10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#1998 1998 -
#1997 majd viszem a szervizbe a telefonomat, és remélem megjavítják, most egye fene a club nokia kártyát. Aztán majd megkérdem ott, hogy mi a teendő, ha nincs meg a kártya és elfelejtettem mindent. -
#1996 na küzdjünk öcsi :))) -
#1995 én is :) -
#1994 hááááá én akarok a #2000 lenni! -
#1993 az megvan, és van egy 6310-em, azt tudom használni addig -
#1992 de a legrosszabb esetben 1 hét lesz a javítás, nem 2 nap. a garancialevél a lényeg. -
#1991 na ja, meg kellvhogy oldani -
#1990 Aha, csak meg tudod kérdezni valahogy. Hívd fel őket. -
#1989 nem, sajnos a clubkártya is kell :(( Meg clubkártya nélkül szarban vagyok, de elképzelésem sincs, hogy hol lehet :( -
#1988 azt hiszem, hogy emailcím alapján kérhetsz új jelszót -
#1987 :))
Nekem meg sajnos a Club Nokia kártyám nincs meg :(( És a jelszavamat sem tudom :(
Ez nagy baj -
#1986 pedig mennyi ingyen buliról maradhattál le -
#1985 Ja, igen, az megvan, úgy emlékszem, mindjárt utána is járok a weboldalon.
Egyébként sms-eket nem küldenek, szerintem nem engedélyeztem a regisztrációkor. -
#1984 akkor gondolom téged is rendszeresen bazsajgatnak sms-ekkel...
azért ne felejtsd el regisztrálni a mobilt náluk, mielőtt odaviszed. -
#1983 Hehe, az jó lesz
Nokia klubtag vagyok :) -
#1982 Akkor viheted közvetlenűl a nokiához. Ha Nokia Club tag vagy, 2 napra vállalják a javítását, sőt még cserekészüléket is kapsz. -
#1981 igen, igen. -
#1980 Persze, én pl. a Pannonnál vettem. De kellett kapnod hozzá garancialevelet, amin rajta van, hova viheted. Eredeti Nokia garancialevél van hozzá? -
#1979 És akkor is kicserélik, ha nem Nokia bemutatóteremben vettem? -
#1978 Akkor valami harver problémája van a 7210-ednek, vidd szervízbe. Nekem is ez volt a baja 3410-emnek, aztán 3x visszavittem, mert soha nem tudták megjavítani, és végül kicserélték egy vadiújra (mondjuk jól jártam, hogy fél év után megint vadiúj lett). -
#1977 Én most 6310-et használok, mert a 7210 minőségileg nem elégíti ki az elvárásaimat, ugyanis magától kikapcsol, és ha visszakapcsolom újra kikapcsol.
Az akku-töltöttségjelző pedig mindig max. -
#1976 Ja, és jó reklámjai vannak, csak a westelnek poénosabbak a reklámjai :))
Pannon az minőségileg bizonyára elég jó, de az üzletpolitikája szánalmas.
Az elv: Mindig legyünk drágábbak, mint a másik kettő és találjunk ki valami újat, hátha divatból átjön a kis pista, és majd őt is leutánozzák, aztán mindenki pannonos lesz :)
-
#1975 Kicsit más módszerrel kellett azokat függetleníteni. Amúgy ha félsz, bízd szakemberre, aki ugyanazt a karaktersort üti be a telódba csak éppen 3000+áfáért :)))))))) -
icecave #1974 Nem tudom, de már csesztem el 3210est... -
#1973 Én így függetlenítettem. Miért cseszné el? -
icecave #1972 Ja, a Te telód független??
Azt mondta haver, függetleniti enyémet, csak egy kód kell hozzá, de én féltem, mert mi van, ha elcsesződik???
Tudsz erről valamit?? -
#1971 Jaja! Marhajó! :)))))))
De azért azt is érdemes látni ebben a reklámban, hogy a Pannon már nem ellenfele a Westelnek, mivel az szerintem elismerés, ha a legnagyobb szolgáltató már a Vode ellen kampányol és nem a szokásos stratégiai ellenfele ellen. Eddig ugye nem volt Voda ellenes reklám, mert nem érezték ellenfélnek. A Vodafone felnőtt... -
icecave #1970 Csá! Bocsi a hosszú távollétért...
Na, kölcsönkértem kamerát 7210hez... -
#1969 Remélem láttátok a Westel reklámot, amiben a vodafonos taxis és a gyúrós csákó van, és azt mondja, hogy átvertek minket.
Utána az öreglány: Hát igen, csodák nincsenek -
#1968 jé, én is pont most olvastam el 10 perce, szerintem rossz az előfizus és a kártyás része is. A kártyás főleg :) -
#1967 djuice:
www.gsmport.hu
www.pgsm.hu (pdf formátum) -
#1966 Prezi: Westelnél előfizuval Ericsson T610 9900 Ft, az kell neked!!! -
#1965 Nem tudtam, akkor vegyél akármilyet, hogy legyen.
