10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • fifi
    na megjött az LG...
    Nokia után full logikátlan menü... amúgy eddig nagyon tetszik, hosszabb távon remélem bevállik. csütörtökön megyek Pestre amúgy is, néztem nagykerben Kingston micro SD kártyát, 1 gigásat, az fog menni hozzá.

kérdés: nincs kártyaolvasóm, kábellel nem fogok brékelni, BT-t nem szeretem PC-re... megoldható, hogy digit fényképezőbe teszem a kártyát felmásolom amit akarok, és úgy teszem a telfonba???
    ideiglenesen amíg nem szerválok belső kártyaolvasót...
  • Pheaper
    ment a privát
  • Easy Rider
    gondolom 64000 akartál írni :)
    hol láttad ennyiért?
  • Pheaper
    sztem d900 at vegyél az függetlenül 640000
  • Easy Rider
    Senki többet 3szor?
  • fifi
    pont ezt akartam írni...
  • kuci06
    de azt ugye tudtátok, hogy csak akkor kaptok kreditet, ha az, aki a te REFERRAL-oddal beregisztrált, vesz is valamit az oldalról ? Szóval először el kéne olvasni a leírást, és csak utána próbálkozni
  • Goat2
    Egy psp 15-21 kreditig mozog
  • Pheaper
    talán

Nokia
    6680
    Ár: 53.000.- Ft

vagy sony eircsson K700 at vagy egy zsebb kamerájú d750i vgay k750i vagy w800i
  • Easy Rider
    l600v jó választás, fayya kis telefon, kagylós összecsukhatós hallgatós fényképezős, mondjuk személy szerint nekem nem teccik a formája, de nem nekem kell tetszenie, úgyh sztem jó választás
  • fifi
    amúgy milyen minőségűek az LG telefonok? bár sok választásom nem volt kisvárosi Vodaüzletben céges telefonnak... V3 vagy L600V, aztán a V3-ról lebeszélt a gyerek, meg amúgy is csak ezüstben lett volna.
    még nem kaptam kézhez a sajátot, de azért kíváncsi vagyok...
  • Easy Rider
    Samsung SGH-E900 jó választás? Vagy esetleg kategóriájában ugyanennyi árért (66.000 - független!) vmi más? LG KG800 nem érdekel!
  • Taranov
    173000
  • joshua
    és egy psphez mennyi kell?:D
  • Goat2
    ha rákatintanak a linkedre és ott regisztrálnak akkor kapsz 1 kreditet
  • joshua
    és hogyan lehet nyerni? reklámozni kell de hogyan?
  • joshua
    Te ezt minden topicba beírod?
  • Antrax #5452
    ezért kell telefon :)

• Taranov
    Pedig a jó fényképezőgépek 150-ről indulnak :(
  • Antrax #5450
    30 és 40k közt mit ajánlotok?

(fotókészítés fontos)
  • Lipi1980
    Kinéztem egy Sony Ericsson K800i-t!
    Milyen telefont tudnátok ajánlani, ami egy kategóriába sorolható a K800i-vel?
    Minden érdekel, mivel nem nagyon tudom mihez hasonlítani, és így magához képes nagyon jó a teló... Egyedül a Samsung D900-sal hasonlítottam össze és e kettő közül maradok a K800i mellett...
    Kérlek erősítsétek (vagy cáfoljátok) meg a választásom!
    THX
  • Taranov
    Nekem nem lenne türelmem megszokni a Nokia után egy másik menürendszert, de egyébként biztos jó.
    A másik tipikus probléma az szokott lenni a telefonokkal (Nokiáknál is előfordul sajnos), hogy egyszeruen halk a hangszórója, hiába rakom maximumra, utcán nem lehet jól hallani.
    Ebben a tekintetben a 9210i, a 7210 és a 6310 voltak a legjobb telefonok, amiket valaha láttam.
  • fifi
    vetetek ma magamnak egy LG L600V-t /céges/
    milyen választás?
  • Easy Rider
    Kérdésem a következő: van tapasztalat bárkinek Samsung x530-al? Dominóban 22ért adják, nekem tökéletesen megfelel, legyen benne kamera, nem kell hűde ász meg infra, ezek megvannak benne, kijelző is megfelelő.
  • t256
    A Vodánál már kapható a Samsung x680 elég jó áron (24990 Ft). Bluetooth-os és asszem 1 megapixeles a kamerája.
    Tud valaki valamit arról, hogy más szolgáltatónál is kapható lesz ? Mert Én Vodafone-nál nem veszem meg az biztos.
  • TCelica
    Itt a környéken (Miskolc) olyan 40-45000-ért adják őket.
  • joshua
    Szevasztok! Van vkinek eladó, jó állapotban lévő Nokia 6600ás telója? Lécci küldjön privit akinek akad:D Ja és használtan kb mennyi a még elfogadható ára? Előre is köszi!
  • mikusmate
    Nem tudjátok, hogy a Nokia 5300-hoz milyen méretű memóriakártya van az alapcsomagban a Pannonnál? 2 boltbot és az ügyfélszolgálatot megkérdeztem, de egyik helyen sem mondták meg...
  • Mike at home
    amíg SE van lesz joy is :)
  • Taranov
    Pedig mostanság kezdenek leszokni róla a gyártók, úgy vettem észre.
  • Mike
    én szeretem a joy-t
  • sztechnika
    Sajna a joy nem a legjobb próbálkozás...
    Amugy a szétcsusztathatostol ne félj,csak mielött megveszed nézd meg h lötyög-e.
    Van két ismerősöm,mind2 nek ilyen samsung van és az egyik lötyög mig a másik nem nagyon LOL
  • tilbury
    Eddig nekem is SE-k voltak, csak most gondoltam váltok. "Szétcsúsztathatósat" szerettem volna, de utánaolvasgattam és hát a lötyögés eléggé zavaró. Viszont azt megfogattam, hogy joystik-osat SOHA TÖBBÉ nem veszek. A mostanit (F500i) is azért kell lecserélenm mert szinte már irányíthatatalan a joy:(
  • sztechnika
    Ezt a telót nagyon ajánlom!
    Inkább azt mondom,hogy a samsungot végleg töröld a listáról a Nokia és a SE a 2 legjobb gyártó.
  • tilbury
    Köszi az infót. Közben lehet h 1 harmadik telcsi mellett döntök (ericsson K610i).
  • sztechnika
    A 2 telcsi tudásra mondhatni ugyanazt tudja.
    A Samsungot és a Nokiát egyaránt kedvelem,bár most a te helyedben a Nokiát választanám,mert nagyobb a támogatottság és gyorsabb készülék is.
  • tilbury
    Hy!
    szeritnetek meik a jobb telcsi?
    nokia 6288
    samsung D600???
    e kettő között vacillálok.
  • Mike
    jajjaj csak téged meg ne verjelek :))
  • Taranov
    Jajjaj, meg ne verjék!!!44
  • Mike at home
    de legalább ügyesen ideirtad neved, telefonszámod