Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
szerintem széttaposták az meberek érte egymást
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com
nem a színe a fekete 😊
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Van egy olyan problémám egy Motorola V300-assal, hogy korábban letöltött csengõhangokat berakja a listába, de kb 3-at az utóbbi idõben letöltöttek közül viszont nem. Hely még bõven van, szóval ez biztos nem lehet probléma. A Hangoknál meg lehet találni ezeket az újonnan letöltötteket, sõt le is lehet játszani. Berakom csengõhangnak, de híváskor néma, mint egy hal. Tudna valaki segíteni? Hogyan lehetne ezt megoldani?
A mobilforum.hu szerint:
CL50 kiadási éve 2002
M35i kiadási éve 1999
Nem tudja valaki, hogy a Siemens cl50-es régebbi e az m35i-nél, v
ujabb-e?
Sürgõs.
Köszi.
\"Mikor az EU konformál Jaj, ne lázadjál már! Mindenütt tiszta WC vár...\"
igaz hogy nagy, es smartphone, de kiraly!
csak ajanlani tudom mindenkinek, akinek erre van szuksege!
M65 nekem nagyon szimpatikus, de még élõben nem találkoztam vele sajnos. Tesztek alapján nem túl nagy gáz 😊
A 3220 pedig - sajnos ezt kell mondanom - egy rossz vicc. Még infra sincs benne, az ára pedig elképesztõen magas a piaci pozícionálásához képest. 😞
meg vagyok vele elégedve. kicsit lassú, de ez motoknál nem meglepõ 😊
sztem jól néz ki, de ezt embere válogassa
a szoftján van még mit csiszolni, de ugy tudom jött már ki hozzá uj, de én még nem tettem fel...
bõvebb info+tapasztalatok
football without ultras is nothing
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
Taranov, mielött leszólsz, van akinek ez tetszik és nem a 6310 😊
Egyébként én az M65-öt venném, mert Nokiából a series 3-at nem szeressük (elõítéletek), a Motorolának ez nem egy jelentõs modellje szerintem, a Siemens M35 viszont nagyon jó volt, talán ez is jó lesz.
Egyébként nem ismerem közelrõl egyik készüléket sem.
Sem 3220, sem M65, sem Motorola E398 nem volt még a tulajdonomban. A múlt héten egy barátom vett ugyan egy E398-at, de csak egy pár óráig piszkáltam, nem sokat tudtam meg róla. Számomra kezesnek, használhatónak tûnt, a képe is szép volt. De a dizány nem gyerebe.
Sms írás, küldés közben meg 10-bõl 11-szer lefagy.
Épp miközben az elõzõ hsz-t írtam, jutott eszembe, hogy pár éve még mennyivel idõ és értékállóbbak voltak a telcsik. Nem is volt ilyen dömping, és ha egy teló csúcs modellként jött ki, az is maradt, akár 1,5-2 évig is. És ekkor ugrott be, hogy bezony a jó öreg 8210 még ma is igen fain kis gép. Legalábbis az én szememben annak számít.
8210?
Nekem eddig akármilyen telefon került is a kezembe (akármilyet követõen) nem nagyon voltak problémáim a menü kiismerésével.
Nem értem én ezt a sok nyafogást a menük körül...
Persze lehet, hogy a kategóriájában jó.
a Vodafone-nál lehet kapni egy új jószágot: Philips 330.
Elég alapgépnek tûnik, de nekem pont ez benne a szimpatikus. Semmi fölösleges sallang. Ismeri valaki? Van valami személyes tapasztalat vele? (A leírásokat, ismertetõket elolvastam én is - de most az érdekelne, hogy találkozott-e már vele valaki, és ha igen, milyen volt a személyes benyomás.)
Htx
sony ericsson T230.Nem egy nagy szám,de nekem pont elég.13900 FT-T-Mobile
eddig egy T100-asom volt.