10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • Taranov
    Ja, tényleg, el is felejtettem, bocsi, megpróbálom most beállítani a routert, hogy az FTP szerver működjön, ha sikerül akkor holnap már töltheted :))
    Bocsi, hogy megvárakoztattalak, kiment a fejeből.
  • icecave
    Csá, figyu, mikor rakod fel FTPre a mobilos cuccot??
    Csak kérdezem, mert majd akkor leszedem.
  • Taranov
    Nem tudom, én egyszerűen nem szoktam letörölni a gépről.
  • Evil
    ja +1 valami.Hogyan lehet Java alkalmazasokat lementeni sz.gepre?Telefonba mentes megy csak ha kitorlok valamit akkor legyen meg hatha jo lesz meg valamire.
  • Evil
    ehh, hat nem igazan free jatekokra gondoltam.Olyasmikre amiert kemenyen fizetni kellene ha westel tol toltenem (pl Prince of Persia )
  • Evil
    kosz, megsassantom oket.
  • ollie
    nem tudtam
  • icecave
    Ezeket a játékokat 6100ra is rá lehet tölteni.
  • icecave
    Na, játékok és még sok más:
    http://www.mobileservice.it/zoneorange/applications/puzzle.html

Most találtam.
    A jad-ot és a jar-t is le kell tölteni, de ezt gondolom tudjátok...
  • icecave
    Ja, a kva életbe. Még ma sem jelent meg a TELECOM!!
    Az egyém is tele...
  • icecave
    Köszi, megnézem.
  • Evil
    nem tudtik url t java jatekokhoz?N6100 hoz kene.
  • Evil
    www.internews.hu ,itt van egy kapcsolas, en ez alapjan raktam ossze.Par kondi, ellenallas, irport.Ja es ez az alaplapi irda csatlakozora kotheto fajta!
  • Taranov
    www.mobilforum.hu, www.terminal.hu a másik címe.
  • icecave
    Ja, küldjön vki lécces egy-két mobiltesztes linket! Visszaolvastam, de nem talizom, amit keresek. De ez igy szokott lenni...
  • icecave
    Sztem semmit. Max. számcsere. Egyik haverom vett egy új simet privát tcs-ggal, és áll. zaklatták, hogy elromlott a szivattyújuk, amit tőle vettek. Kiderült, hogy a szám régebben egy előfizus szám volt, amit egy szivattyúgyártó cég használt, és azt adták meg panaszbejelentő számnak...
    Hihetetlen...
  • fm
    kicsit off:

egy ismerősömet állandóan zaklatja egy pannonos számról vki. se tudakozó,se netes telcsikönyv nem talált semmit a számra. mit lehet tenni??
  • icecave
    Sokminden kell hozzá? Van vmi minfó arról, hogy kell egy ilyet összedobi??
  • icecave
    Nem tudja valaki, mikor jelenik már meg a telecom újság októberi száma? 13-án kellett volna! Ja, ha valaki tud vmi jobb mobilos újságot, irja meg, jó? Kszi!
  • Zoldalma
    Koszi...:o)
  • Taranov
    hát mittudomén :))
  • Evil
    en csinaltam, kifogastalanul muxik.es megvolt 1200ft bol.
  • ollie
    6100, 7210, 6610, 3510i, 3300 és hasonlók
  • icecave
    Helló!
    Bocsi, de tegnap nem voltam gép előtt. Majd irj lécci, ha kitetted FTPre. Ma este 20:00-tól 23:00ig tuti gép előtt leszek, mert muszáj.
    Más: érdemes venni infrát gyári kiszerelésben (kb. 7000 ft),
    vagy csináltassak valakivel, (kb. 1500 ft.)
    A csináltatott szétcseszheti az alaplapot, azt hallottam.
  • Zoldalma
    Most szervaltam egy Nokia 6650est. Nem tudjatok h mely nokia tipusok javas filejai futnak el rajta?
  • Taranov
    Dehogynem, kirakom FTP-re ha hazaértem, és ha a routert (D Link D-nemtudommilyen) sikerül beállí³tani, akkor a 195.70.50.140 vagy a 195.70.50.140:21-re csatlakozva le tudjátok szedni. MEgpróbálom megcsinálni, majd írok ide.
  • ollie
    Nem kaphatnám meg én is a játékokat?
  • Taranov
    Én szívesen foglalkozom vele, remélem tetszeni fognak a játékok, ha holnapig nem érkezik meg, két lehetőség van: Vagy kétfelé csomagolom, és freemailen küldöm, vagy ami mégjobb: FTP-re kirakom.
  • icecave
    Oké, és köszi, hogy egyáltalán foglalkozol a témával.
  • Taranov
    Igen, itt az éterrel van a baj, mert én tisztességesen elküldtem.
    Bocsi, megoldjuk majd valahogy! Majd kiteszem FTP-re!
    Szia, majd holnap megoldjuk!
  • icecave
    Egyébként meg nem értem, itt ülök net elött, amivel 10 mega/seccel tudok letölteni, és elveszik egy ilyen szaros file. Gondolom az "éterrel" van a hiba. Pedig úgy teleraknám drága kis 7210em szabad memóriáját...
  • icecave
    Majd, ha nagyon ráérsz, legfejebb küldd el lécci kicsomagolva, fájlonként, vagy nem tudom.
  • icecave
    Még nem jött, de el kell mennem, majd holnap megnézem, lehet, hogy túl nagy a file.
  • icecave
    Kiváncsi vagyok, megjön e?
  • Taranov
    oké, már el is küldtem.
  • icecave
    Tökmindegy, rar is jó, meg zip is, legyen mondjuk RAR.
  • Taranov
    ZIP-ben vagy RAR-ban küldjem?
  • icecave
    Köszi, remélem, most minden klappolni fog.
  • Taranov
    átküldtem még pénteken, szerintem elveszett az éterben, pár perc múlva elküldöm újra. Bocsi.
  • icecave
    Szia! Csak érdeklödöm, hogy átküldted-e, mert még nem kaptam meg, de lehet hogy csak "késik".