De mondjuk én a SonyEricsson T610-et ajánlom.
Az 30-ból megvan a Westelnél. Vagy nézd meg szerintem a www.pannongsm.hu-n az árlistát vagy a westelnél vagy a vodánál, és vedd meg amelyik tetszik, mert nagyjából mindegyik jó, amit most árulnak. -
#1964 tudod jól h nincsen -
#1963 Ez a telefon-hálózatos dolog örök vita lesz. :D A lehető legkevesebbet beszélő (havi 1 perc) és a sokat beszélő is érvel valami mellett... Aki rengeteget beszél az szarik a számlájára mert a cég úgyis kifizeti, aki keveset, az meg a számára legkedvezőbbet fogja választani (ha nem hülye).
Na mindegy, a kérdésem az más:
HOGY LEHET 7210-RE OPLOGOT TENNI INFRÁVAL???????? -
#1962 Hogy 6310i-n hogyan kell, passz. De itt 1 leírás 6210-hez. Talán tudsz kezdeni vele vmit.
6210 -> 6250
Tehát 6210-böl 6250.
Annyit tudni kell, hogy a 6250 fele annyi sms-t és telefonszámot tud tárolni... ennyi a hátránya.
Az elonyei: Lesz benne idozitheto automata jelszóval védheto billentyuzár, zajszintméro, automatikus hangerosségállitás,
és egy szerintem jól használható munkanapló.
Na akkor lássuk, hogy is kell mindezt megcsinálni...
Kellékek:
1db Flashprogram... nekem mindegy, mivel csinálod, és személy szerint a régi DOS-os Dejan Flasher 1.00b-t szoktam használni.
1db Knok vagy Rolis NokiaTool 1.7b vagy nk_calc (és NSE IMEI changer az original IMEI-hez.) (a másik két progi mindekettöt
átirja rögtön...)
1db régi (034 vagy 035) NokiaTool
1db 6250-es flash (külön MCU és PPM, vagy egyben MCU-PPM)
1db 6250-es eeprom
1. Valamilyen flash progival készitesz egy full mentést a telefonodról 200000-600000-ig, ha baj lenne, akkor is vissza
lehessen állitani... (mielött bármit is csinálnál, nézd meg, hogy a lementett fájlban mi van. ha sok pont és kocka
akkor válassz másik f_loadert (a 5580-as biztos rendesen olvassa, iráshoz 6176-os kell.), vagy csináld lassabb gépen.
ha mindenféle krix-krax van benne, akkor jó.)
2. töltsd fel 200000-töl a 6250-es szoftot. Ha egyben van az MCU és a PPM, akkor 200000-töl 5A0000-ig.
Ha külön van az MCU és a PPM, akkor az MCU-t 200000-töl 530000-ig, a PPM-et pedig 530000-töl 5A0000-ig.
3. Ezután a korrekt müködéshez kell egy 6250-es eeprom, amit 5A0000-tól 600000-ig kell irni.
4. SIM nélkül kapcsold be, ha azt irja, hogy kéri a kártyát, akkor minden oké. Ha nem kapcsol be, vagy CONTACT SERVICE-t ir
akkor vagy rosszak a flash file-jaid, vagy rossz cimektöl irtad a flesseket.
5. A következo lépés a FAID számolás, nk_calc esetében F1 (Calc FLASH), Knok-ban Phone settings -> Quick set FAID,
Rolis NokiaTool 1.7b-ben Update FAID mellett van egy pipa, bepipálni, Update FAID gombot megnyomni.
6. Ha szükséges, akkor egy gyors eepromos függetlenités, nk_calc F3, Knok modify locks -> Reset SP lock,
Rolis Tool Clear SPLocks
7. A MATRICÁN LÉVO EREDETI IMEI VISSZAIRÁSA. nk_calcot nem javaslom. Knok-ban Phone settings -> Set new IMEI, vagy
RolisToollal beirod a megfelelö helyre az IMEI-t a Change IMEI gomb mellett lévo pipa legyen bepipálva, megnyomod a
Change IMEI gombot.
8. régi nokiatoollal mindet bepipál, Apply SFS.
9. SIM-et berakni és nagyon örülni... :-)
-
#1961 Flash kábel kell hozzá! Adatkábellel szart sem ér az egész. -
o.san #1960 Valaki helpeljen!
Nokia 6310i hogy tudok szoftver-t frissíteni!
Van telefon, adatkábet, laptop.
Gondolom kell valamilyen szoftver és maga a frissítés!
Valaki foglalja már nekem össze légy-szi!
Leg-előre is köszi! -
#1959 Nagyon csúnyán leszóltam a Pannont mikor átszoktak félpercalapúra másodpercalapúról, pedig azzal egy bizonyos mértékben valóban kiemelkedett a másik két szolgáltató közül.