10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • Taranov
    Majd "megjavítják".
  • Taranov
    Most nekem sem.
  • Mhosah Myth
    Nem jön be az oldal....
  • Taranov
    Akkor küldöm is, mindjárt.
    Szia!
  • icecave
    Helló! Pont jó, hogy itt vagy!
    Megnéztem: 10 MB helyem van a [email protected] emilcímemen!
    Szóval elvileg ráfér a 9 megás fájl!!!!
  • Taranov
    Természetesen nem szabad semmit mobilszolgáltatónál venni, max. simkártyát, mert úgy vernek át, ahogy a kis pista csal a st. hubertus árával. www.dregelygsm.ini.hu-n lehet, hogy találsz. az egy korrekt bolt...
  • MrTressy
    na igen kár hogy semmit se értek hozzá .Esetleg tudja valaki hogy lehet .jar és .sis kiterjesztésü filéket futtani pcn elmagyarázná szájbarágósan?
  • Mhosah Myth
    Valaki PLEASE! Segítsen!
  • Mhosah Myth
    Azt szeretném megkérdezni hogy a Nokia 5210-es mobil most egyik mobilszolgálatnál se megvásárolható?És ha megvásárolható mennyiért? Mert sehol sem találok árat hozzá!Egy haveromtól meg akarok venni egy ilyen mobilt ami decemberben lesz 1 éves!
    Mennyiért érdemes megvenni?
  • Xboxman
    A megfelelő fényviszonyokba szép képeket csinál(pl kint a szabadban)de beltérben nem igazán használható(baromi szemcsés)való igaz...
    Gépen szvsz jobban nézhet ki(ez volt Ericcson t68-al is)Ha érkezik majd nekik cable akkor megcsekolom m(azért 640x480-ba nem lehet olyan szar:)
  • Xboxman
    hát igen pl az is vele a gond vele ,hogy maga telefon ezüst színű viszont az aksi meg pezsgő:D
    A hangja megszokható...khmm:)
  • Pheel
    Java-s cuccokhoz letölthető fejlesztőkészlet a forum.nokia.com-ról. Abban van emulátor.
  • MrTressy
    nem tudja valaki hogy a javás gémeket hogy lehet futtani pcn?Meg kiváncsi lennék a symbianos .sis kiterjesztésü fileok futtatására is szintén pcn
  • GvD
    Faterom is vett egyet pénteken! De úgy láttam hogy a képeket amiket készít még relatíve (más mms-es telefonokat nézve) sem nagyon szépek! Neked hogy jön be?
  • traXion
    Nekem is 7210 van! :)
  • SzlobiG
    HI! Valaki segítsen honnan tudok Sony Ericsson T310-hez olyan progit amivel képet tudok felrakni a telóra? THX
  • Pheel
    Aksival vannak gondok, meg ahogy tudom elég ronda a hangja. De a kijelzőjét nagyon dicsérik :)
  • Xboxman
    Nah megvettem az ST55-öst!

Elég rulez a telefon,nagyon szép!Még nem sok időm volt tesztelni ,de eddig néhány kisebb hibán kívűl semmi zavaro nem volt...

10/8 mint telefon
    és árkategórián belűl 10/10
  • ALCAPONE
    Sziasztok!

A frissen megjelent Nokia N-Gage-ről számtalan fotót, képet, információt és technikai adatot olvashattok a Mobil Magazin oldalán. Klikk ide!

{NEM KÉRÜNK AZ INGYENREKLÁMBÓL!}

----------------------------------------------
  • ALCAPONE
    A P800 kézírásfelsimerése kb a 3650-en történő Hír Tv nézésével egyenlő, mind minőségileg mind megvalósításban.
  • Anee
    Még a P800 is szóba jöhet, a Siemenset lazán veri. +érintőképernyő+kézírásfelismerő
  • MrTressy
    Ha fontos hogy symbian os es legyen a teló.És azt akarod hogy legyen mp3 lejátszó is benne persze sztereo 44khz akkor szóba jöhet a siemens sx-1 és a Samsung SGH-D700 is sx-1 be még rádió is van...
  • Taranov
    MEgpróbáljuk :))

Szia, kellemes hétvégét!
  • icecave
    Na, lelépek, hétfőn "találkozunk", majd összehozzuk valahogy.
    Addig is köszi!
  • icecave
    a freemailben 4 mega tárhelyem van. nem lehet kettö részben átküldeni, kicsomagolva?
    Egyik felét leszedem onnan mondjuk hétfön, a másikat késöbb.
  • Taranov
    Rendben, esetleg ha MSN Messengeren vagy.
    Vagy esetleg mIRC-en, csak ott tűzfalproblémák lehetnek.
  • icecave
    Ja, most nézem: a freemail csak 5 megát enged, akkor marad a makacsos cim, ott nem tom, mennyi lehet, de ha az sem megy, kitalálok majd valamit.
  • Taranov
    Most küldöm erre a címre, amit megadtál, a Nokia Application Installerrel kell beolvasni a jar vagy a jad file-t és akkor feltölti rá a másikat.
  • icecave
    Igen, elvileg van, de ha mégse, küldd el a [email protected] címre légyszíves.
    Most küldöd? Csak mert akkor maradok még gép elött.
    Holnap kora reggel megyek haza.
    Köszi.
  • Taranov
    Megvan, de 8 megabájt. Van annyi e-mail helyed?
  • icecave
    Ja, majd ha megtalálod azt a rar fájlt, küldd el lécces emilben!
    Remélem, hogy meglesz.
  • Taranov
    Igen, de hétvégén nagymutterhoz megyek, ott nincs net.
  • icecave
    Köszi, legalább leállíthatom a haverom, mert állandóan cseszeget, hogy próbáljuk már ki!!
    Hétvégén nem vagyok netközelben.
    Gondolom Te otthonról netezel.
    Nekem koliban van a gépem, otthon meg nincs másik gép.
  • Taranov
    Nem lehet rátenni, hát a billentyűzet is nagyon különbözik, már amiatt sem.
  • icecave
    akkor oké!!!
    Ja, egyik haveromnak van 6610e. Kérdezte, hogy rá lehet-e tenni a 7210es előlap-hátlapot?
    Nem próbáltuk még, mert ugye új a telóm és még vigyázok rá.
    Bocsi a fárasztó kérdéseimért, de most végre vki válaszol és nem fikáz.
  • Taranov
    Az email forgalommal nem lesz gond, én is nagyon sokat emilezek és nincs gond.
    De az sem biztos, hogy van forgalmikorlát.
  • icecave
    Köszi, elég lassan frissít a gépem.
  • icecave
    Hú, eszembe jutott vmi:
    A pannon GSM általánydíjas GPRS alapú pannonwap szolgáltatását használom.
    Kérdés: Tudja vki, van-e ott adatforgalom- korlát??? (sokat emilezek mobilról.)
    Köszi.
  • Taranov
    Nagyszerű, keresem majd a játékokat.
    Szerintem azért a gépemen van még a cucc :))
  • icecave
    Irok emilt Neked most, jó??