501
Tapasztalatok, vélemények, technikai háttér az AXELERO KábelNet-tel kapcsolatban
-
#501 oszd meg velunk pls -
#500 Már megtaláltam tárgytalan! -
#499 Nem tudja valaki mire változott a régi http://pohly.adatpark.hu fórum cime?? Mert tegnap olvastam hogy kiteszik majd az új elérhetőséget és én lemaradtam róla a régi cim meg nem elérhető!
-
#498 Kellem Karácsonyi Ünnepeket! -
#497 Most már csak azt kéne el érni,hogy az up sebességét duplájára emeljék.Aszinkron helyett szinkron legyen. -
#496 bizony jobb :) -
#495 A Magyar Telekom Nyrt. fenntartja a jogot, hogy a havi 250 GB letöltött adatforgalmat elérõ Kábelnet szolgáltatásra elõfizetõk internet-hozzáférésének sávszélességét az adott hónap fennmaradó részére 128 kbit/s-ra korlátozza.
így már jobb.(250GB)le -
#494 Én már nagyon várom a következő emelést:D
Igaz az 2-3 év de várom már :D -
#493 Hi!
Van 1 Webstar kábelnet(T-online) modem ami az usb-én csak 5 megát tol(utp ok) ki a 8 helyett.Találkozott már valaki ilyen problémával? -
#492 Elő, apróbetűs rész. :-)
Viszont van ilyen t-kábeles netem, és rá kéne heggeszteni a routert. Konkrétan egy Zyxel wireless csodát. Van vmi ötlet, hogy mit kellene beadni neki a setupjába,mert több mindennel próbálkoztam már, de nem szereti sehogy. :-( -
#491 Hali
Elöfordul,hogy a Tonline lecsökenti a sebbeseget 40gbite letöltés utánn?
(forgalommentes a csomag ) -
#490 nekem még mindig nem... -
#489 Na emeltek végre!
Igaz csak 3.2x lett a sebesség a feltöltést még nemtudom hogy mennyi lett de szerintem maradt a régi :(, de örülök igy is. -
#488 Torrent miatt jobb a juhász a nagy feltöltése végett! -
#487 megy már -
#486 ha játszol is, akkor azért jobb a kábel. De ha jól tudom, akkor már telefon előfizetés nélkül is lehet ADSL-t köttetni, nem lenne jobb az? -
#485 Én megvárom lesz-e tényleg emelés kábelnél ,mertha nem akkor lejár a + 1 évem és irány a juhász antennás net mert ott 2Mbit/512-es net van és az jól jön nagyon mert torrentezek! -
#484 pár napja ilyen, de, hogy mi a gáz, azt nem tudom. :( -
#483 Nemtudja valaki mi lett a fórummal amit linkeltem mert nem jön be :( ? -
#482 szoktam én ott olvasgatni, de valahogy ez a "haveromnak már emeltek Békésen" nem hangzik túl hivatalosan. :) És semmi hivatalos megerősítés nem volt eddig sem ott a fórumon, sem a T-online ügyfélszolin. Pontosabban ügyfélszoli szerint nem lesz kábel emelés. bár ne legyen igazuk :) -
#481 Olvasgassad a fórumát pár embernek már emeltek is kábelnetnél!
Fórum -
#480 hol írták le? -
#479 Emelnek kábelnél is ez már le van fixálva csak idöpont nincs!
Instabil azt meghiszem mert amilyen mértékbe emelnek sajnos az a minőség rovására fog menni mert fos a hálozat :( -
#478 Nekem pár napja tűnt fel, hogy 64k helyett 115 körül száguld, de eléggé instabilan. -
#477 nekem ugyan nem. Gyanítom, csak ADSL emelés lesz. -
#476 Valakinek emelték már a kábelnet sebességét ? -
Atesz22 #475 Xiaxtok! Az erdekelne,hogy Tkabelnel ez a 40 Gb-os korlát mennyire el a gyakorlatban.Thx -
#474 Jaja, sokkal állatabb lett az egész!!!!!!!!!44
Nem tudom mit csináltak rajta, azt meg főleg nem, hogy mi tartott eddig. -
#473 na látom már én is. szerinted változott valami? :) -
#472 müxik?
-
#471 Na, végre sikerült befizetni. :-| -
#470 pontosan!
remélem nem húzzák el nagyon, mert nem akarok pénzzel fizetni, ha már megvannak az utalványok. -
#469 Jaja htx, most már legalább kiírták, de mondjuk ha küldenének előtte egy mailt, akkor olyan nagyot nőnének a szememben, mint korrekt szolgáltató... -
#468 a legnagyobb baj manapság az, hogy az utóbbi napokban nagyon magas a pingem. 25-35-ről felment 95-100-ra a kedvenc szerveremen. A bix pingje meg 17-ről 75-78-ra ugrott
:( -
#467 Én is azzal fizetnék, de nem lehet...
"Annak érdekében, hogy ügyfelünkként Ön a T-Online Magyarország nyújtotta online szolgáltatásokat minél egyszerűbben, és kényelmesebben vehesse igénybe, jelenleg számlázási rendszerünkön fejlesztéseket hajtunk végre. A műszaki munkálatok miatt egyes online szolgáltatásaink ebben az időszakban nem, vagy csak részlegesen lesznek elérhetőek és esetlegesen technikai hibák merülhetnek fel az internet szolgáltatásban is.
A korszerűsítési munkálatok az alábbi szolgáltatásainkat érintik:
* az Online Ügyfélszolgálat - így többek között nem válthat szolgáltatáscsomagot, nem rendelhet extraszolgáltatásaink közül, nem tekintheti meg forgalmi adatait, nem fizethet bankkártyával, illetve Sodexho Pass Internet utalvánnyal, és jelszavát sem változtathatja meg" -
#466 sodexho? -
#465 Nem tudja valaki mi a gyík van az online, utalványos fizetéssel? Lassan 3 hete nem lehet használni, most már a logint sem kínálja fel az oldaluk.
Kicsit bosszantó, hogy miattuk nem tudom kifizetni a havidíjat. -
#464 Juropnetről mi a véleményetek? -
#463 Fasz kivan nemhiszem el hogy csak DSL és kábelnet van ami jó :(
Persze kábelnetesek meg szédülnek a korlátozással meg a drága áraival :( -
#462 erről hol hallottál?