10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
Zoldalma #2119 Mp3 lejatszasra csak hasznald a telcsidet, napi 2-3 toltessel biztos franko.
"HTML - offline letöltök valami weblapot itthon ADSL-lel, és elolvasom út közben rajta"
XHTML eddig is volt nokian, Opera meg megoldja a HTML online bongeszest :o)
"EMS- csak példa volt"
Ize, MMS mellett van ertelme? Ritkan...
Ellenben UMTS kimaradt, nemigaz? :o)))
Reszemrol inkabb arra hasznalom a telefont amire kell, telefonalasra. Arra meg sztem a legjobb egy 6310i, ha akksit nezem.
-
#2118 Hát de mi értelme grafikák küldözgetésének a kis pistának vagy a kovács sanyinak? :) -
#2117 Inkább tölsd le a létező összes Ngage játékot s azokat élvezd, a Symbian miatt játszhatsz velük....
Újabb Symbian van a P800-ban, mint az N-Gage-ben, ez eddig oké. Viszont sajnos nem Series 60-as. :(
Ez vajon lehet gáz? -
Anee #2116 Inkább tölsd le a létező összes Ngage játékot s azokat élvezd, a Symbian miatt játszhatsz velük....
meg majd 56k*-val netezhetsz az nem értem mért nem jó neked, offline olvasás hülyeség...lehet nem olcsó de szerintem praktikusabb....
az EMS-nek meg van értelme bár főleg grafikákat szoktak küldözgetni.... -
#2115 Hát elméletben jópofa, de ha választanom kéne, hogy jó akksi vagy villamoson net, akkor inkább azt választanám, hogy 8 napig ne kelljen töltenem :) -
#2114 Az alap 16 megába is sok minden belefér. Gondolj bele, sg.hu egy kattintás mélységben, így el tudom olvasni a főbb híreket. Ha meg valamihez nagyon hozzá akarok szólni, akkor arra a néhány másodpercre fel is csatlakozom a villamosról a netre :) -
#2113 Hát ilyen marhaságot is régen hallottam :DDDDDDDDD -
#2112 Ettől függetlenül sok sikert a P800-hoz, de szerintem a készülékekkel szerzett tapasztalatok miatt Nokia-mániás mindenki :)) -
#2111 Ez vicces, hogy offline letöltesz weblapot és útközben olvasod :))
Főleg azért tűnik murisnak, mert miért kell valakinek útközben olvasni, miért nem tud otthon, illetve ez a funkció szerintem csak esetenként használható, nem hétköznapi, hogy valaki letölt egy weblapot és mobilon olvasgatja :)
EMS az jó példának, de másra nem, szóval nem baj, ha nincs egy mobilban :)) -
#2110 mp3 lejátszó - nem kell ecsetelni
HTML - offline letöltök valami weblapot itthon ADSL-lel, és elolvasom út közben rajta
EMS- csak példa volt
Itt miért mindenki ennyire Nokia-mániás? :) -
#2109 De pl. neked vagy az átlag mobilfelhasználónak minek EMS? -
#2108 Motorola E365, ha jol látom :) -
#2107 A legdrágább telcsi a piacon, persze, hogy nem viszik :)
7650-esen nincs EMS, mp3-lejátszó, HTML-böngésző, stb.
Különben tudja valaki, hogy ez melyik telcsi? -
Zoldalma #2106 "most agyonreklámozott Nokia 6600 se ér a nyomába sem!"
Azert veszik mint a cukrot, es azert no az SE reszesedese :o) -
Zoldalma #2105 De akkoris csak egy szar SE. Meddig is jo az akksi? :o) -
Zoldalma #2104 Nezz utana, pl 6650esen van, 7650esen is, 36xx szerian is..... -
#2103 Viszont akkor is az kell, ahogy nézem, a most agyonreklámozott Nokia 6600 se ér a nyomába sem! -
#2102 Hát arról tehetnek, hogy nem veszik fel a telefont. -
#2100 Ami idegesítő, az az, hogy meg van adva mind a 6 boltnak a telefonszáma. Nagy plázában mindegyik céges bolt, nem viszonteladó. Egyik se hívható fel. Az ember erre személyesen végig járja őket zsebében a pénzel, és nem tudja megvásárolni amit akar.
Az eladók nem tehetnek erről, de valami akkor is tehet! -
#2099 Másik két szolgáltató se jobb, addig jó, amíg nincs az embernek személyes ügyük velük.
Betanítatlan alkalmazottak fillérekért dolgoznak, semmit nem tudnak.
Ilyenek a "hipermarketekkel" is, ott mégha valamilyen élelmiszerrel kapcsolatban tudnak is felvilágosítást adni, komolyabb dolgokkal kapcsolatban nem, illetve nem tudják mi hol van.
Elég rossz a helyzet ilyen téren. -
#2098 Sőt, nekem még a Commodore 64 emulátor is kell :)
De azért dögöljön már a Westel. Felkerekedtem, mondom, megveszem. Mammut - nincs. Átmegyek a Westendbe - nincs. Átmetrózok az Árkádba - nincs. Végül MOM park -nincs.
Nézzel vissza csütörtökön.
Hát kösz, nem! Megrendeltem a webshopjukban inkább, és várok... grrrr mennyi időm ment el erre a sok BKV-zgetésre most :( -
#2097 Na, de ezek nem fölöslegesek? Ne mondd már komolyan, hogy neked MMS, EMS, rajzprogram stb. kell. -
#2096 rezgő :) -
#2095 És akkor még nem beszéltem a diktafon funkcióról, rajzprogramról, e-mail, HTML-böngészőröl, mp3-lejátszásról, mpeg4 (videó) lejátszásról, zergő csengésről, érintésérzékeny kijelzőről, stb :) -
#2094 Vegulis SE.
Egyetlen Nokián sincs egyszerre MMS, EMS, kamra, színes kijelző, Bluetooth, infra, és Java. -
#2093 Nehezebb azt a nyomorult pénzt elkölteni, mint megkeresni! -
#2092 Rohadjon meg az összes Westeles a plázákban. Itt hívom sorban a MOM Parkban, a Westendben, a Duna Plázában, Budagyöngyén, Árkádban, és Mammutban lévő üzleteiket, de sehol nem vagyok képes élő emberrel beszélni, mindenhol kicsörög.
Az ember még annyit se tud megkérdezni, hol van raktáron az a szar, amit venni akar! -
Zoldalma #2091 Nem tudja vki Westel mikor inditja az UMTS halot? -
Zoldalma #2090 Nincs, valoszinu masnak nem jon be :o) Vegulis SE. -
#2089 Senkinek sincs itt P800-as telcsije? -
#2088 ...vagyis DOS emulátor van-e. -
#2087 Meg még az érdekelne, hogy van-e rá Turbo Pascal... -
#2086 Tudja valaki, hogy P800-asra elérhető-e RealOne lejátszó? -
icecave #2085 Nokia 6600. Nekem bejön, csak képen úgy néz ki, mint egy tojás a mikóban, ami mindjárt szétdurran. De meg tudnám szokni... -
Anee #2084 Motorola V525/300-ról van valakinek konkrét tapasztalata?
Ugyanolyan lassú mint a T720 vagy gyorsabb?
-
#2083 Nekem is asszonták az okkostojások hogy vegyem meg az adatkábelt 16-ért. :D Úgyhogy egyszerűbb volt egy ötösért az infra, és még a csati se használódik el. -
#2082 Én is, főleg mert egyáltalán nem erőltet meg az árlisták böngészése, de hát van aki nem szereti őket :) -
#2081 Én a Media Marktban vettem ilyen USB kékfogas vackot, 12 ropi volt. A márkája Billionton, eddig nem volt vele semmi gond.
De hallottam előtte, hogy a nokia telók nem bírnak elviselni néhűny márkát, úgyhogy vásrálás előtt megkérdeztem nokiáéknál, hogy ugyan milyet kéne venni. Erre azt mondták fogalmuk sincs, de azért rám akartak sózni 50k-ért (!) valami bluetooth adaptert. Mondom kösz nem, inkább kockáztatok, de szerencsére bevált. -
#2080 Én még 500 Ft-ért is szoktam. Elvből :) -
#2079 Ja, de még olcsóbban is tudsz venni szerintem.
Mondjuk 10-12-ért.
Mondjuk kérdés, hogy 3-5 ezer ft-ért érdemes-e árlistákat böngészni :)