10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • Taranov
    Én is Pannon egyébként.
    Bár éjjel aludtam :))

Persze, lehet, 20-30 ezerbe kerül, az a baj :(
  • icecave
    Pannon. Mondjuk, tegnap le is ejtettem a telót, de semmit nem vettem észre.
    Más: a 7210esemhez is lehet kamerát rakni, nem??
  • Taranov
    meglehet :)
    Melyik szolgáltatónál vagy?
  • icecave
    Sziasztok!!
    Tegnap éjjel wapolok 1000el, erre megszakad kapcsolat.
    Eltünt az összes térerő 10 percre!!
    Ez a "napkitörés" miatt van? Azt hallottam, befolyásolja a mobildolgokat...
  • Taranov
    Nekem is az volt a kezemben, egyrészt nagyon nagy, összecsukva vastag, kicsit félek az antennától, mert még a népszabadságban olvastam régebben egy cikket róla, hogy az antenna ártalmas, lehet, hogy nem igaz, de megmaradt bennem.
    Meg olyan félteni való, lassú, és olyan menőző telefon :(
  • Pheel
    Nekem Sharp GX10 volt a kezemben. Szép naaaaagy meg jó lassú, de legalább lehet vele villogni :)))))))
  • Pheel
    Érdemes utánanézni a nokia oldalán, hogy mit fog tudni a 6230-as 2004 első negyedében! Ha még MIDP 2.0 is lenne benne, háááááááááát, az lenne a tökéletes telefon. :)

A jelenleg kapható legnagyobb MMC kártya 256 megás és belemegy :)
  • Taranov
    Hát a Sharp cucc engem sem nagyon fogott meg.
  • icecave
    Itt ül mellettem egy gyerek, a koliból ismerem, itt veri magát, mert Sharp GX20asa van...
    Hát, én nem vettem volna meg...
    Sokat tud, meg minden, de odaadta, tök "durung" meg az egész olyan szutyi...
    Menüje sem mindennapi...
    Nem érdekel, hogy NOKIA nem változtat menürendszerén, ne is!!!!!!
  • Taranov
    Nekem is az számít, persze, meg azért a menü, meg ne legyen olyan hülye a teló,mint egy LG.
    Mutteromnak LG-je van, olyan mint vmi 2 éves gyerek, nem azt csinálja amit mondok :)
  • icecave
    Oké, én is igy vagyok vele. Nem tudom, miért nem lehetne mondjuk, hogy a 7250i teló tök úgy nézzen ki, mint a 7210???
    Mert akkor azt vettem volna 7210 helyett!
    De hát a 7210 kva jól néz ki, és akárki akármit is mond, nekem ez számít!!!
  • Taranov
    Nem rossz, de nekem a 8910, 6310, 7210 és 6610 tetszik csak annyira, hogy meg is venném.
  • icecave
    ST55 Nekem tetszik... Telecom szerint 50 ropi kártyásan.
    Annyit meg megér, nem?
  • icecave
    ja, a siránkozásomnak vége, megjelent az új telecom.
  • icecave
    Most olvasom a Pannon vakert a GPRS-Wap dologról. Szar.
    De engem nem érint, mert az ált. díjas GPRS alarú Wapszolg nem változik.
    Hálistennek!
    Vivát e-mail!
  • Taranov
    Nekem ilyen nincs, talán meg nagyjából csak Pest megyén belül hallgatom, ott nem állítódik el.
  • icecave
    Én is rádiózom rajta, csak az a gáz, hogy mindig "utána kell állitani". Ha elalszom, kva nagy sistergésre ébredek...
  • Taranov
    Hát 40k alatt nem kapol rendeset.
    Inkább ne is vegyél, most milyen van neked?
  • PResident Evil
    na még meglátom.. csaka z az igazság hogy ez a 40k is elég sok egy telóért...
  • Taranov
    Hát igen, én mindig rádiót szoktam hallgatni, ha megyek valahová, de tömegközlekedésen 1,5-2 óránál többet egyszerre sosem utazom.
  • icecave
    Köszi, végülis ráér, de tudod, minden hétvégén 4 óra út (összesen 8) , valamivel el kell foglalnom magam!
  • icecave
    Csak megerősitettem, amit irtál!!! Hasonló a véleményem!
    A lényeg, ha pont annyi lóvém lenne, akkor inkább mobil nélkül élnék, amíg vmi jobbra nem lenne pénzem.
  • Taranov
    Igen, valamennyivel lejebb én is pont azt írtam, hogy a kijelző minősége kétséges lehet.
  • Taranov
    Van egy olyanom a telefonomon, de azt már nem lehet a géprevarázsolni, de megnézem, hogy sikerül-e megszerezni jar és jad kiterjesztésű fájlokban.
  • icecave
    Szia! Csak annyi: köszi a gamékat, felraktam 1-2t a telóra, pl. a Delta Bomber nekem egész bejön. Jut eszembe, nincs köztük olyan "szuper Marios" féle játék?
  • icecave
    Ja, a szeptemberi TELECOM számot nyugodtan megveheted, mert az októberi még nem jelent meg (pedig 13án kellett vona). Ez kicsit kiakasztó.
  • icecave
    MC60. Pont a szeptemberi TELECOMban van róla egy teszt. Ott igazából a kijelző képminőségét szidják mint állat, azt irják, hohy nem nagyon lehet felismerni, mit is fényképeztél vele.
    Meg még egy két apróságot irnak hibaként, viszont az ára miatt érdemes megvenni ezek ellenére is. Bár én inkább gyűjtenék még...
  • PResident Evil
    bázegh :D
  • PResident Evil
    nagyon szépen köszönöm szépen
  • Taranov
    Ahogy EZT olvasom, nem nagyon tudom elképzelni, hogy Magyarországon ez az átvihető hívőszám már 2004 első félévében megvalósulna.
  • Taranov
    Hát szerintem mindhárom mobilszolgáltató drága Magyarországon, de minőségben mindhárom kiváló.
  • Pheel
    Attól, hogy a nép mit hisz, még nem jó vagy szar egy cég...
  • Taranov
    Nem valótlan persze, ez ugyanaz a helyzet, mint amikor a PannonVilágban az átlagos híváshosszat ismertették.
    Az sem volt valótlan bizonyára.

Szóval nem az a gondom, én tájékozódtam, meg ugye a stupid gyerekek nem gondolkoznak előfizetésben, csak amikor ezt elkezdtél hirdetni, rögtön a buszon elkezdtem hallani, hogy a vodafone a legolcsóbb, a legjobb, a legkirályabb, azért ez nem így van.

Sosem kérdőjeleztem meg a minőséget, de azért az árral más szolgáltatók is tudnak versenyezni.
    Csak a vezetékes-mobil tarifák nem tudnak versenyezni a mobil-mobil tarifákkal.
  • Pheel
    A reklám teljesen korrekt. Egyetlen valótlan állítás sincs benne, csak ha hülye vagy és nem tájékozódsz, akkor rosszul jársz. Ugyanolyan magatartás a Vodafone (VRAM Rt.) részéről, mint amit a többi vezetékes illetve mobil szolgáltató szokott megengedni magának.
  • Pheel
    A 8910-nek és a 8910i-nek nem az előlapja nyílik le, hanem a telefon csúszik fel... :)

Viszont a sima 8910 annyit tud, mint egy 8810 vagy 8850 és 2x-3x annyiba kerül...
  • Taranov
    Én is úgy gondolom, mint Pheel, de ha olyan telefon kell, aminek automatikusan lenyílik az előlapja, mint "Neo-énak", akkor én a 8910-est ajánlom, nem az i változatot, mert az színes meg polifonikus már, és kb. 200 ezer Ft, de a sima 8910 megvan 70-80 ezerből, titán borítású, meg kisebb is, mint Neoé.

• Taranov
    Igazából a Westel előfizetéses percdíjai a legjobbak, ez szerintem kétségbevonhatatlan.
    Egyébként a Vodafone szerintem azért hozta ki újra a Csúcs Pluszt, hogy végre valaki előfizessen, ráadásul a reklám félrevezető, hisz azt mondják, hogy beszélj akár 6Ft-os percdíjért.
    Az a 6Ft-os percdíj valóban 6Ft, de 60 forintot számláznak ki.
  • Pheel
    Tudomásom szerint 8110i nem volt, csak 8110, de Neonak nem 8110-ese volt, hanem annak az USA-ban használható megfelelője, ami 8113 vagy 8115 lehetett.

Beszerezni érdemes, mert szép telefon, de a használhatósága megkérdőjelezhető, mert csak egynormás (900 MHz) és a tudása messze elmarad a manapság kapható legolcsóbb telefonokétól is.

Ha hasonló telefonban gondolkodsz, akkor ajánlom a 6210, 6310, 6310i, 8210, 8810 és 8850-es modelleket.
  • Sadun Tryst
    Csak egy kérdést szeretnék feltenni:
    Szerintetek érdemes Nokia 8110i telót beszerezni? Persze ha van ilyen, mert csak hallottam róla. A Matrix 1-ben is Neo-nak ilyen van. Asszem...
    A segítséget előre is köszi.
  • Pheel
    Nézd, neked tetszik a Pannon. Ezek után nem is várunk mást, mint hogy nem szereted a Vodafone-t. Egyébként nem kötelező Vodásnak lenni, csak bizonyos esetekben jobban megéri. Neked nem, mert szerinted neked a Pannon éri meg. Hát akkor neked az. Kész.

Én voltam Pannonos, nem is lennék soha többet, de ettől még ez csak az én véleményem.

"Meg ugye kezdődött azzal, hogy 10 percet kiszámláznak a Rock 'n' Roll Csúcs Pluszban."

Erről meg csak annyit, hogy volt már előtte is ilyen díjcsomag, maximum te nem tudtál róla. Valószínűleg azért hozták ki az újat, mert az előzőre is sokan előfizettek.