Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sin City life don\'t let the system get you down
Az iránt érdeklõdnék, hogy ha veszek egy pl. Nokia 6170-et akkor tudok-e a PC-n csengõhangokat szerekeszteni rá AAC formátumban?
Mivel tudtommal a telefon nem képes MP3 formátumú csengõhangok kezelésére.
Szeretnék saját csengõhangokat szerkeszteni rá, de nem tudom, hogy PC-n AAC file-ok szerkesztése lehetséges-e, ill. ha igen, milyen programmal?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
50 ezerért akarok telot venni
szerintetek ujat vegyek vagy használtat?
Az élet eleme a lét!
Lehet, hogy csak fáradt vagyok, de ezek szerint probléma, hogy ilyet mertem kérdezni? Én kérek elnézést.
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
50 ezerért akarok telot venni
szerintetek ujat vegyek vagy használtat?
A motorola mellett szól a 240x320 felbontású 262ezer színû kijelzõ,a bluetooth és sokoókal vagányabban néz ki mint a 6101.
Ezzel szemben a nokiának csak 128x160-sa 65ezer színû kijelzõje van,infrája van(lassab mint a bluetooth).
Nokia mellett szól hogy van benne fm-rádió és tud felvenni videót míg a v3 csak lejátszani tud.Mindkettõ vga kamerás.
http://flickr.com/photos/zolika90/
Az elsõ negyedév adatai szerint a Nokia 30,4 százalékos részesedéssel vezet a világpiacon a tavalyi 28,8 százalékot követõen, a második a Motorola 16,8 százalékkal a tavalyi 16,3 százalék után, a Samsung 13,3 százalékkal a harmadik, tavaly 12,6 százalék volt a részesedése. A világ legnagyobb mobiltelefon-gyártójának az idei elsõ negyedévben 0,19 euró lett a részvényarányos nyeresége, az egy évvel korábbi 0,16 euró helyett.
Az élet eleme a lét!
Tudom mi az a kontakthiba, de nem érdekel, a lényeg, hogy rossz volt, és a szervízben nem javították meg.
Egyébként azért vettem mindig Nokiát, mert az tetszett, a minõségével viszont nem voltam megelégedve.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
2001-2002-ig a Pannonnál szinte csak Nokiát lehetett kapni. Igenis hajt itt a Nokia, csak mióta betörtek a piacra a játéktelefonok, kezdik elveszteni a vezetõ pozíciójukat Magyarországon.
kircso13: A Motorola a második legnagyobb mobilgyártó a világon, Amerikában (ami nagy piac) gondolom a legnagyobb.
2: 9210i tényleg bírja a leesést😊! Kicsit gondolkozz mielött írsz
3: ha a nokia szar ahogy írod, akkort miért volt neked annyi nokiád? Ezt nem értem ! Ha csalódok valamiben max 2x akkor többet nem veszek olyat. Te miért tetted(8x)?
Ja! És újjonnan veted a Nokiákat vagy használtan? Mert lényeges? Nem istenítem a Nokiát! Nekem sem nokiám van amit használok(k700i, autóban pedig 6150-es)
Ennyi
Az élet eleme a lét!
Viszont segítséget a kérdésemmel kapcsolatosan nem kaptam, úgyhogy asszem elmegyek másfelé érdeklõdni.
[/cserf][/fülünyúl]
Akkor az mennyi is?
De tényleg a Magyar piac kis piac a nokiának.
Nem oszt nem szoroz.Jó hogy van,de ha nem lenne sem lenne semmi gond.
[/cserf][/fülünyúl]
Egyébként nem minden telefon kijelzõje porosodik, és nem oldja meg a kontakthibát a tisztítás.
A leesésrõl pedig azt tudom mondani, hogy én le szoktam ejteni a telefonomat, olyat használok, ami ezt bírja. Ilyen pl. a 9210i.
