10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#6191 hát az u600nak alap memóriája nagyobb mint az 6310-é,de az 5310nek szebb a kijelzője(16 millió) de az u600nak 3,2 es kamerája van 5310nek meg csak 2 :S én simán az u600 at választanám -
#6190 háát U600 vagy 5310 összeségben a jobb.
Kijelző, kamera, hangzás (fülhalgatóval, anélkül), kezelhetőség, -
#6189 mihez képest ?:) -
#6188 baszki, most nézem 27.990 a nokia 5310, akkor az a legjobb zenelejátszásba nem? -
#6187 Azt szeretném megkérdezni h a Samsung U600 vagy a Nokia 6300 a jobb. Most ne a márkát nézzétek, hanem összesítésben:)
Köszi -
#6186 HTC Touch... , E-TEN Glofiish X500+ ,MITAC MIO A702
ezeket is nézegesd meg... -
#6185 Nokia N95 vagy a jobb N82-t ajánlom -
#6184 Hali!
Szeretnék venni egy mobilt amit GPS navigációra használnák. Ehhez mindössze
- SD kártyás bővítőhely
- Bluetooth kapcsolat
- Java támogatás
És egy jó nagy kijelzőre lenne szükségem. Tudnátok segíteni hogyan tudnám ezt a lehető legolcsóbban összehozni? Kösz előre is :) -
#6183 :c -
#6182 Nem kapsz! -
#6181 Nekem tudnátok ajánlani egy olyan telót, ami viszonylag olcsó, és van benne wifi? :)
előre is köszi :D
(ja és ne nokia legyen XD) -
#6180 nokia 6300 ra aztmondták hszépen szól -
#6179 OFF
Dominó előfizetést át lehet íratni? Van egy bontatlan előfizetésem és el akarom adni, vissza lehet ilyennel élni, hogy az én nevemen van? -
Gabosh #6178 Hali!
Nem értek a telefonokhoz, sajnos.
Mit tudtok ajánlani 30-40 e ft körül. Legfontosabb hogy zenelejátszás jó legyen rajta, minőségi (valami jó fülhalgatoval nem a kihangosítás érdekel) mert most lett oda mp4-em, telefonom meg már 3 éve megvan, ezért ideje lenne már 1 újnak, és ha lehet mp4 et sem akarok venni. -
#6177 Samsung U900 Soul
csak az a baj h új telókba nincs infra.. -
#6176 Aha. A Samsungok milyen képet csinálnak a K800i-vel szemben? Mert Nekem a Samsungtól a csúsztathatós telefonok nagyon bejönnek ám..
Meg olyat ajánljatok már, amiben szép kamera fényképező van. Xenon vakus, van rajta lámpa, meg olyan mint a Sony Ericsson K800i, csak szebb és Samsung.:P Infra, Bluetooth legyen rajta.. Rádió, stb. (mp3-at játsszon)
-
#6175 De vkinek még az kell pl a családban nálunk van olyan teló amin csak infra van és ha kellene küldeni neki vmit akkor nem tudnék ( am most se tok XD nincs infrám nekem sem ) de van akinek fontos... :) -
#6174 Infra mára már felesleges:)
Ott a bluetooth:) -
#6173 Hát nem igazán sztem :
Nokia
Sanyi Ericsson
Samsung
bár Van 1-2 dizájnos Samsung az tény :) meghát Samsung sem rossz :) -
#6172 Értem. Csak egy Samsungot mindenki menőbbnek tart, mint egy Sony Ericssont, nem?
Főleg, hogy a Samsung csúsztatható, szebb is.:) -
#6171 K800i jobb sztem :-)
Meg ahhoz több cuccos van mint pl egy Samsunghoz -
#6170 Samsung SGH-D880 Fekete színű.
