10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • Taranov
    Durva ez a Vitamax DUO, az SG-n meg csak dícsérik, de azt nem írják, hogy csak akkor éri meg, ha hosszan beszélsz.

Egyébként erre a tarifacsomagra, vagy a Rock 'n' Roll Csúcs Pluszra akkor megérné előfizetnem (ha már a saját mobiltelefonálási szokásaimat veszem figyelembe), ha vezetékes telefonom nem lenne, és a hosszabb csevegéseket is mobilról intézném.
  • Taranov
    Meglehet, a Bee tényleg szar.
  • Pheel
    Mert a többi perc vagy félpercalap miről szól? Ha leszólod, szólj le mindent!

Mellesleg nem lenne, ha nem érné meg embereknek és nem vennék meg. Ne gyere azzal, hogy a sok hülye nem gondol bele és később jön csak rá, mert ez nem csak a Vodánál van így. Ha van eszed, olyat veszel, ami neked a legjobban megfelel, de attól még nem szar a többi sem, csak max a te igényeidnek nem felel meg. Uff.
  • Taranov
    Jaja, szánalmas, a Vitamax Csúcs Plusz és a Vitamax DUO, az egész arról szól, hogy mérd a perceket, ha rosszul méred, vagy egy másodperccel elszámolod magad, akkor már jobban megérte volna a másik két szolgáltató
  • ollie
    napi 8 órában a gép előtt ülök (kevés kivétel)
  • icecave
    Ja, bocsi, eltértünk a fórumtémától.
  • icecave
    Szóval azért vagy most gép elött...
    Én meg infó szakos vagyok, de ehhez képest nem mondhatnám, hogy széleskörű tudással rendelkezem.
    De ami késik, nem múlik.
  • ollie
    Gépjármű előadó, ami többnyire adminisztrációs és statisztikai munkát takar.
  • icecave
    Mi a munkád?
  • ollie
    nem tudom, én se nagyon telepítgethetek a munkahelyemen
  • icecave
    Ez valószínü, lehet elsőre jól hangzik majd, de ha belegondolsz...
    Pl. vodás linkem #1944ben...
  • icecave
    Nem, mert gépteremben ülök. ide nem telepíthetek semmin. Pen drivera raktam, otthon megnézem, csak vasárnap este tudok irni, milyen.
    Amúgy hogy müxik???
  • Pheel
    "Ez meg olyan lesz gondolom, mint a Bee, remélem jobb lesz, mint a voda "

A bee is valami iszonyatszar lett, nem hiszem, hogy azóta okosabb embereket ültettek a döntéshozó karosszékekbe...
  • ollie
    hát nem tudom mi értelme volt...

amúgy kipróbáltad a logo vault-ot?
  • icecave
    Gondolom, ezt már mindenki olvasta. Aki nem, tegye meg!
    De érdekes! Mérd stopperrel a perceket, hogy minden percet kihasználj...
    Sztem többet szopsz, mint a perces számlázással, összességében nézve, nem?
  • icecave
    Ja, közben megjöttél, tuti!
  • icecave
    Én meg majdnem pattogtam a Pannonnál, hogy miért nem adnak cdt...
    Végülis mindegy, ingyen le lehet tölteni a www.nokia.hu-n.
  • Taranov
    Már nálam se jön be, tegnap bejött
  • Taranov
    Pontosan. Az egyik reklámnál azt hittem, hogy Philishave borotva, a másiknál meg azt, hogy új pia.

Ez meg olyan lesz gondolom, mint a Bee, remélem jobb lesz, mint a voda :)
  • icecave
    Letöltöttem, megnézem, köszi.
  • icecave
    Nekem bejött. (Még az elöbb, most nekem is azt irja ki.)Amúgy a Djuice áll. a pgsm új reklámkamányával kapcsolatos, vagy vmi ilyesmi. De a Pannon ezt nem erősítette meg.
  • ollie
    hmmmmm, nekem ez jön be:

A keresett cikk nem található!
  • ollie
    Nokia Logo Vault
    4,000 logos, 1,348 picture messages and 70 startup logos for Nokia phones. Jazz up your dull looking screen, replace that drab Nokia operator logo. All you need is a data cable and a shareware program to make use of any of these logos.
    (1.5meg)

• icecave
    Megint haza kell mennem.
    Majd jövö héten kifejtem, ha vkit érdekel.
  • icecave
    Igen, ezt már én is olvastam. Először azt hittem, vmi újabb piát hirdetnek...
    Egyébként a reklámnak kicsit nagy a manipuláló ereje.
    Gondoljátok csak el, kényszer szinjén elsajátíttatják az emberrel ezt a szót...
    Ez majdnem olyan, mint régen a "bevillanó" reklámok.
    Pl. az áruházban automatikusan a persil mosóport vette el mindenki, de nem tudta megmondani, miért...
  • Taranov
    Érdemes ezt elolvasni :)
  • Taranov
    Nem, nem adtak hozzá CD-t, de szerintem nem is jár, mert Munchnak (aki szokott néha ide írni) szintén 7210-ese van, de neki sem adtak CD-t, szintén a Pannonnál.

Szóval nagyon beszoptam a telefonvásárlással, de nem szeretem, ha kinézem, megvan a pénz, elmegyek és utána telefon nélkül jövök haza, szóval megvettem kártyafüggetlenül.

Anyagilag elég rosszul jártam, mert pontosan 24 ezerrel vagyok rövidebb, de legalább megismertem egy jó GSM boltot, meg kimutatta a Pannon a foga fehérjét.
  • icecave
    De durva...
    Én is szoptam már így életemben. Amúgymeg, nemhogy kinyalnák a seggem azért, hogy náluk vegyek telefont, nem?
    A boltban ott adtak hozzá cdt??
  • Taranov
    7210-em van, igen. Én is Pannonnál akartam, csak már volt egy előfizetésem (illetve mutter nevén, csak otthon az enyém volt), de nem voltam jogosult Partnerprogramra, mert mindig rossz helyre küldték a számlát, mert volt egy számlázási és egy állandó cím, és ők mindig az állandóra küldték, pedig a számlázásinál laktunk.
    Mikor mentünk venni a telefont, azt mondták, hogy 3-szor volt késedelmes fizetés, ezért nem vagyok jogosult.
    Én meg mondtam, hogy ne szórakozzanak, hát ők küldték rossz helyre.
    ÉS erre megszólal a Don Juan a Pannon bemutatóteremben, hogy akkor miért az az állandó cím.
    Aztán mondtam neki, hogy annyira nincs fogalma a dolgokról, mint Juliskának a marhák párzási szokásairól (természetesen nem ezt mondtam :), mert ugyeaz állandó cím az ami a személyi igazolványban van, nem az, amelyiken lakik az illető, ugye akik gyakran költöznek, vagy évszakonként költöznek, vagy akármi, azok a személyit nem újítják meg minden alkalommal.

Tehát ez a pannonnál egy gyökér volt, gondoltam, hogyha nem lenne még 1 év a szerződésből, meg nem lenne előfizetve a PannonPlusz egy évre, akkor átmennék a Westelhez, de most, hogy lett ez a Horizont tarifacsomag, már jobb lett a Pannon ára.

Tehát függetlenül megvettem GSM boltban, ahol nem gyökerek legalább, és olcsóbb is volt, mint a Pannonnál lett volna partnerprogram nélkül.
  • icecave
    Én pannonnál vettem, de ott is akartam. Azért kérdeztem, mert érdekelne, hogy Neked adtak-e hozzá cdt, vagy az nem jár hozzá, csak ha a NOKIAnál veszed?
    Ja, ugye 7210ed van?
  • Taranov
    Én a Drégelyvár GSM-ben újonnan kártyafüggetlenül.
    Te?
  • icecave
    Zsír lenne, majd megírom. Ja, Te hogyan vetted mobilod??
    Szolgáltatónál? Újan v. használtan?
  • Taranov
    Aha, hát nem tudom, reménykedjünk, hogy kivetíti.
  • icecave
    Neki 6610ese van, és mondta, hogy nem. De lehet, hogy csak be kell állítani, és ahhoz meg lehet, hogy nem ért. Ez furcsa lehet, de én ismerem. Nem az az ember, aki szenved a dolgokért, inkább ráhagyja...
  • Taranov
    NEm lehet, hogy a képernyőre vetíti ki?
  • icecave
    Egyébként egy "irtó pici lyukba" kell belenézni és onnan "navigálni, ezt monta haverom, akinek van a kamcsi.
    Ez máshol is igy van? Tök gázul hangzik.
  • Taranov
    Biztos jó, miért ne lenne jó?
  • icecave
    Asszem, hétvégén kipróbálom. Lehet, hogy nem is jó...
  • Taranov
    Talán úgy.
    Mondjuk lehet, hgoy ráteszed a kamerát, akkor be lehet lépni egy kamera üzemmódba és ott a menü gomb = exponálás.

De ez csak képzelgés, nem tudom :)
  • icecave
    Tudom, de tudok kölcsönkérni, a barátnőmet akarom lekapni vele, hogy be tudjam tenni háttérnek, de amúgy meg semmi menüpont nincs neki. Szal hogy müxik?
    Ráteszem telóra, kattintok, majd kiirja, hogy kép érkezett és mentsd el, ha akarod??