Europa 1400 - The Guild
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Smoke:
Gold verzió - Eredeti + bónusz szakmák (és ami nagyon fontos ... csak ebben a verzióban van a játékhoz elkészült egyetlen peccs - külön nem létezik)
Kiegészítõ egymagában létezik -e? Passz. Csekkold le a hivatalos honlapját! (google)
Plata:
Magyar kiadás tudtommal nincs belõle. (lehet van unofficial magyarítás, de ebben nem vagyok otthon)
- Nem mellesleg - szeptember 7én adják ki a második részt! (The Guild 2)
------
Egyéb fontos info: aki multizni akar, ne adja fel! A játék indítása több percet (igen igen ... akár 5 percet is igénybe vehet), de aztán megy tökéletesen.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Rájöttem, hogy lehet a többit is termelni(csak görgetni kellett a képet). Ja és nem parfümös, hanem alkimista vagyok😊
The Matrix has you...
The Matrix has you...
szombaton volt rá egy délelõttöm, hogy játszak egy kicsit, ekkor kezdtem az újat, mint parfümös. Csak pozitívan tudok róla nyilatkozni, mert nem kell fizetni az alapanyagért és egybõl három embert lehetett alkalmazni, ergo gyorsabb lett a termelés. Az alapanyag beszerzése idõben kb. ugyanannyi, mintha a piacon vettem volna(megjegyzem ott nem lehet virágot kapni!!!, ez mekkora hülyeség😊). A másik plusz, hogy megtermelem az endurance potion-t, ami így ingyen +2 AP. Szóval tetszik ez a foglalkozás, jobban játszható már az elején is.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Az a baj, hogy keveset tudok játszani, csak heti pár órát

The Matrix has you...
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
Bannert akarjunk ? Ezt a bannert akarjuk ? 😊
GOLD = ORIGINAL + EXPANSION
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Amúgy mi a különbség ? Gold és síma között ? Én Golddal nyomultam csak ... és elvileg a Gold = rendes+expansion, de melyik része a játéknak az exp ? Nem lényeg csak kíváncsi vagyok ...

The Matrix has you...
Az örökösökkel kapcsolatban mi a helyzet? Én tudom megválasztani a következõ "személyemet" vagy a legidõsebb gyerek bõrébe bújok?
The Matrix has you...
Nem igazán emlékszem rá, hogy miként oszlik el a fizetendõ összeg. De van jópár tisztség, ami jól jövedelmez, már a vesztegetés miatt is. De a cél ugye az, hogy minél feljebb juss.
A medve nem játék.
Kösz a tippeket.
Mennyi általában az örökösödési adó? Még odáig nem jutottam el. A teljes vagyonom bizonyos, mondjuk 10 %-a?
Ha meghalok(ez vicces😊), akkor meg tudom választani, hogy melyik örökösömmel akarom tovább folytatni a játékot? Most 3 gyerekem van és abból kettõt küldtem egyetemre, két különbözõre.(tulajdonságilag).
Én perelni szoktam a muksókat és eddig mindig nyertem a bíróságon😊 apropó, amikor pénzbüntetést szabnak ki, abból Én kapok valamit vagy az az állambácsié?
The Matrix has you...
-Vigyázz az örökösödési adóval!
-Bérelj testõröket!
-Vesztegess keményen!
A medve nem játék.
Játszottam egy pár órát és remekül éreztem magam. Kipróbáltam a tippeket, amit egy külföldi oldalon olvastam és egész használhatóak. Sikerült bekerülnöm a "városatyák" közé, nekem kellett lenni a kincstárnoknak 4 évig, hogy nyerjek és sikerült. Most az állam egyik pozíciójáért küzdök(nemtom pontosan melyik kell😊) Pénzem az még mindig nem túl sok van, de folyamatosan fejlesztek, meg gyereket is csinálok, meg ilyenek. Elkezdtem a parfüm-iparban is ténykedni, de még kezdõ vagyok😊
The Matrix has you...
3. igen, pénz minél több annál jobb😊 De neked is ilyen lassan indult be az üzlet?
The Matrix has you...
2. Bugos (volt?). Sajnos én is manuálisan nyomattam a bizniszt.
3. Pénz, pénz, pénz. De vigyázz, ha "újgazdagodsz", elrabolhatnak! 😊
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
Úgy emlékszem, ha mindent automatikusra állítottam a mester "plakátján", akkor csinált szépen mindent magától, nekem nem gold van.
A korábbi kérdések viszont még mindig megválaszolatlanok!!
The Matrix has you...
Leszedtem a hivatalos patch-et (Patch v1.05 Beta3) és nem müxik. Keresi az Europa1400.exe nevû fájl-t, de nekem europa1400gold.exe-m van. Nos ez ugye nem egyezik, de akkor miért ezt adják meg az Europa 1400 - The Guild hivatalos peccsjének?? Esetleg rosszul csinálom? Tippek?
The Matrix has you...
Több problémám is lenne:
1. Az istennek nem akarja a mesterem a cuccost a piacon eladni. Magyarán felveszek egy mestert, mert "már unom ezt a melót", és kijelölöm ugye, hogy mindent csináljon (vegyen kocsikat, fejlesszen, vegyen fel embert és persze "kereskedjen), DE!! várom-várom, de a pénz nincs sehol, az árú otthon figyel. Ez miért van?
2. A következõ hasonló, de egy fokkal korábban van. Szeretném beállítani a Trade Route-ot, de ez sem müxik. Megadom mit hol vegyen fel ill. rakjon le, de ezeket ismét nem teszi meg. csak jár körbe, mint egy félbolond. ha a piacra küldöm, akkor ugyan kirakja, de pénzt azt már nem fogad el,mert én vagyok a máltai szeretetszolgálat, ugye 😊)
3. Egyszerûen kicsit gyorsítani szeretném a meggazdagodásom, természetesen cheat nélkül. Sok lé megy el az alapanyagokra, a renoválásra, a különbözõ csecse-becsékre, hogy tipi-topi legyek😊, meg egyebekre. Ezzel nincs is gondom,de azért hervasztó, hogy max. upgrade-ek mellett is elég lassan jön a bevétel és az se túl sok.
Ezenkívül a politikai karrierem is beindulhatna, mert eddig mindig kiütöttek a "választáson". Mondjuk errõl olvastam egy külföldi oldalon és majd ki is próbálom a tippeket, de tõletek is jöhet valami hasznos.
The Matrix has you...
Bár én is most próbálom beszerezni a gamét, mert még nem láttam, és nem jáccottam vele ... A topik alapján viszont erõs késztetést éreztem, hogy ezen változtassak.
😄
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun