Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Egy szinten áll vele? Akkor ha arannyal vonom be a szart, akkor az annyit ér, mint egy bronzszobor? Tedd ki akkor te az elsõt a szekrényedre! :-P
Ahogy a tied se. Akkor meg mi a problema?
"És ezek szerint minden másban lenyomja a N6610?"
Nem. Csak 1 szinten all vele.
Kinezetben. Mint mar a vita elejen is elmondtam.
"Más:
A N6510-et a V60-nal állítottam párhuzamba elõször, csak már megint nem figyelsz..."
Pedig itt a tema arrol szolt hogy a t720at fikazzatok. Igaz aztan bedobtatok minden mast is.
Más:
A N6510-et a V60-nal állítottam párhuzamba elõször, csak már megint nem figyelsz...
Frekvenciasáv GSM 900/1800/1900
Készülékmemória helyek száma 300
Készenléti ido 150-300 óra
Súly 83 g
Méret 106*45*17,5"
Ez volt az alap. Az fasza hogy az 1ik kicsi, a masik meg mittomenmilyen, aztan mindig azt huzod elo amelyik epp labdaba rughat az 1 szem t720 ellen. Mondom, ne az osszes nokiat sorakoztasd fel, valassz ki 1et a "parbajra"!
"És rohadt nehéz is a V60 mindemellett."
Talan mert a femboritast kihagytad a szamitasbol. Pancelozd le a 6510edet is, aztan lassuk az eredmenyt!
"Ráadásul én nem az antennájánál fogva húzom elõ szerencsére."
Az nalam inkabb sanos. A vegen azt hiszik hogy geppuska lapul a kabatod alatt. 😊
"Egy bõrtokban a derekadon viszont nem érzed a V60-ast, az tuti!"
Pedig de, elhiheted. Nekem v66 volt bortokkal, es mindig ereztem. Csak akkor nem, amikor nem rezgett, olyan kicsi es konnyu.
A nokiara gondolsz? Persze az nem kicsi, viszont a tobbi stimmel."
Ez ilyen ovis reakció volt és már nem az elsõ tõled...
Weight: 84 g
Dimensions: 97 x 43 x 20 mm, 67 cc
Hmm. Ez mintha alig lenne hosszabb, mint a bezárt T720, ráadásul véknyabb és keskenyebb.
De ne mondjunk könnyen ítéletet! Íme a V60-as!
Méret 87*45*24
Súly 121 g
Hmm. Éééérdekes. Erre is igaz az elõbbi tény. És rohadt nehéz is a V60 mindemellett.
Szóval nem hinném, hogy röhögött volna. Ráadásul én nem az antennájánál fogva húzom elõ szerencsére.
A vibra alap Motorolán is. Jól is néznénk ki, ha nem lenne! Nem is hoztam fel. Csak közöltem, hogy mivel nekem zsebben van (mert befér rendesen), ezért én érzem azt is, ha vibrál. Egy bõrtokban a derekadon viszont nem érzed a V60-ast, az tuti!
A megszokas nagy ur, aki a nokiahoz szokott, az nehezen valt egy masik markara, hiaba jobb.
"ezesetben "egyedül" vagy a véleményeddel"
Meg azzal a par1000 emberrel, aki szinten ilyet vett, es a tobb millio olyannal aki csak szeretne.
"kicsi, és emiatt relative használhatatlan, ráadásul középszerû tudással rendelkezõ telefont"
A nokiara gondolsz? Persze az nem kicsi, viszont a tobbi stimmel.
A motorolan is alap a vibra mar jo ideje, nemtom miert kellett 1 ujabb nyilvanvalo dolgot felhozni.
"Azonkívül a Ferrarival "picit" nehezebb a parkolás, alig látsz ki belõle, és egy apró vezetési hiba kell csak, hogy már rajta is legyél a szomszéd autón.😊"
Ettol fuggetlenul meg mindig nem 1 kategoria a joval nepautosabb bmw-vel.