Az élet eleme a lét!
térerõingadzás: többek között a telefon le lett ejtve 99%
kijelzõporosodás: menden telefonr jellemzõ, mert nem víz, por álló
kipcsolás: contakthiba, telefon szétszed, tisztít azt jó
Ha ugyanannyi telefonod lesz más márkából mint nokiából, szívesen mehalgatom a véleményedet és a tapaztalatodat!
Az élet eleme a lét!
[/cserf][/fülünyúl]
Nyilvánvaló, hogy amibõl több van, abból több a hibás is, viszont 100 telefonra vetítve úgyis megkapod a pontos számot.
Egyébként teljesen értelmetlen a vita, mert nem mindegy, hogy milyen hibák vannak. A 3330-asomon az antennával volt valami, néha elment a térerõ, olyankor újra kellett indítani. Ez garancián túl jött elõ, szóval használhatatlanná vált a cucc.
A 7210-esem rázkódás hatására kikapcsolódik, ez sem a garanciális idõszakban jött elõ. Viszont a 6310-nek csak porosodik a kijelzõje, és nehéz benyomni a gombjait, de használható.
Az élet eleme a lét!
hogy a jelenlegieknek lejjebb menjen az ára!
Az mindegy egyébként, hogy hány Nokiát adnak el, és hány Motorolát. Az a kérdés, hogy 100 Nokiából hánynak van komoly hibája, és 100 Motorolából hánynak.
Egyébként a garancia általában segít ezeken a dolgokon.
Az élet eleme a lét!
A Nokia viszont régen kifogástalan volt (és drága is), a Motorolának viszont csak az olcsó modelljei hódítottak pár éve Magyarországon, mára viszont kezdenek eltûnni a minõségbeli különbségek, sõt, véleményem szerint már a Motorola megelõzte a Nokiát ezen a téren.
A frankót senki sem fogja megmondani szerintem, válaszd talán, amelyik jobban tetszik 😊
A komolyabb készülékeim mind Nokiák voltak. (2110, 5110, 3210, 3100 vagy 3300 nem tudom mi a pontos típusa, 3330, 6310, 7210, 9210i) Ezek közül csak a 9210i minõségével vagyok teljesen elégedett, a többinél voltak kisebb és nagyobb hibák is. Motorolát nem használtam, volt egy Panasonic meg egy LG játéktelefonom, de azt nem számítom igazán.
A V3 nekem komolyabbnak tûnik, mint a 6101, de nem használtam egyiket sem.
Ennek ellenére még mindig vacilálok a két készülék között és várom, hogy valaki végre mondjon valami kézzelfoghatót is ahelyett, hogy egyik-másik céget szidja.
[/cserf][/fülünyúl]
Hány motorola-d volt? Nekem is sok nokiám volt, van. Semmi problémám nem volt velük( 3210,3310,6150,6210,6310,8210,9210i,6170,3100) Szal sok. Ja és 1 V50-em.
tehát 9:1 az arány. Sem a nokiával, sem a motorolával nem volt problémám. Én csak az árról beszéltem , a tesztek meg magukért + a felhasználók. Nokia em véletlenül ralja a mokil világpiac több mint 56%-át( nem azért ert rosszak, vagy "nem jó minõségüek" ! Motorola hányadik a sorban?
Az élet eleme a lét!
[/cserf][/fülünyúl]
A minõségét is jobbnak találom, nekem eddig 8 Nokiám volt, és a 9210i kivételével egyik sem igazán jó minõségû.
Több dolgot kell nézni: mire kell, meddig, megbízhatóság!
Ha a V3-ast nézed az ára elég hamar ment, megy lefele, eladni nehezebb mint 1 Nokia telefont( lehet hogy most is , de késõb biztosan (mai napig veszik a 3310-et)). Ha Én vennék most telefont nem gondolkodnék azon hogy nokiát vagy motorola-t vegyek(nokia).
Bõvebb infók a http://www.mobilkor.hu találsz!!!
Jó döntést!
Az élet eleme a lét!
[/cserf][/fülünyúl]
imádom!!!
Saab 900 2.0T , MapTun Stage 2, sport cat.: 240hp/350Nm :D:D:D
megéri egy használtat venni???