10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • Anee
    Strapabíróságba a R310 a durva....az mindent kibir
    Az új SonyEriccson design-ok szerintem kezdenek javulni -a T610,Z sorozat T105- bár tény és való a korai modellek nem voltak szépek...de tudásban azért mindig ott voltak. s van aki nem külső miatt vesz telefont
    Tény és való fagy a T300-zam szóval szitkozódhatnék...:-) De nem teszem...inkább feltöltetek rá egy újabb szoftvert:-)

A Siemens az az alja a Motorolával számomra...M55..gané. Ha valami akkor a Siemens telefonok nem használják ki a szines kijelzőt...akkor meg minek rá?
    A másik ez a Xelibri szutyok...az ijen retkekkel lesz piacvezető, úgy komoly high-eng telefonuk -az az oldalgombos ganén kívül nincs.
    És a népnek olcsó telefon kell nem high end...ezért vannak ott ahol vannak
  • Taranov

:))
  • Taranov
    Mobiltelefonokban újonc szerintem :)
  • HuAn82
    Ebben igazad lehet,mert sok embernek nem tetszik az M35i.Sokaknak baja is volt(van)vele,de talán nekem és az ismerőseimnek szerencséje volt és bejött.

Mielőtt még megvádolna valaki,hogy Siemens fanatikus vagyok már Nokia-m van...
  • HuAn82
    Az #1582-t nem azért írtam,hogy a legjobb mobilokat gyártja hanem azért,hogy mennyire jó az üzletpolitikája.Gyárts olcsón,sokat (valami használhatót)!Szerezz megfelelő partnert (terjesztés) és ime az eredmény.A Te szavaiddal élve "egy újonc" cég vezeti a piacot.
  • Taranov
    Nekem nagyon nem tetszik az M35i, és szerintem a 6250 gyenge mása, de ha neked olyan strapabíró volt, ám legyen, én elhiszem.
    Egyébként nagyrészt konyhagép gyártó volt, legalábbis a LAKOSSÁGI termékek közül.
    Mert persze gyártott elektromos hálózatokat is, meg mozdonyokat.
    Az a Siemens az nem ez a Siemens, csak a cég elvileg ugyanaz.
    Egyébként meg nem a Siemenset szídom, de mobiltelefonban nem nyerő, és igenis, újonc.
    Egyébként nem olvastam el még a linkeket, tehát a mozdonyt, elektromos hálózatot anélkül mondtam.
  • Taranov
    hát persze. de mivel? az A 50-nel. És ezt nem tudod megcáfolni, ez így van.
  • HuAn82
    A Siemens vezeti a hazai mobilpiacot! ennyi...
  • HuAn82
    Nekem sokáig egy Siemens M35i volt(kb:2év).Bele ejtettem egyszer a fagyálós edénybe,a tűző napon felejtettem felhólyagzott,anyám egyszer véletlenül kimosta a ruhámal együtt(teljes mosóprogram).Fél évesen kiesett az autómból és számtalanszor elejtettem.Jah és a katonaság alatt is végig velem volt,ott is kapott sokmindent.

A lényeg,hogy a mai napig müködik habár már más telcsit használok.

" tudod, hogy a Siemens konyhagépgyártó cég volt" Ez baromság!Azzal is foglalkoztak számtalan dolog mellett.Egy 155 éves múlttal rendelkező cégről van szó.Ajánlom figyelmedbe a Siemens Nemzeti Vállalat és a Siemens AG
  • Taranov
    Nokiákkal eddig nekem sem volt bajom.
    Bár nem volt sok, 2110, 5110, 3330, 6310 és 7210.
    Mindegyik jó volt nagyon is.
    Ericssonom csak R320 volt, az is király, de fél naponta kellett tölteni.
  • Munch
    Számbol vetted ki a szót. Bár a Sonynak is volt egy pár saját telója régebben is, de azt is csak a sok kis hülyegyereknek találták ki (gyááhe szonnnnid van??) ... ez kb. ez a stílus, mint a mostani sonyericsonok. Hosssszú évek óta a Nokiába tudok csak megbízni. Az ericsonom már BE SE KAPCSOL!!!! Szekrény mélyéről előkerültek, akárcsak a 3210. Az természetesen hibátlan.
  • Taranov
    Ne beszélj hülyeségeket, tudod, hogy a Siemens konyhagépgyártó cég volt, csak betörtek a mobil piacra. a C15 valóban gagyi volt, meg a C25 volt az első népszerűbb modelljük, de azt is írtó kevesen vették. Attól, hogy most a 3. legnagyobb gyártó, még a mobiltelefon piacon eléggé újonc. És azért az "A" sorozat nem is túl bizalomgerjesztő.
    A SonyEricsson meg végképp újon, pár éve létezik, előtte pedig csak az Ericsson volt, ami valóban a második legnagyobb volt a Nokia után, de persze Sonys design-t vett fel, és elég gagyi lett szerintem. De ezutóbbi már relatív.
    De az, hogy mindkettő új a mobilpiacon, az tény.
    A Panasonic régen sokkal jobb telefonokat gyártott, mint a Siemens.
    És akkor a Bosch, Nokia voltak inkább a menők.
    A 2110-es korszakára gondolok.
    '96 felé kb....
  • Munch
    Háááát... olyan értelemben újonc, hogy a régebbi telójai, a C15... az az ótvar szines siemens, nagyon nem jött be senkinek, alig vitték. A panasonicok jó telók nagyon, de laikusoknak talán bonyolult. A sharp is mostanság kezd befutni az ÚJ telóival. SonyEriccccszon helyből szar, ezen még gondolkodni se akarok.. :DDDD
  • Pheel
    LOOOOOOOOOOL!

