10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • SoDI---
    Királyosság. :) 60 rongyot nem adnék érte, de 15-öt talán még megér.
  • Taranov
    Hát igen, ilyen létezik :))
  • SoDI---
    Hoppá! Van ilyen is! Bluetooth USB adapter...
    fával 15 rongy...

Csábító :)
  • SoDI---
    nem nagyon nem pénzem

Ez nem sikerült magyarosra. Szóval arra már nem lesz pénzem, na :)
  • SoDI---
    Csak sajnos most látom, hogy P800-nak nincs magyar menüje. :(
    Nem baj, akkor is az kell :)

Ez a bizonyos érintésérzékeny kijelző nagyon buli lehet :)
  • SoDI---
    Sok sikert hozza :o)

Igazából csak azt sajnálom, hogy Bluetooth PC-kártyára nem nagyon nem pénzem (60 rongy). Pedig milyen buli lenne a mobilommal a WC-ről vezérelni a szobában lévő gépemet :)
  • Taranov
    Hát lehet, nem tudom, mondjuk nekem csak a 7210-zel van személyes tapasztalatom. A 7210 billentyűzete szerintem nagyon jó, nekem jobban tetszik, mint a 6310, az előlapja, meg úgy minden nagyon törékenynek rossz minőségűnek tűnik, egyelőre szerencsére ez nem bizonyosodott be.
    A 6310-nek viszont nincs hátlapja ugye, nem lötyögő akkumulátorral nagyon masszívnak, jónak tűnik.
    Bocsesz, hogy csak a 7210-et és a 6310-et hasonlítgatom még mindig, hát itt tartok :)
  • Taranov
    Ez komoly? Erről sosem tudtam, akkor ez valóban gyík, az alap, hogy tud tárolni egy telefon úgy 100 SMS-t és 300 nevet szerintem.

A 6310 etéren nekem tökéletesen megfelel 150 SMS-sel és 500 névvel.
  • Zoldalma
    Sok sikert hozza :o)
  • Zoldalma
    Es gondolom Samsung SGH-T100 cserelheto elo/hatlapos
  • Pheel
    Hát szívből kívánom, hogy ne csalódj!
  • SoDI---
    Bár a Bluetooth headset plusz 30 rongy, de nem érdekel :)
    Nagyon tetszik a lehetőség :)
  • SoDI---
    Hmm, na ahogy nézem, a SonyEricsson P800 is ugyanebben az árban van. Java, Bluetooth (drótnélküli fülhallgató rulez), mp3-lejátszás, hangvezérlés, kamera, e-mail, MMS, diktafon, stb...
    A maga 117*59 mm-ével hatalmas bumszli egy dög ugyan, viszont minden van benne, tehát asszem e mellett döntök :)
  • Pheel
    Én annyit fűznék hozzá, hogy a Motorola V66 is CSAK 10 SMS-t tud tárolni. Azt hiszem ezek után nem kérdés, hogy mit vennék...
  • Spenser
    Hali
    A napokban vettem egy Nokia 7250í-t.
    Hát a billentyűzet mínősége meg a telefon mínősége(anyaga) szerintem Nagyon gagyi 100 pénzé már lehetne jobb mínőségű is!
    pl. Barátnőmnek Samsung SGH-T100-van és ennek a telónak nagyon jó az anyag mínősége!
  • Taranov
    Ez csak vicc volt persze, nem azért veszek telefont, ha veszek, de próbálok róla leszokni, mert tök jó a 6310-es évekig egy év után mégis lecseréltem.
  • Taranov
    Hát én a helyedben a Nokiát venném ;-))

Ne értsd félre! Nekem sem volt még kihajthatós telcsim, sőt. Csak Nokiám volt, meg LG-m, az LG egy kalap szar, nem is vártam többet tőle.
    A Nokiát szeretem, talán a 8910 mellett döntenék, mert Nokia, meg titán borítású, meg minden :))
    A V66-on asszem nincs infra, szal az szar, meg csak kinézetre tetszik, nem fogtam még soha. Azért kell megvenni :))
  • SoDI---
    v66...
    Nekem még sose volt kihajthatós telcsim...

Akinek volt már... mondja... mennyire zavarja a használatot, ha "hagyományos" mobiltelcsikhez szokott az ember?

Na mindegy.
    Hérfőn már egész biztos megveszem vagy a Samsung SGH-P400/SL vagy a 7250i telcsit.

