10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • Taranov
    Nekem 7210-em van, és biztos azt venném újra, (vagy 6310-et) nagyon jó, és eddig volt 5 Nokiám, és egy LG-m, egy Panasonicom, és arra jutottam, hogy a Nokia nagyon bevállt.
    Tehát én azt javaslom.
  • icecave
    Sziasztok! Most készülök venni új mobilt, és nem tudok dönteni a MOTOROLA T720i, és a NOKIA 7210 között. Csak ez a kettö érdekel. Kérek mindenkit, akinek ilyen telója van, írja meg a véleményét róluk!!
    Köszönöm.
  • Anee
    mmf az a csengőhang tipus olyasmi mint a .mid csak szerintem kicsit roszabb...a panasonic, sharp és samsung telók ilyenek...
    A C55 talán .mid-es de lehet nem....ez a két szabvány létezik polifónikusra
  • Pontius #1670
    8250-re valaki nem tud eredeti előlapot?
  • Taranov
    Csehország
  • G_ArchAngel #1667
    valamilyen konkrét cím kellene .mid töltéshez, régen volt egy jó tagtag-os portál csengőhangokra, de már nem tudom melyik az...
  • Pyx #1665
    -á +e
  • Pyx #1664
    mms,multimádia message service, c55 tudja.
  • Taranov
    szerintem a www.mobilforum.hu-ról tudsz.
  • G_ArchAngel #1661
    Aloha!

Vki tudna írni linkeket, ahonnan SE T610-re tudok dallamokat tölteni, ha jól emléxem .mid formátumú...
    Előre is köszi!
  • Taranov
    van benne valami.
  • ollie
    szerintem nem lesz hozzá
  • Taranov
    egyelőre biztos nem
  • Pheel
    C100 infrájára még csak panaszt hallottam. A hozzá használható sw-ekkel nem lehet managelni a telót. Ebben pl sokkal jobb a 3510i...
  • Anee
    Nokia 3510i -t semmiképp se vegyél
    A listába szerintem még felvehető a C100-as samsung, kamera nem csatlakoztatható de van infra meg kábel ja és 65k szin. Ha kell blútú meg hanghívás és nem kell polifónikus csengőhang+letölthető játék -vagyis üzleti teló kell- akkor t68i kamera nélkül
    MCA25 elég fényérzékeny nem csinál túl jó képet,+ annyiért már 1.3MP-es van nem 0.3-mas.../13ropiért/
    Szerintem C100 ami ma abban a kategóriában a legjobb
  • Pyx #1655
    2.
  • Pyx #1654
    sztem még nem
  • csaptelep
    Kamerát utólag se lehet hozzá venni?
  • Taranov
    3510i elég rossz telefon, géppel csak kábelen tud kommunikálni, és kamera nincs hozzá.
  • csaptelep
    Segítsetek!
    Melyik éri meg legjobban?
    1. Sony-ericsson T68i -27ropi
    2. ugyanez kamerával (mca25) - 40ropi
    3. T310 + mca 20 kamera - 36ropi
    4. Nokia 3510i - 20ropi
  • csaptelep
    3510i -hez milyen kamera csatolható?
    Mennyibe kerül 1 ilyen?
    3510i tud kommunikálni géppel?
  • Taranov
    Én eddig összesen 4 telefont kártyafüggetlenítettem, és mindegyikért 2 ezret kértek, kettőt egy helyen függetlenítettem,a többit máshol.
  • Taranov
    hát azért ez így kicsit kemény megfogalmazás :))
  • Taranov
    Igen, csak a szolgáltatós a stupid fogyasztókra rendezkedtek be, akik ragaszkodnak ahhoz, hogy csili-vili bemutatótermekben vegyék meg a cuccost több nyelvet beszélő, de full hülye elárusítóktól.
    Egy GSM szervízbe ugye egy elegáns vodafone-os ügyfél nem teszi be a lábát, hogy előfizetés helyett 36 ezerrel olcsóbban vegyen meg vmit.
  • HuAn82
    Már függetlenitettem eddig néhány telefont,de sehol nem kértek többet még 1000 Ft-nál.
  • csaptelep
    Miért olcsóbb a kártyafüggetlen mint a kártyafüggő?
    Hiszen a függetken jobb, nem?
  • mikike
    voda the best
  • Taranov
    igen, azt jelenti.
    De, ha egy telefon kártyafüggő, 2-4 ezer Ft-ért kikódoltatható, csak akkor elveszik a garancia, mert a telefon dobozán (ha kártyafüggő) matricákkkal fel van tüntetve, hogy melyik szolgáltatóhoz tartozik.
  • csaptelep
    A kártyafüggetlen azt jelenti hogy bármilyen sim kártyával használható? (télleg láma vagyok)
  • Taranov
    vodánál ne nézz semmit, mert az a LEGDRÁGÁBB szolgáltató a készülék árak terén, de ne hidd el, hisz senki nem hiszi el nekem.
    Pannonnál 75 ezer Praktikummal a 7210, kártyafüggetlenül 64 ezer, VODÁNÁL ELŐFIZETÉSSEL 100 ezer.
    De nem lényeg, ettől függetlenül minden láma a vodánál nézi a telefonárakat.
  • Taranov
    Hol is tartottunk? :)
  • Taranov
    Persze, a Nokia TV meg a Video még ma is elterjedt.
  • csaptelep
    Segítsetek már, nem túl olcsó ez 1 kicsit?
  • csaptelep
    Sőtt, ugyanezen oldalon, ugyanolyan teló szintén kártyafüggetlen, szintén 100 ropi...
  • csaptelep
    Nem túl olcsó 27ért a t68i?
    Csak azért mert vodánál 100 ropi vitmaxxal...
  • PResident Evil
    Taranov akkor amit beszéltünk msn-en, csak nem tudtad befejezni azt írd már le légyszives :)
  • Anee
    Nem azért de én már találkoztam pár NOKIA TV-vel és megnéztem ugyanazz a finn nokia volt -logo minden ugyanaz- mint a telefon részleg...Jah és 14" és mininum 10 évesek...
    27-ért T68I jó telefon
  • Taranov
    szerintem igen.
    Nekem tetszik az.
  • csaptelep
    Sony-Ericsson t68i kártyafüggetlen 27ért jó?
  • Taranov
    van egy csomó. gsm.lap.hu-n vannak.
    Én a Drégelyvár GSM-ben vettem, jó bolt, kellemes, jó a kínálat is mindenből.