A Siemens, mint újonc :) A harmadik legnagyobb gyártó :) A SonyEricsson meg negyedik :) Újabb LOOOOOOOOOOL! :)
  • Pheel
    Ezen az alapon meg Nokia-t kellett volna venned :)

Bár nem kötözködök :)
  • Anee
    végül maradtam a beválnál nem mertem kockáztatni.
    Nem sok embernek van Pana-ja...s ez nem túl biztató
  • Taranov
    Ericsson se rossz, csak az ilyen újoncokban nem hiszek, mint Samsung, Sharp, Siemens...
  • Pheel
    Régen meg nagy Panasonic mániád volt... :-P
  • Anee
    hát én meg csak ericsson veszek eddig nekem azzal nem volt soha semmi bajom....
    3210 után nokiát megköszöntem......:-)
  • ollie
  • Taranov
  • ollie
    persze azok is jók
  • Taranov
    hát ha az olyan jó volt, akkor tudunk mondani annál sokkal jobbakat is, nem? :))
    Pl. 6310, 6250, 6210, 8910, mind mind nagyon jók.
  • ollie
    3410 a legjobb ;D
    1 évig volt ilyenem, oszt "lecseréltem" egy 3300-ra. Azóta is hiányzik a 3410-es, minden meg volt benne, ami egy mobilhoz kell. Még java is, bár azon lehetne vitázni...
  • Taranov
    meg én pl. csak Nokiát veszek, azzal nincs ilyen.
    Azonban az ismerettségi körömben mindig lehurrognak ezért...
  • Taranov
    Elég szopó már a kamera is.
  • Anee
    Olvastam tesztet róla, írták hogy "korlátozott" az infra szolgáltatása....Vélhetően vagy csak fogadni -inkább-, vagy csak küldeni tud...
    Megoldás: Kábel összeköttetés..
    elég szopó egy olyan telefonnál...
  • Taranov
    Hát visszautasítja az adatforgalmat, ha csak Windows IRDA kapcsolaton keresztül akarod átnyomni, a saját szoftveren keresztül kell, amit megfelelően kell konfigurálni.
  • Taranov
    Ez olyan nehezen elképzelhető számomra, hogy inkább el sem hiszem, minthogy elkezdjek ezen filozofálni :)
  • ollie
    Na ez a GOND, hogy jövő évtől NEM fogod tudni, hogy ki melyik hálózathoz tartozik a szám alapján. Aztán elsz csodálkozás, miután kézhez kapjuk a számlát (már az előfizusok).
  • Taranov
    ez igaz. Na kíváncsi leszek. Jó lenne vmi új szolgáltató, ha jönne majd az EU-ban.
  • Pheel
    Kérdezd meg a boltot!
  • Pheel
    Visszhang mindig a bevezetés körül 1 hónappal és inkább utána szokott lenni mindig. Garantálni meg lehet nyugodtan, mert akkor úgyis kijön valami olyannal, ami jobban megéri és az emberek váltanak, mint most...
  • Taranov
    Ez igaz, más, de ha ezt tényleg bevezetik jövőre, akkor ennek nagyobb visszhangja lenne talán, és a szolgáltatók (VodA :) nem garantálnák a hálózaton belüli és kívüli percdíjakat 2005-ig.
  • Taranov
    Írj E-mailt a boltnak!
  • tom..
    nincs kedvem 4200-at kiadni a semmiért!
  • tom..
    akkor azt mondod hogy tölt net közben?
  • Pheel
    Kicsit más, mint az Euró, mert ahhoz Monetáris Uniós tagság kell, nem Ejrópai...
  • Pheel
    Hmm. Elég nagy marhaság lenne, ha nem töltené használat közben, csak külön, figyelembe véve, hogy folyamatosan jön rajta a feszkó...
  • Taranov
    na, ha te se tudsz róla bővebben, akkor továbbra is azt gondolom, hogy ezt sem fogják bevezetni jövőre, ugyan úgy, mint az eurót.