10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • icecave
    Nem, lejjebb irtam: a másik, amit még megvettem volna, az a MOTOROLA T720i.
    De azért köszi.
    NOKIA lesz.
  • Pheel
    Ha jól sejtem, akkor a 720i-d a 7250i lenne. 7250 alatt minden esetben értheted a 7250i-t a hozzászólásaimban. Szerintem az jóval inkább megéri, de te tudod mire költöd a pénzed...
  • Taranov
    A 7210-et nyugodtan veheted, ne higgy az ellenoldalnak, nekem bevált
  • icecave
    Sziasztok!!

Köszönöm mindenkinek a NOKIA 7210röl irt véleményeit. Azt hiszem, ez lesz a következö mobilom.
    Érdekes, hogy a 720i-röl nem irt senki, ennyire gagyi lenne a teló?
  • Taranov
    Hát ez érdekes :)) Köszi a linket.
  • ollie
    mi van ha hülyén katt? ;)
  • Pheel
    Ha jól emlékszem neked tűnt olyan hihetetlennek a számhordozás. Itt az ideje, hogy mégis elhidd!

Hordozhatóak lesznek a telefonszámok

Kovács Kálmán
    A számhordozhatóság megteremtésével januártól a vezetékes, májustól pedig a mobiltársaságok előfizetői választhatnak majd másik szolgáltatót úgy, hogy megtarthatják eredeti telefonszámukat. Azok a cégek, amelyek a határidő leteltét követő három hónapon belül sem teremtik meg ennek a feltételeit, teljesen elesnek a költségvetési hozzájárulástól, sőt, szankciókra is számíthatnak.

katt ide okosan :)
  • Taranov
    Hát én csak azt tudom, hogy nekem nem tetszik a kinézete, és a Sagem főleg nem.
  • Anee
    Sagem MY X6-tal valakinek van valami tapasztalata? Megéri neméri? Eddig egész jókat hallok csak róla
  • Taranov
    gratulálok :))
  • PResident Evil
    nekem bejön :) ehéten az enyém
  • Taranov
    Van egy kis brossúrám T300-ról, egész kis jópofa telefon :)
  • PResident Evil
    okok :)
  • Taranov
    A 7210-ben kitűnően látszik mindig, hogy mit ír ki, a rálátási szöget nem tudom.
  • Pheel
    Mások az elvárásaim. Én szeretem, ha látom mit ír ki és szeretem, ha nem csak 30 fok a rálátási szög :)

Éppen ezért nem is tetszik...
  • Taranov
    3510i-ben semmi sem szép :))
    Mellesleg bumszli és még infra sincs rajta.
    Én személyszerint meg vagyok elégedve a 7210 kijelzőjével, neked vagy másak az elvárásaid, vagy eleve eldöntötted, hogy utálod azt a telefont.
  • Pheel
    Ha ez nekem szólt, akkor leírnék pár apróságot:

Nem negatív kritika az, amit írtam, csupán tények.

Irígykedni nincs okom, mert a mostani telefonomat többre nézem, mint a 6610/7210 párost. (6510)

A 7650 és a 3650 tényleg nagyok, de én a 7250-et javasoltam, ami enyhén más.

A Nokia is elismerte, hogy a 6610 és a 7210 között csak az elő- és a hátlap, valamint a billentyűzet különbözik, azon kívül a két telefon teljesen megegyezik. Ebből adódóan a kijelzője is ugyanaz.

6610-es kijelzőjét már láttam eleget. Egy homály. Napfényben pedig egyszerűen alig olvasható.

A "minden Nokia-nak ugyanaz a kijelzője" kijelentésedet magad tetted hamissá azzal, hogy szerinted a 3510i kijelzője csíkos. Mellesleg tényleg nem egyforma. Pl a 7250-ben már nem az a kijelző van, mint a 6610/7210 párosban.

A 3510i narancssárga színe tényleg nem szép. :)
  • Taranov
    Igen, ezt én is megkaptam, de eddig minden egyes vírus számítógépre és telefonra is vaklárma volt, nem terjedt el Magyarországon.
  • Gladiator
    VIGYÁZAT!

Vmi ügyes ember csinált telefonra is vírust. Ha hívnak téged, és "ACE"-szel kezdődik a szám, akkor ne vedd fel, mert teljesen leamortizálja a telód, és újat kell venni. A hírt a Nokia és a Motorola is megerősítette. Én emailon kaptam. Gondoltam szólók. pá
  • Taranov
    Szerintem a gyártási időpontját nézd meg :))
  • PResident Evil
    szoftver verziót honnan nézzem meg ? :) és melyik az új ? :)
  • Anee
    Ha új szoftver van rajta akkor nincs gond vele...a régivel -majd egy éves azzal még úgy havi 1-2x kifagy...
    Jó telefon
  • PResident Evil
    Ericcson T300asról mit mondok ? olyat veszek ugyhogy csak szépeket :P
  • Munch
    Aki negatív kritikát írt, abbol árad az irigység :P
    Amatőr hülyegyerek legalább a fele, aki ide benéz. Megnéztem, pötyögtem velük órákat. Kijelzőt napfényben tökéletesen látom, SEMMI bajom vele. 7650 egy magy tank, a 3650 úgyszintén. Engem nem érdekel a sok hülye java alkalmazás, meg beépített képfényező, meg ez a sok hülyeség. A kis méret, a nokiátol eddig megszokott megbízhatóság, a normális felbontású (nem függőleges csíkos szar 3510i) kijelző, és egyszerűen tetszik a telefon. :P 6610-nek gyenge a kivitele, hamar elkezd nyikorogni az elő+hátlapja, ellenben a 7210-zel.
    Pár tizest rátesznek? Nézz már körül jóember! Ugyanannyiba kerül mind a kettő. Villogás? Hol??? A te köreidben lehetséges, én részemről gyűlölöm az olyan embereket, akik megőrülnek ha valaki vesz egy "normális" telefont a környezetükben. Divatteló? Nem hiszem hogy olyan sok lenne belőle, divatteló a NARANCSSÁRGA UNDORÍTÓ 3510i, nem a kis 7210-em, úgyhogy menjetek vásárolni, mielőtt jösztök az irigy szöveggel.
  • Taranov
    ezt max. egy piás szombati buli után tervezhették a mérnökök, talán még ittas állapotban :))
  • Taranov
    Ez butaság, az egy komoly telefon, ugyanaz a helyzet, mint az autókkal.
    Egy Alfa 156 ugyanolyan elegáns autó, mint egy Audi A4, pedig máshogy néz ki.
  • HuAn82
  • Laalee
    LOL

• Pheel
    Azért még megengeded, hogy tegezzelek? Esetleg szólítsalak azonnal Mester úrnak és csak térden kúszva merjek a színed elé kerülni? :-P

Szállj már magadba egy picit, mielőtt írsz valamit...
  • Taranov
    Szerintem sem tudod, de fikázd csak, engem végülis annyira nem zavar.
  • ollie
    Ja a 6610 és 7210 kijelzője már egy kicsit elavult. Az enyémben (3300) is 4096 színű, de sokkal szebb, kontrasztosabb, mint a 6610-é.
  • Pheel
    "A többi nokiába is ugyanez a kijelző van"

Erre mondják, hogy előbb nézd meg és csak utána mondd...
  • Pheel
    Nyugodtan kiröhöghetsz, de szerintem előbb nézd meg azt a fos ELSŐGENERÁCIÓS kijelzőt mondjuk napfényben és nem fogsz látni sokat. Esetleg próbáld olyan szögből nézni, hogy egyszerre lásd az egészet, homályos foltok nélkül. Garantáltan nem sikerül. Persze én nem tudom...
  • Anee
    papíron akkor is 128x128 4096 szin mellett...vagyis elvileg nem kellene különbségnek lennie...Amúgy ha megnézel egy T300 at és egy 7210-et röhögsz hogy nem kapsz sokkalta jobb szineket...a 7250-nek ellenben tényleg teltebbek a szinei.
  • Taranov
    Jól beszélsz, Srác!
  • Munch
    Így van. Össze sem lehet hasonlítani a 3510i meg a 7210 kijelzőjét... A 3-as széria tényleg a fiatal izékéknek lett kitalálva, akiknek csak arra kell, hogy vagányak legyenek a szines kijelzővel. Összehasonlítottam a kettőt, ugyanazt a képet megnéztem mindkettő kijelzőjén... Dzsá! Olyat röhögtem a 3510i felbontásán hogy nem igaz!
    A nagyobb sorszámú telókat sokkal inkább azoknak találták ki, akik talán használják is azt, amiért megveszik a telójukat.
  • Taranov
    mindent tudsz ,csak nincs 7210-ed :))
    Egyébként a 3510i-nek tényleg fos kijelzője van, de az egy 10 ezer forintos teleofon. Ez azért nem.
  • Munch
    Beszélsz hülyeséget! Qrva jó a kijelzője a 7210-emnek. A többi nokiába is ugyanez a kijelző van. :P
  • Pheel
    A 7210 kijelzője nagyon fos, akárcsak a 6610-nek. Javaslom inkább válassz valami újabbat. Pl 7250(i), 6100, 6220.
  • G_ArchAngel #1674
    ice,

a kis plusz pénz miatt jobban megérné 7250-es, mert az "i" miatt leesett az ára a simának...