Erre gondoltam.. de ebbe nincs infra, szomorú.. -
#6169 Hé, segíts.#6164 hsz.
thx Borg. -
#6168 Mert mindig ki akar esni a kezemből, olyan vékony. Meg lehetne hosszabb is és szélesebb. A K550i-ről beszéltem. De mivel asz olyan, ezért érdemes más fajtát venni. -
Borg #6167 Miért lenne az jó? -
#6166 Az a jó, ha vastagabb. Nekem K550i van és nagyon vékony, jobb volna ha vastagabb lenne. -
Borg #6165 Azért ez erős túlzás.
A k800i tudásában kb csak a kamera meg a kijelző felbontása jobb. Ezenkívül nem ledes vaku van, hanem xenonos (de cserébe ezt nem lehet elemlámpának használni). Ellenben a K800i jóval vaskosabb, és nehezebb is. -
#6164 Értem. Mindenki ajánlja azt a telefont. Samsungokkal hogy állunk a K800i-vel szemben? (K800i-vel egyet tudó teló kéne mondjuk a Samsungból:P csúsztathatós..:D)
Köszi.. csak hasonlítás képp. -
Borg #6163 Pedig hidd el hogy nem az. Nézd meg élőben, a webshop képei nagyon csalókák. Pl a tmobile felirat sincs rajta...
A K800i anyagminősége fényévekkel jobb a K750-nél. Sokkal minőségibb benyomást kelt. -
#6162 De a K750-et már nem lehet kapni egyik mobil szolgáltatónál sem. A K800i olyan a K750-hez képest mint a Mercedes és a Trabant. -
#6161 Nekem a K750i sokkal jobban bejön.. stílusosabb mint a K800i.. már nem tom mi legyen..^^ mikor megláttam rögtön jobban tetszett.. -
Borg #6160 Nekem van K750em is.
Amiben jobb a K800i-nél: Kisebb, könnyebb, jobb a fényképező védőcsúszkája.
Minden egyéb tekintetben jobb a K800i. Persze nem sokkal. -
#6159 Hja, lol.. Én meg azt hittem, hogy a Walkman mobilok jól szólnak, de szar képet csinálnak..
Akkor úgy csinálom, hogy most egy 30 ezerig veszek telót..
Ez rosszabb-e, mint az említett K800i?
Csak mert ez szebben néz ki.
De haverom mindenképp állítja, hogy a Walkman mobil rosszabb képet csinál, de sokkal jobban szól.. a másik meg szebb kép, alig hallani ha hív valaki. Neki K550i van..
köszi -
Borg #6158 Ugyanaz mint a walkman mobilok... olyan nincs hogy walkman VAGY cybershot... a walkmannak csak a köntöse más, meg max a szoftverben a menü meg a lejátszó. -
#6157 Értem.
Lehet hülye kérdés, de fel kell tegyem.:)
CyberShot mobil 1értelmű. Szép képet csinál azt is mondtátok. Hogy szól rajta az mp3 formátumű hangok? Mert ha szépen, hangosan szól akkor nyerő.
Lámpa, vaku van rajta látom.. -
#6156 én a helyedbe megvenném,max ha 1 év után vmi gebasz van,akkor is "csak" 22k adtál ki érte,és nem 40-et vagy 50-et. -
#6155 Más vakus alternativa esetleg? :/ -
#6154 Hát ahogy most nézem, az egy nagyon jó kis telefon, csak az ára is olyan.. :) -
#6153 60ezer max. Leírtam mindent mire kell a teló a #6140-es hsz-ben.
Félre ne értsétek, Nekem semmi bajom Ezzel a kiváló telefonnal. Mp3-at játszik? Hja, Én nem 1évre tervezem a telót.. mondjuk, meg lehet oldani úgy is, hogy ezt megveszem és évente cserélem, csak az úgy nem jól jön ki.:\
De jól néz ki, tetszik is a teló. Lehet ez lesz, komolyan..:D -
#6152 attól függetlenül szép képet cisnál bár este nem kicsit veri az n82 :)