És rohadtul nem tudok dönteni.
    Asszem a rádió miatt a nokia lesz :)
  • Taranov
    Ezekután már nem tudok igazi tanácsot adni, mert ha a szívemre hallgatok akkor egy jó kis Motorola V66-ot vagy Nokia 8910-et vennék :))

A 7250 az tuti jó, a Samsungot nem tudom, de elég divatos telefonmárka mostanában. Nokiában Magyarországon (ahogy BKV-n meg utcán látom) csak a 3-as classot viszik :)
  • SoDI---
    Árban ugyanott van a kettő.
    Na most vagyok bajban...
    Jó az a 7250i?
  • Munch
    4096 színű, és nem veszek észre különbséget.
  • SoDI---
    Egy Samsung SGH-P400/SL telcsin gondolkodom.
    40-ért elhozható (12 havi részlet, 24 havi hűség), van rajta minden szar, és nem nem ronda :)
  • SoDI---
    Csak 4000 színt tud megjeleníteni--- nem jó :)
  • Taranov
    Hát persze, a telókon gyík a fényképező. De nekem is tetszik a színes kijelző, de nem nagy szám, a monokróm is megfelel, én végülis csak SMS-t írok meg telefonálok a masinán, meg a 7210-en mondjuk nézek nénis képeket, ahhoz valóban kell jó színes kijelző, minimum 7210 minőségű.
  • Munch
    Én szeretem a szines kijelzőt... már most rossz ránézni akármelyik másik telómra. 7250 biztos jó kis teló, csak fényképet nem tud nagyba csinálni asszem. de ha van egy 320*240-es felbontású nagy monitorod, akkor talán látsz is valamit egész nagyba :D
  • Taranov
    Hát jó, szerintem akinek már volt színes kijelzős telefonja, az nem kívánja vissza, nekem a monokróm sokkal jobban bevált :)
    De ebben az esetben tudom ajánlani a Nokia 7250-et.
  • Demeter
    Üdv!

Kérdésem tárgy a Sony/Ericsson új üdvöskéje a Z600-as. Tapasztalatok, észrevételek eme telefonnal kapcsolatban? Csak azért kérdem mert igencsak baráti áron adja a voda az elõfizuhoz. Szerintetek?
  • SoDI---
    Nem jó, színes kijelző meg java kell :)
  • steweee
    minek ilyen drága telefon, nem értem.nekem jelenleg 3 telcsim van, kéd 3210, egy 3310, minden szolgáltatónál egy kártya, igy frankón megvagyok.inkább vegyél egy westeles 3410est 16000ért meg még van rajta lebeszélhetőség is, aztán függetlenítsd 2000ért, és veszel hozzá egy pannon djuice-t vagy vodásban a legújabb ami 60Ft/10 perc.de inkább mindkettőt.akkor hálón belül westel,kívül ha rövid csevej -általában-pannon, ha meg tudod hogy hosszan fogsz beszélgetni pl:csajoddal, vmilyen üzleti ügy- átrakod a vodásat.mondjuk nem árt két telcsi, szinte minden ismerősöm így csinálja, mert úgy nem érhet meglepetés az aksival, és úgy az egyik állandó westel, a másikban meg cseréleg a pannon/voda kártyák a célnak megfelelően
  • Taranov
    Én már csak 8910-et vennék, mert már elegem lett mindenből, kivéve a 6310-et, de ilyet csak kártyafüggetlenül lehet kapni.
    Persze nem ajánlom, mert ez csak a dilim, nem jelenti azt, hogy ez egy praktikus és jól használható, korszerű telefon.
  • SoDI---
    Adjatok már tanácsot.

Max 35-40 ezer Ft kezdő fizetéssel.
    Havi max 10 ezer forintos részletfizetéssel.
    Westel.

Milyen telcsit ajánltok, ha ezek a lehetőségeim?
  • Taranov
    6250 szerintem nem lifestyle, hanem work class, ha már ilyen divatos angol szavakat mondunk, mert az azért vízálló meg decibel mérős meg ütésálló, mert arra szükségük van azoknak, akik ilyesmivel foglalkoznak.
    Tehát nem azért mert az én life-om style-ja az, hogy bedobom a tóba meg ledobom a telefonom :))
    Az 5210 az meg szintén: lifestyle is meg nem is, inkább sport class.
  • Taranov
    Ez érdekes, lehet, hogy nem is lehet általánosságban megfogalmazni, hogy hogy számoz :))
    Mondjuk a 6800 azért lehet a 6-osba, mert eléggé drága és marha sok mindent tud, az 5510-en nem volt sem infra sem bluetooth.
  • Spenser
    Hali hát a képek valóban nem egy nagy számokk eléggé elmosódottak:(
    De azért szupi kis teló!
    A rádiója NAGYON teccik!:) KAFA TÖKÉLETESS:)
  • mikike
    képek
    http://bikes55.freeweb.hu/
  • ollie
    attól még lehet benned hiba
  • steweee
    na, végül is kilyukadunk oda ahonnan a kérdésem indult, hogy tök össze-vissza vannak számozgatva a készülkékek. akkor jó, nem csak én nem értem.már megijedtem hogy bennem van a hiba
  • Pheel
    Mellesleg ez a lifestyle class hivatalos megnevezés a 7-esre? Mert szerintem az 5210 vagy a 6250 sokkal inkább lifestyle, mint pl a 7210 vagy a 7250.
  • ollie
    vagy 5510
  • ollie
    na meg a 3300 az 5110 utóda