10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • czky
    Biztos nem rossz telcsi, de az akksi...
    700mAh-s akksik a Siemensnél nagyon ganyék. 2 napot ha kibírnak, hmmm!
  • Taranov
    MC60 Szerintem nem rossz, bár lehet, hogy pixeles a kijelzője. Ki kellene azért próbálni.
  • Taranov
    Hát mit nem mondjak, kezdem nagyon nem szeretni a vodafone-t.
  • Taranov
    www.pannongsm.hu vagy
    www.vodafon.hu vagy
    www.westel.hu vagy
    www.mobilforum.hu vagy
    www.telefonguru.hu

• Taranov
    A Vodafone-nál mindig minden rosszabb, mint máshol.

Meg ugye kezdődött azzal, hogy 10 percet kiszámláznak a Rock 'n' Roll Csúcs Pluszban.
  • Pheel
    Lassan egy impulzus 1 óra lesz...
  • czky
    Nézzétek meg ezt!
    Azt hittem, hogy az 1perces számlázásnál már nem lesz rosszabb.
  • Pheel
    MC60 Máskor ne légy lusta
  • PResident Evil
    Siemens MC60 értékelést várok ! :)
  • Stann
    A Westel bezetette a havidijmentes és általános GPRS-t.
    Ára 13Ft/10kb, ami nem tűnik soknak.
    Igy elgondolkodtam rajta, h. 777sms-en GPRS-el ujra lehetne küldeni sms-t, sokkal olcsóbban.
    Valaki tudja, h. kb. 1-2sms elküldése után mennyi az adatforgalom, vagyis ha egymásután irok 1-2 sms-t, még a 10kb-on belül vagyok-e?
  • Taranov
    Hát ja, de mindenképpen minuszban leszel a számlazáráskor, mert mindenkinek az átlag hívásai rövidebbek, mint 2-3 perc.
  • Pheel
    Szerintem a Csúcs Plussz nem rossz. Persze nem arra való, hogy felhívj valakit és annyit mondj: igen :)

De nekem volt már olyan eset, hogy pl munkaügyben szép hosszan felhívtak. Na arra ez kiváló! :)
  • Taranov
    Sajnos ugyanez volt a helyzet az előfizetéses tarifákkal.
    A Westel a legjobb előfizetéssel, a Pannon meg áttért félpercesre, és bedumálják aztán, hogy ez azért kell, hogy összehasonlíthasd más szolgáltató félpercestarifáival.
    Hát szánalmasak komolyan mondom.

Meg ugye nyáron még azt hirdették, hogy 6 másodpercért ne fizessen 60-at. -Azóta 6 másodpercért 30-at fizetek.

Másik poénos reklámjuk az volt, hogy a Sláger Rádióban a Pannon marketingvezetője dumált, hogy más mobilszolgáltatóktól eltérően itt valódi másodperc alapú számlázás.

Minden TV-reklám után 10 másodpercig ki volt írva, hogy valódi másodperc alapú számlázás.

Azt is pofázták, hogy az egyetlen szolgáltató, ahol még prepaidben is valódi másodperc alapú számlázás van.

Nagyjából az emberek be is vették, meg ugye hogy milyen korrektek meg minden, most pedig a Perfekttel jöttek, megszüntetve a másodpercalapút, szeptemberben pedig előfizetéssel is megszüntetik.

Bár még mindig nem a legrosszabb, mert pl. a Rock 'n' Roll Csúcs Plusszal kb. még durvábbak, mert ott meg az első 10 percet ki kell fizetned 60 Ft-ért, ami azt jelenti, hogy csak akkor éri meg, ha úgy kb. 2-3 percnél tovább beszélsz, mert egyébként 60Ft-ot fizettél.
    És a Vodafone weblapján szépen kisbetűvel meg van fogalmazva, de hát sajnos a legtöbb ügyfél nem érti meg, hogy mi van odaírva.
  • Pheel
    Elolvastam. Szerintem rontottak a dolgokon, bár a múltkoriban a Voda is rontott. Annak lett jobb, aki kevesebb, mint 1 megát használ havonta és nem fizet elő.
  • czky
    Itt van részletezve!
  • czky
    Azért akarom szétszedni, mert elég sok kosz van a kijelzőn.
    Szervízben volt. Elötte nem volt koszos!!!
  • Pheel
    Ne reménykedj! Kedvezően állítják be, de tuti szopatás, mint általában minden, amit a Pannon változtat. :(
  • icecave
    De azt irták, hogy még "kedvezményesebb" lesz. Namost én eddig havi 400at fizettem ált. dijas Pannonwapért+ emilezhettem korlátlanul! Ennél kedvezményesebb??
    Lehet, 0.0005 ft/Kb-ot kell majd leszurkolni...
    Az tényleg jó lenne...
  • Taranov
    Nem értem, szerintem forgalmi díjas lesz, megabájtokért fizetsz, de nagyon nem tiszta ez nekem.
  • icecave
    Pannonosok nézzék meg ezt!
    Lényeg:"a cég 2003. október 28-tól olyan GPRS alapú WAP- és internet hozzáférési csomagokat kínál, amelyek az árat és a hozzáférhetőség feltételeit tekintve egyaránt kedvezőbbek a most érvényesnél. Kártyás ügyfeleknek eddig átalánydíj fizetés ellenében volt elérhető a WAP, október végétől azonban ők is általány nélkül élvezhetik az információ szerzés ezen módját, sőt a csomag plusz elemeként az internethez is hozzáférhet minden felhasználó."
    Ez most nem igazán tiszta: nem kell havi 400 pénzt fizetnem az általánydíjért, mert iz ingyé lesz ezentúl???
  • icecave
    Hú, elég sok a cucc! Lesz mivel szenvednem a hétvégén..
    Barátnőmnek van otthon gépe, mert nem vitte el koliba...
    Lehet, hogy ki fog nyírni, de nem baj.
  • icecave
    Mennyibe kerülhet majd egy ennyit tudó mobil???
    Inkább kocsit veszek...
  • icecave
    Na, itten vagyok. Megírtam a mai zh-mat, és a TELECOM még mindig nem jelent meg.
  • Taranov
    :))
  • icecave
    Én még anno 3210eseket szedtem szét, mert az 5.35ös ver.-kat már nem lehetett csak úgy kikódolni.
    Mi lett a vége? Van egy 150 gr.-os kulcstaróm...
  • ollie
    kalapács?
  • Taranov
    Milyen jó kutatómunka lenne fizika órára általános iskolában, hogy szedj szét egy 8910i-t (200 k), keverd össze az alkatrészeit, majd az egész padsorral közösen rakd össze :))
  • icecave
    Ja, amúgy miért akarod szétszedni??
  • icecave
    Asszem azt szét kell "pattintgatni", de nem ajánlom, mert egyik ismerősöm elvitte szervízbe, szétszedték, azóta van a teló jobb és bal oldalán 3-3 feszítésnyom.
    Bár lehet, hogy a szervíz volt gagyi.
  • czky
  • Taranov
    nekem nincs:))
  • czky
    Hello! Kérdésem:
    Hogyan lehet szétszedni egy Siemens ME45-öt?
    Próbáltam belülről is, de 2-3mm-nél nen jött jobban szét.
    Valakinek ötlete?
  • Taranov
    Okés. de most is szedheted a cuccost, 5 perc múlva elindítom a progit.
  • icecave
    Szia! Na, tegnap elhúztam gyorsan, mert dolgom volt. Szerdán este 8tól 11ig tutira gép elött leszek. Ha Neked is jó akkor, majd irj ide légyszives.
  • Taranov
    Fel tudtál lépni? Ha nem, akkor most tudsz :))
  • icecave
    Helló! Köszi, most nézem.

Ja, tudom, nem ide tartozik, de elk*rtam müszaki ZHmat, és most kva mérges vagyok!!!!
  • Zoldalma
    Nokia 6650 :o)))
  • Pheel
    Siemens S55. Pannonnál most előfizuban ritka olcsó. Kell kompromisszumokat kötni, de ha nem zavar, akkor jó lesz neked...
  • Taranov
    szerver: ftp://195.70.50.140

jelszó: nokiagame
    login: nokiagame

Ha be van kapcsolva a gépem, feljöhetsz, ha ma már nem, akkor holnap.
  • Taranov
    Na várjá, mit szarozok én, ma is töltheted, csak le kell töltenem vmi rendes FTP-szerver progit.