Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Interneten megrendeltem egy "screensavert" és miután felkerestem a megadott wapcímet meg is indult a letöltés, de a mozgó kép helyett csak egy sima háttérkép jött meg(nem indult el a motívum). Szerintetek mi lehet a hiba?
by
én ha szétnyitható telefont vennék akkor csak is samsungot mert a nokia ronda és szar.én a helyedben vennék egy jó d500-at.ha meg nokiát szeretnél mindenképpen akkor ne legyen kinyithatós semmiképpen de választék lesz bõven.
jelenleg d600-at használok tökéletesen meg vagyok vele elégedve jó szép király SAMSUNG!
by
Hát ha apád is szereti a nokiát és nem akarsz nagyon sokat klteni de még is nézzen ki valahogy akkor vegyél 6600-t.igaz nem mai telefon de a célra szerintem megfelel neki.
by
Szerintetek milyen telefont vegyek fateromnak?
Most egy Nokia 6100-ája van.Azt szeretném lecserélni.
Nem kell,hogy kamerás legyen.Inkább az lenne az igény,hogy jó sok játékot tudjak rátenni akár számítógéprõl,akár wapról.
Gondoltam veszek neki valami Symbianos telefont.
Én csak Nokiákat ismerem ezért írtam ide.
A Samsungokról is jót hallottam de nem ismerem õket.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Elnézéseteket kérem érte.
A gond talán az, hogy a topic a "Saját fórumok"-ba nyitottam.
Ha kíváncsi vagy és érdekel keresd a "Saját fórumok --> Mobil fotók" c. topicot.
Még 1x bocs <#worship>#worship>
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
http://flickr.com/photos/zolika90/
Egy Nokia N70 -es telefont szeretnék venni, eddig hallotam róla szépet is, jót is, de még rosszat nem. Valaki tudna róla mondani valamit ami hiba a telfeonba?
Jah és persze hogy megéri-e megvenni?
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
t-mobile elõfizetéssel lehetne, aranykártyás részletfizetésre...
P910i volt, szal valami hasonló kellene.mit ajánlotok?
jah persze, mp3 lejátszás, memória bõvítés alap...
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Csak egy tipp, hogy figyelj arra, hol veszel elõfizetést, mert pl. a Pannonnál mindenkinek adnak, viszont a vodafonnál hitelképesnek kell lenni hozzá, szerintem nevetséges.
Még nem vettem elöfizuval telot. Hogy van ez? Pl. ha 50.000Ft egy telo, és azt hirdetik, hogy 19.990t elöfizuval, akkor havonta kell fizetni a részletet+az elöfizetés alapdiját+az esetleges percdijat?
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
Használtban szeretném megvenni, leginkább függetlenül, ilyen vodás/tmobilos SW-t kerülni akarom, max majd frissítem az oprendszert.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Az élet eleme a lét!
Akkor tisztázva a dolgot, csak, hogy tényleg nem értek félre semmit:
Ha én szerkesztek a PC-n rövid csengõhangokat, elmentem õket MP3-ban akkor azt pl. infrán fel tudom a 6170-re tölteni és beállítani csengõhangként, ugye? :-)
Az élet eleme a lét!
link
Plíz valaki segítsen,hogyan tudnám a számítógéppel a sagem myv-76-ban levõ trans flash memóriakártyát úgy felismertetni,hogy azt a számítógép külsõ meghajtóként lássa???Milyen driver kell ehhez???Adatkábellel csinálom a solgokat.
Komolyan támogatja az MP3-as csengõhangokat? Az nagyon zsír lenne!!!
Mert bármelyik táblázatban néztem, mindenhol N/A volt az MP3 támogatás!
Az élet eleme a lét!
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |