogatása miatt is sokkal szimpatikusabb cég, meg minden.
-
#1536 Pl. az árak. Másrészt a minőség. Harmadrészt pedig az internet. -
#1535 nem lesz így, majd meglátod. -
#1534 Nekem is ezért volt furcsa Taranov... -
#1533 Nézd, ha neked az tetszik, csak hajrá. Nekem meg ők nem szimpik, bár én csak egy dolgot nézek az elfogadható szolgáltatás mellett, ez pedig az ár. Ebben jelenleg nincs konkurense a Vodának, kivéve ha valami multi cég fizet elő, bár ezeket az árakat már nem ismerem... -
#1532 "gyakorlatban sehogy sem"
Olyannyira nem lehetséges, hogy jövőre KÖTELEZŐ :))))))
Jót derültem a dolgon :) -
#1531 Minden tekintetben? Én egy tekintetet sem találok. Nem bíznám rá a westelre magam ha élet-halál kérdésről lenne szó. :) -
#1530 pl? -
#1529 a Westel szerintem minden tekintetben jobb, mint a Vodafone. -
#1528 A számunkat átvihetjük???
Szerintem az csak elviekben valósítható meg, gyakorlatban sehogy sem. -
#1527 Mi bajod van a Vodafone-al? Jővőre lesz az ha szolgáltatót váltunk a számunkat is átvihetjük? -
#1526 IGen, azt én is észrevettem, hogy kezdi elbaszni az egész előfizetéses dolgot, bár én vodára nem váltanék, mert nagyon nem szimpi, de Westelre asszem átváltok majd. Csak a számcsere miatt babrás. De érdemes.
Ott nem tudod hány másodperc alapú az előfizetéses számlázás? -
#1525 Jelenleg mindenki bútorozik el tőlük, akit csak ismerek. A Voda új ügyfeleinek kb 80%-a volt Pannonos. Kicsit leülhetnének felülvizsgálni, hogy mennyit is ér egy perc beszéd meg egy SMS... -
#1524 nem valószínű, hogy hazudnak, és szerintem teljesen igaz, teljesen hihető. Semmi különös nincs benne.
Egyébként nem gondolom, hogy szarban vannak, ha valami szarban lenne, ez max. a Westel lehet, de nem nagyon fordulhat elő, mert az a Matávé meg minden, jól menő cég. De a Pannon is holland végülis, van bőven tőkéjük. -
#1523 a prepaid reklámokban tegeznek, mmert azt gyerekeknek csinálják, a postpaidben nem :))) -
#1522 ja, eléggé zavar :)) -
#1521 Azt én is hallottam,hogy szarban vannak.Tudsz valami friss infót? -
#1520 Mé', még a reklámokban is tegeznek (akár Vodafone, Pannon vagy Westelről van szó) -
#1519 Ez a mobilhívások több, mint fele ennyi meg annyi másodperc lehet, hogy igaz a Pannonnál bonyolított hívásokra, de ezt vagy elhiszem vagy nem (NEM). Viszont nyugodtan leírhatják, pedig bizonyítani igencsak macerás. Szóval akár hazudhatnak is. (Nem csodálnám, amennyire szarban vannak újabban) :) -
#1518 Könyörgöm, legalább nézd meg azt a linket, ha már odaraktam! -
#1517 persze, nem hazudnak. Az egy kicsit azért abszurdum lenne. -
#1516 Hívásaidat???
A Pannon weboldalán tegeznek vagy ezt te találtad ki idézőjelben? :)) -
#1515 Én az ME45-öt javaslom. 15900 bruttó a pannonnál és ezért bőven megéri. Nagy a kijelzője, jól bírja az aksi, jó a megvilágítása és a feketéhez adatkábel is jár. Ja, és azt elfelejtettem mondani, hogy HA még kapsz -
#1514 Köszi! -
#1513 Ez csak délig!
1rstwap (ez mindig jó) -
#1512 Ki tud működő ingyen SMS oldalt? -
#1511 Te mindent elhiszel, amit egy marketingcélokra összerakott lapban olvasol? :-P -
#1510 "A Praktikum Perfekt tarifacsomag esetén hívásaidat egyperces egységekben számlázzuk."
forrás -
bandia #1509 Sziasztok!
Na fa*án sikerült elhagynom a telefonomat, enyhén illumináltállapotban! Milyet vegyek szerintetek? Szerencse hogy csak egy c35 ös volt, meg amúgy is újat szeretnék! C55öt néztem! Milyen, mert még az ára sem olyen rossz! Amire nekem kell, sms, meg telefonálás talán jó lenne! Ja meg remélem nem kell állandóan tölteni, szal bírja! Jó telcsi?
Köszi