Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aren
milyen telód van és honnan rendelted meg?

M@TriX
átb@sztak 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Bocs, nem ide vág a téma, de hirtelen nem találtam jobb helyet.
Interneten megrendeltem egy "screensavert" és miután felkerestem a megadott wapcímet meg is indult a letöltés, de a mozgó kép helyett csak egy sima háttérkép jött meg(nem indult el a motívum). Szerintetek mi lehet a hiba?
aren
az lehetséges hogy tud mindent elismerem de én samsung párti vayok mert szerintem õ csinálja a legszebb telókat és nekem a tudása megfelel.de most megnézem a neten jobban ezt a telcsit.😊
by

Ez az ún. WalkMan Mobil. Nekem ilyen van! Tud ez mindent. Mondjuk én PenDrive-nak is használom :-)

aren
igen nem rossz telefon de én soha nem veszek sony ericsson telefont!!!

desigo
ez nem is walkman hanem telefon
nem csapsz be

desigo
zsír újat lehet venni 40-45 ezer körül
használtat pedig 32-40 ezer körül
itt nézelõdhetsz

link
aren
hali.
én ha szétnyitható telefont vennék akkor csak is samsungot mert a nokia ronda és szar.én a helyedben vennék egy jó d500-at.ha meg nokiát szeretnél mindenképpen akkor ne legyen kinyithatós semmiképpen de választék lesz bõven.
jelenleg d600-at használok tökéletesen meg vagyok vele elégedve jó szép király SAMSUNG!
by

desigo
kösz
aren
hali!
Hát ha apád is szereti a nokiát és nem akarsz nagyon sokat klteni de még is nézzen ki valahogy akkor vegyél 6600-t.igaz nem mai telefon de a célra szerintem megfelel neki.
by

laci 700
Nem találtam meg az aproneten.
Te nem tudnál segíteni?

desigo
Hi
Szerintetek milyen telefont vegyek fateromnak?
Most egy Nokia 6100-ája van.Azt szeretném lecserélni.
Nem kell,hogy kamerás legyen.Inkább az lenne az igény,hogy jó sok játékot tudjak rátenni akár számítógéprõl,akár wapról.
Gondoltam veszek neki valami Symbianos telefont.
Én csak Nokiákat ismerem ezért írtam ide.
A Samsungokról is jót hallottam de nem ismerem õket.
desigo
nézd meg az aproneten,hogy mennyiért mennek
laci 700
szerintetek egy sony ericsson k700i-t karcolás nélkül mennyiért tudnám eladni???

Stann
<#zavart2><#wink>

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Tufa
e720?

zaki
kis segítség kéne. olyan telót szeretnék venni, ami kamerás, mp3at is tud lejátszani, lehetõleg szétnyithatós, és 50e ft alatt van! pl olyat, mint az e720as samsung. mit ajánlotok?

mila69en
de jó a link!!

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Sonajk @:o)
Hát ez a linkelés nem jött be <#confused>
Elnézéseteket kérem érte.
A gond talán az, hogy a topic a "Saját fórumok"-ba nyitottam.
Ha kíváncsi vagy és érdekel keresd a "Saját fórumok --> Mobil fotók" c. topicot.

Még 1x bocs <#worship>

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Sonajk @:o)
Talán téged is érdekel ez a TOPIC <#wave>

1000 és 1 bocs az önreklámért <#worship>

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

És a winyó mennyi terhelés fog elbírni? Merthát fizikai sérüléstõl jobban kell védeni mint egy mem. kártyát.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

zolo
Ha egyszer megjelenik vegyél samsung i300-at!Beépített 3 gigás winyó van benne és még kártyával bõvíthetõ!

http://flickr.com/photos/zolika90/

Sziasztok.
Egy Nokia N70 -es telefont szeretnék venni, eddig hallotam róla szépet is, jót is, de még rosszat nem. Valaki tudna róla mondani valamit ami hiba a telfeonba?
Jah és persze hogy megéri-e megvenni?
Sonyericcson csak memori sticket mert a sony saját szabadalma. A 6230i rõl meg azt írják, hogy csak 512-ig bírja. 😞

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

zolo
sonyericsson d750/k750/w800 talán nokia 6230(i)

Tudtok esetleg olyan telcsit ajánlani ami lehetõleg sd vagy mmc kártyát elfogad 1 vagy 2 gigás méretben?

