10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#1757 Lehet, persze a www.mobilforum.hu-ról és a wap.mobilforum.hu-ról.
Játékokat meg tudok küldeni, ha kell. -
icecave #1756 Akkor nincs is mit részleteznem. Amúgy meg csak akkor játszom vele, ha mondjuk ülök a buszon, szal nem is olyan fontos.
Tegnap valahogy töltöttem le képeket a mobilomra ingyen, GPRSen. Ja, amúgy lehet valahonnan szerezni képeket, meg "zenéket", és infrával rátölteni gépről?
-
#1755 Igen, nekem is. De ez csak jó, hisz arra ösztönöz, hogy kilépj a játékból :)) -
icecave #1754 Szia!!!
Megvettem ugye a 7210et. A bounce játékban néha vibrál a kép, de elég feltűnő módon. Neked is???
Semikor máskor nem csinálja!!
Majd este 9körül részletezem! -
#1753 A N-Gage igazából játék telcsi, a Nokia sem titkolja, hogy ezzel akar belépni a konzol piacra. Ha profi telefont akarsz, akkor inkább 6600. Kérdezd meg a Nokia-t, hogy mikor jelenik meg. -
#1752 Egész Magyarországon??? -
#1750 4-en vagyunk 7210 tulajdonosok? :)) -
#1749 Gyűűűűlik a 7210-es nép!!!!
Hajrá, én is szeretem az enyémet! -
#1748 bizonyám :)) -
#1747 Gondolom ugyanez van neked is ;) -
#1746 meg a sajátom miatt :)) -
#1745 Látom lelkes vagy a telcsi miatt ;) -
#1744 Baró lesz a későbbiekben is is:)) -
#1743 Baró lesz a továbbiakban is:)) -
icecave #1742 HuHÚÚÚ! Megvettem tegnap a telefont: NOKIA 7210.
Eddig baró a teló.
Köszi mindenkinek a választásban nyújtott segítséget!
-
#1741 Hát nem tudom, minden ilyen szoftverfejlesztés, szoftvercsere, szoftveres megoldás elég gyanús dolog. -
Xboxman #1740 nah azt olvastam ,hogy szoftveresen lehet rá tetetni(bár lehet ,hogy hülyeség)
Szal még ezen a héten ilyennel fogom tolni:) -
#1739 nélkülözhető hát :) -
Xboxman #1738 hmm ezek elég nélkülözhetőnek tünnek nem? -
#1737 nem lehet Java játékokat letölteni, illetve alkalmazásokat.
(alkalmazás: mértékegység/pénznemátváltó, világóra stb.stb.) -
Xboxman #1736 miajaza Java?
Én most akarok ilyet venni de nemtom miben nyilvánul meg ennek hiánya.... -
#1735 hát akkor csináljanak konzolt, azt szívesen megveszem, ha nem drága :)) -
#1734 Nem is annak készült, a telefonálás csak mellékes benne. Ez egy játékgép és ez a Nokia belépője a konzol piacra. -
#1733 komolytalan telefon szerintem. -
#1732 Holnaptól kapható az N-Gage 89 rugóért hálózatfüggetlenűl a Nokiától itthon. MMC kártyán lehet kapni hozzá s gámákast, ezért gondolom, hogy az üres memcsiket lehet mp3 tárolásra használni. -
#1731 Valóban, ez döbbenetes :)) -
#1730 akkor szard, ne panaszkodj... -
#1729 a siemens ST55-ben van java, vagy nincs?
a westel-es lista szerint nincs
máshol azt írják van
a siemens.hu-n meg sem említik
egy ilyen telefon java nélkül - megdöbbentő -
#1728 leszarom már... -
#1727 gsm.lap.hu-n van sok bolt felsorolva. -
#1726 voltam használt boltban is és azt mondta a csávó hogy már 3 hónapja nem látott olyan telot... -
Anee #1725 na meg nem a fő vodafon terjesztőket....ilyet akkor főleg a kis voda-butikokban fogsz még találni...
Járj utánna -
#1724 na, de te csak a szolgáltatókat nézted :)
GSM boltokban kéne inkább keresni szerintem... -
#1723 SonyEricsson T300... de azt mondta a vodás krampusz hogy ilyen telefont nem forgalmaznak már magyarországon... és télleg utánna néztem és nincs westelnél se pannonnál.. egyedül vodánál volt.... e hétig :(( -
#1722 Mi is a típusa pontosan? Utánanézek. -
#1721 mert... bejártam az összes fránya boltot a városban és ezt a választ kaptam: nem, nincs, nem is kapható, nincs raktáron, nem is rendelhető... de télleg ezt hallottam mindekitől... nem lehet ilyen telót kapni mo-n :(((((((((((( -
#1719 Mert? -
#1718 NEM LETT AZ ENYÉM :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( -
#1717 Hát az én értékrendem szerint a Motorola nem jó a Nokiához képest. -
#1716 Ja igaz! :)
Hát arról eddig még csak magyar ember 2-nek volt elsöprően jó véleménye ;-)
Valahogy nem is asszociálok Motorolára a számokból :)