10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • csaptelep
    Tudsz még ilyen jó boltokat?
    Vagy honnan vetted?
  • Taranov
    :)

Én 64-ért vettem kártyafüggetlenül szuper 7210-et vettem nem lopottat, a szemét vodánál meg még ELŐFIZETÉSSEL (!!!) is 100 ezer.
  • csaptelep
    25ér kártyafüggetlen, csak nincs gari hozzá...
    Vajon miért...:)
  • Taranov
    3510i az szar.
    Én Sony Ericssont venném.
  • csaptelep
    nokia 3510i meg 33990Ft...
    Ez a legjobb a 3 közül?
    Mert 25ért tudok venni, az megéri?
  • Taranov
    nagyon nem csípem a vodát
  • Taranov
    hát én Pannonnál szoktam nézni
  • csaptelep
    Sony-Ericsson T300 19990Ft
    Smsung C100 32990Ft

by Voda-vitaMAx...
  • Taranov
    Samsunk C100 szerintem.
  • csaptelep
    Szines fronton melyik a legolcsóbb darab? (kártyás)
    Mit érdemes venni manapság, ha nem kell túl sok extra?
  • tom..
    nekem ericsson van, de ha a windows egyszer megtalálja akkkor a következő inditásnál már megint nincs rajta a driver! nekem végülis nem a telo software-vel van a gond hanem az usb-s adatkábellel!
  • Taranov
    na, XP velem is szokott ilyesmiket csinálni, de én feltelepítettem a telefon szoftverét, beikszeltem a kábeles összeköttetést miközben össze volt kötve, leellenőrizte, hogy tényleg össze van-e kötve, és mivel össze volt, a windows-zal "megismertette", hogy az az eszköz, azon a porton, az a telefon. És azután a Windows már mindig tudta.
    Ez Nokiánál volt.
  • tom..
    XP
  • Taranov
    Milyen windowsod van?
  • tom..
    majd egyszer talán!:) de addig is nincs tipped mi lehet a gond?
  • Taranov
    Hát használj Linuxot :))

• tom..
    Üdv! mindenkinek!
    Megvettem a töltös adatkábelt! #1547-ben le van irva!
    A kábel müxik meg minden, de a winfos egyszerüen meghüjül töle! ha a telo nincs rádugva a kábelre akkor a winfos betöltése után a win azt sem tudja mi ez a kábel! ismeretlen eszköz-nek ismeri! ha viszont ugy inditom a gépet hogy rajta a teló akkor jól felismeri hogy adakábel és már kéri is a megfelelő drivert! de néhe még igy se ismeri fől! + ha rajta a kábel akkor a winfos majd egy perci tölt! ha valaki tudja mi lehet a gond segitsen! vagy oktasson ki ha én vagyok a hülye!:)
  • Taranov
    :)
  • HuAn82
  • HuAn82

Nem vagyok vicces ember... többnyire mogorva és agresszív.
  • Taranov
    nem nekem nem jön be, a minőségével van a bibi.
    7650 sokkal jobb.
  • Taranov
    basszameg, nem érted, hogy vicc volt???
    Nem látod a szmájlit??
    Nem érzed a kínai piac ellen szóló gúnyt?
    Illetve nem tűnt fel, hogy autógumiért nem a kínaira szoktak menni???

Hát nem igaz, nem gondoltam, hogy ilyen nehézfelfogású vagy.
  • PResident Evil
    ahhh thx :) mahjd még megdumáljuk...
  • HuAn82
    Az én gumim még a régi készletből volt ezért volt Nokia.A mostaniak pedig Nokian.
  • HuAn82
    Sokáig a gumi, úgy mint a kábel s a papír, volt a központban a Nokia tevékenységében. Csak 1990-ben a Nokia hagyta a gumiipárságot: a helyett főleg a távközlésre s a mobiltelefonokre kezdett koncentrálni. Mostanában a Nokian Jalkineet folytatja a csizmahagyományát, s a Nokian Renkaat pedig az autogumitradicióját. Mindenkét cég nagy munkaadók Nokiában, amely egy kis város Tampere mellett.

ennyit a kínai piacodról...
  • HuAn82
    Azért mert neked nem jön be,még nem kell leszarozni.
  • HuAn82
    Huh,de jót röhögtem...Annyiszor látsz te engem kínai piacon mikor a hátad közepét.

Reménytelen...
  • Pontius #1602
    Haliho!
    8270-hez keresnék eredeti előlapot. Nem tudja valaki honnan lehet ilyet szerezni,vgy nem tudna nekem valaki ilyet szerezni??
  • Taranov
    igen, én ezt alátámasztom, nagyon is jó a Bosch, és a Sharp is, de nem mobilban.
  • Taranov
    az kínai piacos hamisított NOKIAN volt :))
  • HuAn82
    Már nem gyárt gumit...
  • HuAn82
    "A Bosch az tényleg autó-akkumulátor-gyártó" is,de ezenkivül még autóalkatrészeket,konyhagépeket,kézi szerszámokat,mosogépet,stb,stb... gyárt.A Sharp szerintem meg jó ugye Vodafone...
  • ollie
    A Nokia gumi biztos használt mobiltelókból készül
  • HuAn82
    Van Nokia gumi és van Nokian is.Nekem az előző autómon Nokia gumi volt.
  • Taranov
    Siemens A50, jó, szép, akárcsak egy konyhagép :)
    És még marad is pénzed ::)
  • Taranov
    Nokia az gumigyártó, az nem a NokiaN???
    Egyébként valóban, nem rögtön mobiltelefon-gyártóként alakultak meg ezek a cégek, hanem mással foglalkoztak, de a Nokia volt az első mobiltelefon-gyártó.
    A Sony valóban nagyon szórakoztató-elektronikai, mindenki így ismeri.
    A Bosch az tényleg autó-akkumulátor-gyártó, nem is nagyon gyárt már mobiltelefonokat.
    Vagy, ha igen, akkor azoknak nincs nagy sikerük.
    Sharp meg telefonban nagy szar is.
    Egyébként valóban, csak számológépekben híres :)
    Panasonicot tudom, csak a weblapját kell megnézni, faxok, telefonok, alközpontok, és csak a telekommunikációs termékeket említettem. akkor már furcsa lenne, ha pont mobiltelefont nem gyártana.
    A Philips pedig gyártott mobiltelefont, de úgy tűnik , rájöttek, hogy nem kell megcélozni egy új piacot, mert szórakoztató-elektronikában a második helyen minimum áll.
  • PResident Evil
    na szóval az a lényeg hogy 20k-m van egy telóra... ti mit ajánlotok melyika legfrankóbb telefon... :) nem mintha azt venném, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre...
  • Pheel
    "És akkor a Bosch, Nokia voltak inkább a menők."

Mit is gyárt a Bosch? :) Konyhagépeket? :)

Amúgy a 2110 környékén a Philips (szórakoztató-elektronika) telefonok is jók voltak. :-P
  • HuAn82
  • Pheel
    Ha már a Siemens konyhagép-gyártó, akkor a Nokia gumigyártó, a Sony szórakoztató-elektronikai cég, a Motorola processzor-gyártó, a Sharp kalkulátorokkal tört be a piacra, de szintén szórakoztató-elektronikai cég, a Panasonic nem kevésbé és sorolhatnám még a végtelenségig. Ráadásul a mobiltelefónia eleve nem egy régi üzletág.

Kissé billeg az elméleted :)