Zetorg
P910i VOLT 😞
nyáron eladtam.

Taranov
Én biztos nem cserélném le a P910i-t 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Zetorg
6680 vagy D600 vagy W800?

Zetorg
milyen telefont vegyek?
t-mobile elõfizetéssel lehetne, aranykártyás részletfizetésre...
P910i volt, szal valami hasonló kellene.mit ajánlotok?

jah persze, mp3 lejátszás, memória bõvítés alap...

Köszi!

Taranov
Igen, ez kamatmentes részlet. Fizetned kell a havi 2.500 Ft-ot 12 hónapon át plusz a havidíjat.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Egészen pontosan a tmobil SE D750-re gondolok.

D750 akció

Taranov
Ha részletre veszed, akkor igen, de ha csak annyit írnak, hogy 19.990 Ft elõfizuval, akkor csak a havidíjat kell fizetni (+a forgalmi díjat, ha van), ameddig szól a hûségszerzõdés.
Csak egy tipp, hogy figyelj arra, hol veszel elõfizetést, mert pl. a Pannonnál mindenkinek adnak, viszont a vodafonnál hitelképesnek kell lenni hozzá, szerintem nevetséges.

Sziasztok!

Még nem vettem elöfizuval telot. Hogy van ez? Pl. ha 50.000Ft egy telo, és azt hirdetik, hogy 19.990t elöfizuval, akkor havonta kell fizetni a részletet+az elöfizetés alapdiját+az esetleges percdijat?

ha érdekel én eladnám a motorla e398omat...

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

Blasta
Köszi szépen a segítséget mégegyszer!

Használtban szeretném megvenni, leginkább függetlenül, ilyen vodás/tmobilos SW-t kerülni akarom, max majd frissítem az oprendszert.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

kircso13
Igen! De ha lehet gyári SW tölcsé rá, ha megveszed, mert a vada + t-mobil kicsit butus sw rakna rá ami nem jó Neked!!!

Az élet eleme a lét!

Blasta
Fúúú, nagyon köszönöm, sokat segítettél!!!
Akkor tisztázva a dolgot, csak, hogy tényleg nem értek félre semmit:
Ha én szerkesztek a PC-n rövid csengõhangokat, elmentem õket MP3-ban akkor azt pl. infrán fel tudom a 6170-re tölteni és beállítani csengõhangként, ugye? :-)

kircso13
http://www.nokia.hu/id63912.html és itt kiválasztod a használati utmutatót. Itt megtalálod a választ. Egyibként a kedvesemnek ilyen van(6170) és viszi az mp3-at

Az élet eleme a lét!

zolo
Milyen telefont tudtok ajánlani ami olcsó,bõvíthetõ és mp3-as és 30000 ft-on belül marad az ára???Használt telefon is jó csak maradjon benne a 30k-ban!

Blasta
Ja igen, itt is ezt írják
link

Blasta
Köszi szépen.
Honnan van ez a lista, mert én néztem pl. itt illetve itt meg a nokia oldalán is és eddig mindenhol azt láttam, hogy nem támogatja az MP3-at?!

kircso13

Az élet eleme a lét!

zolo
Hi!
Plíz valaki segítsen,hogyan tudnám a számítógéppel a sagem myv-76-ban levõ trans flash memóriakártyát úgy felismertetni,hogy azt a számítógép külsõ meghajtóként lássa???Milyen driver kell ehhez???Adatkábellel csinálom a solgokat.

Blasta
Nemá! :-)
Komolyan támogatja az MP3-as csengõhangokat? Az nagyon zsír lenne!!!
Mert bármelyik táblázatban néztem, mindenhol N/A volt az MP3 támogatás!

kircso13
Szia! Rárakod az mp3-at azt mehet is! K700i-rõl lett átküldve mp3 a 6170-re, és lejácca! Szal mehet, de a 6170-nek 3MB memója van , ezért korlátozott az mp3 mérete!

Az élet eleme a lét!

Gunner
Szerintem most a Motorola v360 übereli a piac eme részlegét 😊

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |